Merginos,nerasit tai visiskai uzdara grupe,paieskoje nemeta jos..jei turit vaikucius su autistinio spektro diagnozemis,brukstelkit man i AZ kaip jus rasti Facebooke
QUOTE(laguna11 @ 2014 02 24, 13:13)
Merginos,nerasit tai visiskai uzdara grupe,paieskoje nemeta jos..jei turit vaikucius su autistinio spektro diagnozemis,brukstelkit man i AZ kaip jus rasti Facebooke
kadangi maniskis dar be diagnozes, tai pasedesiu cia
Idomiai elgtis pradejo, ant kiek nebudavo akiu kontakto, daba vis kisa ssvo veideli ir spokso i akis...
Na, šita temutė sukurta pasidalinti patirtimi, kas duoda amino rūgštis ar kitus papildus savo mažučiams. Tuo ir įdomu čia apsilankti. Viskas vienoje vietoje
VINTAZH, kaip jums sekasi? Kaip kombinacija L-glu..ir L- carn..? Brūkštelkit žodelį
Papildyta:
Šaunuoliai .Kiekvienas žingsnis į priekį mums didelis laimėjimas . Taip ir toliau
VINTAZH, kaip jums sekasi? Kaip kombinacija L-glu..ir L- carn..? Brūkštelkit žodelį
Papildyta:
QUOTE(reali25 @ 2014 02 24, 22:04)
Idomiai elgtis pradejo, ant kiek nebudavo akiu kontakto, daba vis kisa ssvo veideli ir spokso i akis...
Šaunuoliai .Kiekvienas žingsnis į priekį mums didelis laimėjimas . Taip ir toliau
QUOTE(reali25 @ 2014 02 24, 22:04)
mano dukrytei irgi akiu kontaktas labai pagerejo, kartais taip idemiai spokso i akis, kad net juokinga
šiandien žiūrėjau daktaro Ozo laidą - ten L - Cornisone reklamavo kaip jauninčius papildus
QUOTE(Smilga* @ 2014 02 25, 12:44)
šiandien žiūrėjau daktaro Ozo laidą - ten L - Cornisone reklamavo kaip jauninčius papildus
Aga, aš irgi trupučiuką mačiau, man dar užsifiksavo, kad skatina smegenų veiklą
QUOTE(vilma))) @ 2014 02 25, 11:19)
Na, šita temutė sukurta pasidalinti patirtimi, kas duoda amino rūgštis ar kitus papildus savo mažučiams. Tuo ir įdomu čia apsilankti. Viskas vienoje vietoje
Papildyta:
Na nezinau dar ka ir parasyt,nes duodu maza kieki,nepadidinau,po 2.5ml carnozino,tustinasi skystokai,ko nebudavo anksciau,jautrus pasidare,megsta paverkslenti :)Aktyvumas gal siek tiek padidejes.Gal kad atostogos buvo,namie pabodo.Daug zodziu kartoja.VINTAZH, kaip jums sekasi? Kaip kombinacija L-glu..ir L- carn..? Brūkštelkit žodelį
Papildyta:
Savaitgali padidinsiu iki 5ml.ziuresiu kaip bus.
QUOTE(Vintazh @ 2014 02 25, 13:53)
Na nezinau dar ka ir parasyt,nes duodu maza kieki,nepadidinau,po 2.5ml carnozino,tustinasi skystokai,ko nebudavo anksciau,jautrus pasidare,megsta paverkslenti :)Aktyvumas gal siek tiek padidejes.Gal kad atostogos buvo,namie pabodo.Daug zodziu kartoja.
niu paziuresi jeigu ne tiks po menesio laiko mazdaug tai ir neduosi.
