Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų 185 tema

QUOTE(Audry @ 2013 06 20, 18:25)
man kažkada seb tokį patį atsakymą davė dėl visa kortelės. Sakė, kad čia ne bankas kursą nustato, o Visa doh.gif

tai man dabar pasakė,kad su Visa nustato SEB laugh.gif nes matai gi bėda su mastercardu...tai sakau kažkaip jie lupa kur gali..gal ir po kelis centus doh.gif
paprašiau man pateikti info kaip vyksta su Visa kortele..tai rytoj lauksiu skambučio cool.gif
Atsakyti
QUOTE(murashke @ 2013 06 20, 17:36)
na, kaip tik paziurejau savo paskut. issiusta ir nuskaiciuota uzsakyma smile.gif nuskaiciuota maziau, nes vienos prekes nebuvo, prie jos 0 uzsakymu istorijoje smile.gif  4u.gif

pasidariau maza uzsakyma doh.gif biggrin.gif cia kad butu ramiau jeigu negausiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Faustina2000 @ 2013 06 20, 16:07)
as manau, kad bus viskas issiusta jums TBS.

Galesiu prekiauti lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 06 20, 18:19)
dar pasidalinsiu apie bankus  cool.gif  SEB Mylimiausia nuskaičiavo man pirkimus Eurų kursu 3,48  cool.gif  dvi savaites bandžiau išsiaiškinti kas do nesamonė... man atsakinėjo visai ne  įtemą atsakymais... vienu metu net pasakė,kad iš tikro nuskaityta 3,46 kursu ir aš blogai skaičiuoju  cool.gif  bet kadangi nebuvau prie kompo galvojau nu gal tikrai  biggrin.gif  ir šian, po 2 savaičių teisybės paieškų , gavau ats,kad Eurai keičiami į Litus pagal Mastercardo kursą, kurio SEB'as nežino  biggrin.gif  tai vat kad būtų idomiau, rytoj SEB ims Mastercarde ir nuskaičiuos 4 litus ir Eurą ir sakys,kad jie nieko nežino biggrin.gif

em, visada, visuose bankuose man eura nuskaiciuodavo kursu mazdaug 3.47.Jaudinciaus, jei kursas euro butu kokie 3.5 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simpa @ 2013 06 20, 18:35)
em, visada, visuose bankuose man eura nuskaiciuodavo kursu mazdaug 3.47.Jaudinciaus, jei kursas euro butu kokie 3.5 smile.gif

nes euro kursas yra 3,463 arba 3,462, 3,467...suapvalinus ir gaunasi 3,47 smile.gif nes euras gali kisti nebent tūkstantosiomis dalimis 4u.gif todėl ats 3,48 yra neaiškus iš principo cool.gif
Atsakyti
Merginos ar crocs kam pajudejo ?
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2013 06 20, 19:08)
Merginos ar crocs kam pajudejo  ?

vau tik invoice laugh.gif bet jokių trackingų dar
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 06 20, 17:19)
dar pasidalinsiu apie bankus  cool.gif  SEB Mylimiausia nuskaičiavo man pirkimus Eurų kursu 3,48  cool.gif 

man viena karta eura seb MC yra nuskaiciave po 3,48 lt smile.gif na, kol kas tik viena karta smile.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos gal kuri priimtu uzsiskyti crocs. Nedraugauju su anglu kalba zalia visiskai. noreciau vienos poros, gal kuri priims i draugija. beje jei kaina nurodyta 30 tai perkant keturias poras pritaikys dar 4o proc.?
Atsakyti
QUOTE(vovere16 @ 2013 06 20, 20:19)
sveikos gal kuri priimtu uzsiskyti crocs. Nedraugauju su anglu kalba zalia visiskai. noreciau vienos poros, gal kuri priims i draugija. beje jei kaina nurodyta 30 tai perkant keturias poras pritaikys dar 4o proc.?

taip, nuolaidą pritaikys. kaip rašė merginos, galima imti papuošimus ar tepaliuką batam, kad nereiktų 4 porų smile.gif tik nemokamas siuntimas nuo 30eurų smile.gif o šiaip labai geras daiktas yra google.translate 4u.gif ir nereiks niekeno laukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2013 06 20, 19:08)
Merginos ar crocs kam pajudejo  ?

gavau invoice
Atsakyti
Gal galit man padėti?Parašiau e5p užsakymo numerį ir prekes kokių trūko dėžėj,tai gavau atsakymą,tokį
Thank you for your enquiry. Sorry for the delay answering your query. This is due to high volume of e-mails coming from our customers.
Please could you provide us with a copy of your packing slip and details of the missing items so that we can get more information on your order and chase it up for you?
Please send the copy by email to resolve this matter as soon as possible.
Please contact us should you have any further queries.
Tai jie nori kad aš tuos lapus gautus su prekėm jiems atsiųsčiau email?Nelabai suprantu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LiLady @ 2013 06 20, 20:51)
Gal galit man padėti?Parašiau e5p užsakymo numerį ir prekes kokių trūko dėžėj,tai gavau atsakymą,tokį
Thank you for your enquiry. Sorry for the delay answering your query. This is due to high volume of e-mails coming from our customers.
Please could you provide us with a copy of your packing slip and details of the missing items so that we can get more information on your order and chase it up for you?
Please send the copy by email to resolve this matter as soon as possible.
Please contact us should you have any further queries.
Tai jie nori kad aš tuos lapus gautus su prekėm jiems atsiųsčiau email?Nelabai suprantu blush2.gif

Na taip. Jie prašo pakavimo dokumentų (lapų iš siuntinio) ir surašyti kokių prekių trūksta 4u.gif
Atsakyti