Įkraunama...
Įkraunama...

l-gliutationas autistukams

Gal nesiuncia i lt, bandykite kad kas nors nupirktu, yra tarpininkes, ir rudaplauke ir kate ir t.t
Mes kaip baigsime leistis vaistus, tai per tarpininke pirksiu. Sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 02 10, 17:34)
Tai ne viska siuncia i LT, be to, nuo tokios sumos jau mokesit importo PVM - 21% nuo prekes ir siuntimo kainos plius 30lt mokesti pastui. Siuo atveju tik per tarpininkes pirkti.
As i UK siunciuosi,bet gal sito papildo nesiuncia i kitas salis.
Atsakyti
QUOTE(Vintazh @ 2014 02 10, 16:37)
As i UK siunciuosi,bet gal sito papildo nesiuncia i kitas salis.

I LT irgi nesiuncia.
Atsakyti
QUOTE(kamiliukas7 @ 2014 02 10, 17:36)
Gal nesiuncia i lt, bandykite kad kas nors nupirktu, yra tarpininkes, ir rudaplauke ir kate ir t.t
Mes kaip baigsime leistis vaistus, tai per tarpininke pirksiu. Sekmes jums  4u.gif
Dekui Ir Jums sekmes 4u.gif
Atsakyti
Na niekaip man neleidzia snd padaryt uzsakymo su siuntimu uz 4 $ liko tik tie brangesni. Gal cia tik man vienai taip? Nesuprantu sad.gif dar pries kelias dienas taip pat viskas buvo iprastai o va jau snd neleidzia pazymeti to pigaus pristatymo budo. Reiks kazka kito galvoti ;/
Pas mano mazyli misrus raidos sutrikimas sad.gif labai labai tikiu , kad mums pades sios amino rugstys !!!
Stai mamytes - zinau, jog jau daug info prisirinkusios , bet gal sios dar nematet - tai butent visa info apie autizmo ir jo spektro korekcijos budai nuo dietos iki visu reikalingu papildu - ir kas gerai surasyta dozes prie kai kuriu - beje cia minimas tik gliuthalionas o va tas jusu atrastas naujasis neminimas kazkodel ??? http://www.autism-so...biomedical.html
Atsakyti
Ziurekit, ar nevirsijat svorio - 1804g.
Atsakyti
QUOTE(tapati81 @ 2014 02 10, 15:20)

Ir deja bet bloga info visoms sad.gif i herb nebesiuncia pigiu siuntimu daugiau uz 4 zalius sad.gif nebent jusu krepsiuke bus prekiu uz 80 zaliu ir limituotas svoris sad.gif vat kaip prastai ...

Atsiprasau uz dezinformacija tikrai buvau virsijus svori ir ne nepastebejau ;/

QUOTE(neringuskinas @ 2014 02 10, 15:52)
mano pupa 2.5 m... 4u.gif duodu 1x250 mg

Aciu 4u.gif Kaip maziuke reagavo ? Ar pastebejote ta irzluma pirmas savaites?

QUOTE(linamog @ 2014 02 10, 19:51)
Ziurekit, ar nevirsijat svorio - 1804g.

Aciu labai, tikrai tame buvo priezastis ehh truputi apsimelavau unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tapati81 @ 2014 02 10, 21:08)
Atsiprasau uz dezinformacija tikrai buvau virsijus svori ir ne nepastebejau ;/
Aciu  4u.gif  Kaip maziuke reagavo ? Ar pastebejote ta irzluma pirmas savaites?
Aciu labai, tikrai tame buvo priezastis ehh truputi apsimelavau  unsure.gif  blush2.gif

ne irzlumo nepastebėjau..tik mums AD(atopinis dermatitas), manau kad truputi suaktivėjo.bet nežinau ar nuo vaistuku... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(neringuskinas @ 2014 02 11, 09:01)
ne irzlumo nepastebėjau..tik mums AD(atopinis dermatitas), manau kad truputi suaktivėjo.bet nežinau ar nuo vaistuku... unsure.gif

Mano mergaitei irgi buvo suaktyvejes atopinis dermatitas pradejus gerti gliutationa, bet po 2sav susitvarke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(begemote @ 2014 02 11, 11:16)
Mano mergaitei irgi buvo suaktyvejes atopinis dermatitas pradejus gerti gliutationa, bet po 2sav susitvarke smile.gif

ir mum dabar daug geriau..bet va kaip tik va=iuojam ketvirtadieni pas alergologe, ir neturesiu ko parodyt... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neringuskinas @ 2014 02 11, 12:08)
ir mum  dabar daug geriau..bet va kaip tik va=iuojam ketvirtadieni pas alergologe, ir neturesiu ko parodyt... doh.gif

alerologei uzteks, kad apibudinsit simptomus, ji tikrai zino, kad dermatitas toks jau yra- tai atsiranda, tai vel isnyksta smile.gif
Atsakyti
Va, šitas variantas , manau, neblogas. Ir Kirkman laborat. lyg girdėta gera, ir dozavimas po 200 mg geras. Prie L-glutath. pridėti po 1 kapsulę thumbup.gif .
Atsakyti