skaiciavau vakar kad liepa jau bus metai kai geriame gliutationa. laikas greitai bega, tokia faina mano mergaite darosi, tokia meili. Vakar pasake jau ne "tobusas" (autobusas cia) o "autobatas". niu sakau saunuole. vakar vakare uzsidariusi i vonia kaip visada zaide su vandeniu ir buteliukais, iseina ziuriu jau persirengusi. paskui vel ateina po kiek laiko suknia apsirengusi, niu madas zodziu demonstruoja. Pati rengiasi jau ziuriu, nors ir dar neskiria vis kur nugara kur priekis rubu, bet nesikisu tegul bando. aisku kai einam i darzeli tai jau pati ja rengiu. ziuri pro langa ir sako man sestadieni: nela siego (nera sniego), niu smagu. kazkaip nesitiki kad nuo papildo sitaip vaikas gereja, kazkaip as dar neatsipalaiduoju ziuresim gersim ir toliau dar maziausiai metelius manau, jeigu reikes ir daugiau. paarsykite merginos kas pas jus geresnio, nes manau kad reikalai tik gereja, o ne blogeja
Iki vasario 28 dienos iherb.com 10% nuolaida viskam
QUOTE(VIKTORIJAEMILIJA @ 2014 02 25, 15:17)
niu paziuresi jeigu ne tiks po menesio laiko mazdaug tai ir neduosi.
skaiciavau vakar kad liepa jau bus metai kai geriame gliutationa. laikas greitai bega, tokia faina mano mergaite darosi, tokia meili. Vakar pasake jau ne "tobusas" (autobusas cia) o "autobatas". niu sakau saunuole. vakar vakare uzsidariusi i vonia kaip visada zaide su vandeniu ir buteliukais, iseina ziuriu jau persirengusi. paskui vel ateina po kiek laiko suknia apsirengusi, niu madas zodziu demonstruoja. Pati rengiasi jau ziuriu, nors ir dar neskiria vis kur nugara kur priekis rubu, bet nesikisu tegul bando. aisku kai einam i darzeli tai jau pati ja rengiu. ziuri pro langa ir sako man sestadieni: nela siego (nera sniego), niu smagu. kazkaip nesitiki kad nuo papildo sitaip vaikas gereja, kazkaip as dar neatsipalaiduoju ziuresim gersim ir toliau dar maziausiai metelius manau, jeigu reikes ir daugiau. paarsykite merginos kas pas jus geresnio, nes manau kad reikalai tik gereja, o ne blogeja
Labai Jusu mergaite patobulejo,pas mus dar nera tokiu rezultatu.Galvoju,maisosi tos kalbos jam,LT butume gal butu jau kalbejes.Kartais gailiuosi,kad isvykome,kartais dziaugiuosi.Makalyne galvoje.skaiciavau vakar kad liepa jau bus metai kai geriame gliutationa. laikas greitai bega, tokia faina mano mergaite darosi, tokia meili. Vakar pasake jau ne "tobusas" (autobusas cia) o "autobatas". niu sakau saunuole. vakar vakare uzsidariusi i vonia kaip visada zaide su vandeniu ir buteliukais, iseina ziuriu jau persirengusi. paskui vel ateina po kiek laiko suknia apsirengusi, niu madas zodziu demonstruoja. Pati rengiasi jau ziuriu, nors ir dar neskiria vis kur nugara kur priekis rubu, bet nesikisu tegul bando. aisku kai einam i darzeli tai jau pati ja rengiu. ziuri pro langa ir sako man sestadieni: nela siego (nera sniego), niu smagu. kazkaip nesitiki kad nuo papildo sitaip vaikas gereja, kazkaip as dar neatsipalaiduoju ziuresim gersim ir toliau dar maziausiai metelius manau, jeigu reikes ir daugiau. paarsykite merginos kas pas jus geresnio, nes manau kad reikalai tik gereja, o ne blogeja
Aisku ir elgesyje dar yra kabliuku.
Tikrai idomu,kaip kitoms mamytems sekasi?
QUOTE(Vintazh @ 2014 02 25, 15:43)
Labai Jusu mergaite patobulejo,pas mus dar nera tokiu rezultatu.Galvoju,maisosi tos kalbos jam,LT butume gal butu jau kalbejes.Kartais gailiuosi,kad isvykome,kartais dziaugiuosi.Makalyne galvoje.
niu tikriausiai vaikui sunku tos dvi kalbos. vienos nprmaliai nemoka o jauk ita reikia ismokti. sunku tau, o ka daryti. lietuvoje jeigu nera kaip pragyventi ir vaiku i kazkaip padeti. vistiek einate i prieki o ne atgal.
Pas mus tai dabar stabilu, nebėra tokio ryškaus šuolio kaip pačioje pradžioje. Gerėja bet po labai, labai truputi. Dozės nedidinau, palikau 250 mg.