Sveikutes mamytes
Kreipiuosi i Jus su klausymu, dar L-gliutationa nenaudojom, tik nesenai gavau (beje, aciu linamoq, kad uzsake ) Mano berniukui siuo metu sumazejas hemoglobinas- mazakraujyste ant ribos (geriam gelezi su B grupes vitaminais) Noriu Jusu patarimo, ar duoti man jam gliutationo, ar palaukti kol atstatysime krauja? Aciukas
QUOTE(cipsius @ 2014 02 25, 15:57)
Sveikutes mamytes
Kreipiuosi i Jus su klausymu, dar L-gliutationa nenaudojom, tik nesenai gavau (beje, aciu linamoq, kad uzsake ) Mano berniukui siuo metu sumazejas hemoglobinas- mazakraujyste ant ribos (geriam gelezi su B grupes vitaminais) Noriu Jusu patarimo, ar duoti man jam gliutationo, ar palaukti kol atstatysime krauja? Aciukas
Labas
Man atrodo, kad jusu geriami vitaminai ir gliutationas tikrai netrukdytu vienas kitam( jei taip galima pasakyti ) Kaip tik gliutationas nusilpusiam organizmui tik i nauda, nes jis stiprus antioksidantas, todel pastiprintu imunine vaikucio sistema
P.s.:Aciu uz Dormikind rekomendacija, nuo sestadienio geriam po 3tab., labai gera dukrele pasidare ir miega geriau
Merginos, gal kuri susidūrėt - gavau naują buteliuką L-Gliutathiono iš Iherb, tokį pat kaip visad imu, bet jis man netirpsta, tiesiog plaukioja tie milteliai , užsitraukia sultys plona plevele ir viskas lieka ant puoduko kraštų atidariau seno pirkimo stipresnį - viskas tvarkoj, kuo puikiausia tirpsta.
Kažin galiu duoti vaikui, nebus jie kokie užkaitę kelionės metu ir dėl to pasikeitę savybės
Kažin galiu duoti vaikui, nebus jie kokie užkaitę kelionės metu ir dėl to pasikeitę savybės
QUOTE(Smilga* @ 2014 02 25, 23:52)
Merginos, gal kuri susidūrėt - gavau naują buteliuką L-Gliutathiono iš Iherb, tokį pat kaip visad imu, bet jis man netirpsta, tiesiog plaukioja tie milteliai , užsitraukia sultys plona plevele ir viskas lieka ant puoduko kraštų atidariau seno pirkimo stipresnį - viskas tvarkoj, kuo puikiausia tirpsta.
labas, niu nezinau man viskas tvarkoje su tuo gliutationu. galiojima pasiziurekite gal pasibaiges? o jeigu vaikas gers ir pusiau istirpusi, tai gali duoti, bet galiojima pasiziurek
Na,va. Atsiemiau siuntinuka,L-carnizona.Aciu, linamog Norisi duoti kuo greiciau,nes irgi viskas stabilizavosi.Aisku,atsiranda nauju zodziu,net ir junginiu,bet norisi daugiau Bet db sergam,tai susilaikysiu.Nes nezinosiu,jei bus nuotaiku ar emociju kaita,ar tai del ligos ar del papildo:
Ir baigiasi po truputi temute.Reiktu naujos.Kas moka sukurti nauja,kaip pavadinsim?
Ir baigiasi po truputi temute.Reiktu naujos.Kas moka sukurti nauja,kaip pavadinsim?
QUOTE(VIKTORIJAEMILIJA @ 2014 02 26, 10:06)
labas, niu nezinau man viskas tvarkoje su tuo gliutationu. galiojima pasiziurekite gal pasibaiges? o jeigu vaikas gers ir pusiau istirpusi, tai gali duoti, bet galiojima pasiziurek
pasižiūrėjau, viskas gerai su galiojimu. Bandysiu duoti stipresnį, kuris gerai tirpsta, tik nepilną dozę.
Nauji namučiai pavasarėjantiems optimistiniams plepesiams
http://www.supermama...howtopic=963408
Papildyta:
QUOTE(vilma))) @ 2014 02 26, 15:18)
Na,va. Atsiemiau siuntinuka,L-carnizona.Aciu, linamog Norisi duoti kuo greiciau,nes irgi viskas stabilizavosi.Aisku,atsiranda nauju zodziu,net ir junginiu,bet norisi daugiau Bet db sergam,tai susilaikysiu.Nes nezinosiu,jei bus nuotaiku ar emociju kaita,ar tai del ligos ar del papildo:
parodykit kokį užsisakėt?
mes laukiame šio http://www.swansonvi...-500-mg-60-caps
QUOTE(Smilga* @ 2014 02 26, 14:57)
pasižiūrėjau, viskas gerai su galiojimu. Bandysiu duoti stipresnį, kuris gerai tirpsta, tik nepilną dozę.
Papildyta:
Papildyta:
Super nauji namučiai . Tik pabaikim šiuos
O mes tai iš iHerb.com kol kas viską siunčiam , kol kas patenkinta. Girdysiu šiuos po pusę kapsulės.
QUOTE(Smilga* @ 2014 02 26, 15:57)
O gal galima užklausti pačio pardavėjo, ką jis parašytu įdomu.
QUOTE(Smilga* @ 2014 02 25, 21:52)
man irgi netirpsta naujieji is geltono buteliuko
As turiu l-gliutonanina geltona 250mg, tai viskas tvarkoj, jau kelinta buteliukas, tik mes siltam vandeniuki tirpdom, paskui dar su šaukšteliu pamaišom. Mus užpuolė daba vėjaraupiai, tai su gyd. konsultavausi, sake, kad galiu duoti gliutonanina, sake niekaip nepakenks
QUOTE(Nemura @ 2014 02 26, 18:37)
O gal galima užklausti pačio pardavėjo, ką jis parašytu įdomu.
šitas kur netirpsta pirktas iš Drugstore.com per tarpininkę. Nuvežiau mamai, ji sakė sugers. O paskui žiūrėsim, užsakinėsiu vėliau vėl iš Iherb..
QUOTE(Davina @ 2014 02 26, 18:55)
man irgi netirpsta naujieji is geltono buteliuko
gal čia taip ir turi būt