QUOTE(vilma))) @ 2013 10 02, 09:56)
Na, mergaitės, kaip jums sekasi ir jūsų mažyliams?
Sutapimas ar ne, bet per šią savaitę, kiek duodu papildus vienam iš berniukų vis išsprūsta koks nors naujas žodis. Ir svarbiausia į temą
. Vakar bežiūrėdamas filmuką , rodė ten gėlių lauką, tai sako " kaip gražu", tėtis norėjo apsikabinti sako "stok, nelysk", per youtube žiūrėdamas vaizdelius apie gyvūnus, vienas paršiukas " puk puk" padarė, tai sako "fui,smirda". Tiek naujovių
.
Ir dar , jei piešdavo su akvarele, tai įvairius taškučius, brūkšnelius ir daugiau tamsiom spalvom. O vakar grįžau iš darbo, žiūriu nupiešta saulė, ratai sujungti brūkšniu ,klausiu čia mašina? linksi galva su šypsena, kad supratau jo piešinį, įvairūs trikampiai. Ir viskas spalvotai.
Labai jau daug pasikeitimų
Pradedu tikėti
LABUKA, NA KA AS IR SAKIAU PAGEREJIMAS MATOSI PUIKUS. AS IRGI BIJOJAU PRADETI, BET PABANDZIAU IR DABAR KIEKVIENA DIENA PAS MUS TAIP PAT DAUGEJA ZODELIU, ELGESYS PASIKEITE 100 PROC NE TIK NAMIE, BET IR DARZELYJE AUKLETOJOS NESUPRANTA KAS EMILIJAI ATSITIKO. PAVADUOTOJA MANE PASIVEDE ISALI IR SAKO: "DABAR GALIU JUMS PASAKYTI, KAD VISKAS BUS GERAI IR EMILIJA TIKRAI PASVEIKS. I AKIS PRADEJO ZIURETI, TOKIA GUVI PALIKO IR KARTOJA ZODZIUS VISUS PRASMINGAI" MAN KAIP MAMAI NET ZODZIAI UZSTRIGO, NIEKO NET PASAKYTI NEGALEJAU, NES NESUVOKIAU, KAD KALBA APIE MANO VAIKA. NES VISADA BUDAVO: JINAI MUSESI, SPARDESI, IKRITO ANT ZEMES, NEKLAUSO IR T.T. O DABAR RAMU, NET AS DAR NEPRISITAIKAU PRIE TU STAIGIU PASIKEITIMU. SUNKU DAR MAN PACIAI. O DABAR PADVIGUBINAU DOVE TO GLIUTATIONO DUODU RYTE IR VAKARE PO 1 KAPSULE PO 250 MG.
NIU KAIP SKAICIAU TAS GLIUTATIONAS NE VISUS ISGYDO VAIKUS, GAL KURIEMS SUNKESNE FORMA DAR KITU PAPILDU REIKIA. BET MUMS JAU SEKASI LABAI GERAI, IS MECIAU VISUS KITUS VITAMINUS IR PALIKAU TIK GLIUTATIONA. NET NEMOKU ZODZIAIS APSAKYTI KAIP DABAR GERA IR RAMU PAS MUS NAMIE. REIKIA, KAD SIA TEMA PASKAITYTU KUO DAUGIAU MAMU IR NEBIJOTU PACIOS UZSIIMTI SAVIGYDA, NES NIEKAS KITAS NEPASIULYS NIEKO. SEKMES MAMYTES