Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų 185 tema

Sveikos, nemiegancios mamytes, as noriu pasiklausti, gal yra merginu nutuokianciu apie kinietiskus rubu dydzius. kaip atsirinkti? zinau, kad reikia imti 1 ar 2 dydziais didesnius, bet ju dydziai nesuprantu kuo remiasi konkreciai tinydeal'as raso 3 5 7 9 11 13 tai cia metais ar kaip? ax.gif g.gif
Atsakyti
Merginos, kad ir kiek mazai vilciu turiu, bet gal kas renkate uzsakyma is H&M? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gaaabriele @ 2013 06 20, 22:03)
Merginos, kad ir kiek mazai vilciu turiu, bet gal kas renkate uzsakyma is H&M? smile.gif

Aš kaip tik užsieny dabar, tai šluoju H&M hihihi.gif
Čia toks ne į temą pasisakymas smile.gif, gaila, kad bagažas labai ribotas - parvežčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2013 06 20, 23:07)
Aš kaip tik užsieny dabar, tai šluoju H&M hihihi.gif
Čia toks ne į temą pasisakymas smile.gif, gaila, kad bagažas labai ribotas - parvežčiau biggrin.gif

Baltas pavydas biggrin.gif 4u.gif Gero laiko ir talpiu lagaminu bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tbs is 4 prekiu 1 tesugebejo issiust : oh se tau ir seilas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 06 20, 17:27)
tai man dabar pasakė,kad su Visa nustato SEB laugh.gif nes matai gi bėda su mastercardu...tai sakau kažkaip jie lupa kur gali..gal ir po kelis centus  doh.gif 
paprašiau man pateikti info kaip vyksta su Visa kortele..tai rytoj lauksiu skambučio  cool.gif

Aš turbūt esu kokius 3 kartus kėlus čia savo ats. dėl tų kursų, jau mano kiek į SEB'ą praskambinta doh.gif , nieko nepešiau lotuliukas.gif , ir realiai kažkada kai netingėjau bandžiau paieškot tos Visa asociacijos, bet jokių valiutos kursų tam psl. neradau...

Gerb. XXX,

Lėšos yra rezervuojamos pagal tos dienos (kada rezervuojama) Visa Europe ar MasterCard International asociacijos kursą, o nurašomos pagal tos dienos, kada
atsiųstas patvirtinimas, kursą. Šių asociacijų valiutų kursas bankui iš
anksto nėra žinomas. Dėl informacijos, koks buvo valiutos kursas tą dieną
kai lėšos buvo nurašytos iš Visa Classic kortelės sąskaitos, siūlome Jums
kreiptis į atsakingus Visa Europe asociacijos darbuotojus.
Atsiskaitant mokėjimo kortele prekybos ir paslaugų įmonėse /
sistemose, SEB bankas papildomų mokesčių netaiko.
Tikimės, kad pateikta informacija Jums bus naudinga.

Pagarbiai

AB SEB banko
Kontaktų centro vadybininkė
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2013 06 20, 10:38)
Mano atveju idomiai, nes tuo pat metu vienoje rezervavo pinigus, uzsakyma atmete, ta korta buvau pirkusi labai labai senai ( Visa).

Man irgi taip buvo po ilgo nepirkimo. O jei kortą atmeta - vistiek pinigus rezervuoja, su jais visada taip būna sad.gif

Atsakyti
merginos, o aliexpress.com ar galima atsiskaityti per paypal? pirma kart bandziau daryti uzsakyma ir neradau pasirinkimo paypal nuorodai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(motinele6 @ 2013 06 21, 07:17)
merginos, o aliexpress.com ar galima atsiskaityti per paypal? pirma kart bandziau daryti uzsakyma ir neradau pasirinkimo paypal nuorodai  verysad.gif

nėra paypal
Atsakyti
sveiki ar yra kur darpigiau butu galima uzsisakyti virtuveliu ? biggrin.gif iskyrus mytoys.de domina butent smoby tefal g.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas renkate GAP? Yra kodukas nuo sale -20, ir dar turiu papildoma -15 koduka, labai noreciau prisijungti su viena preke 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikaa: 21 birželio 2013 - 07:33
QUOTE(bbiitute @ 2013 06 20, 18:08)
Merginos ar crocs kam pajudejo  ?

16 d. užsakymas iš co.uk pajudėjo 19 d. trackingą gavau 20 dieną.
Atsakyti