Gal nesiuncia i lt, bandykite kad kas nors nupirktu, yra tarpininkes, ir rudaplauke ir kate ir t.t
Mes kaip baigsime leistis vaistus, tai per tarpininke pirksiu. Sekmes jums
QUOTE(linamog @ 2014 02 10, 17:34)
Tai ne viska siuncia i LT, be to, nuo tokios sumos jau mokesit importo PVM - 21% nuo prekes ir siuntimo kainos plius 30lt mokesti pastui. Siuo atveju tik per tarpininkes pirkti.
As i UK siunciuosi,bet gal sito papildo nesiuncia i kitas salis.QUOTE(Vintazh @ 2014 02 10, 16:37)
As i UK siunciuosi,bet gal sito papildo nesiuncia i kitas salis.
I LT irgi nesiuncia.
QUOTE(kamiliukas7 @ 2014 02 10, 17:36)
Gal nesiuncia i lt, bandykite kad kas nors nupirktu, yra tarpininkes, ir rudaplauke ir kate ir t.t
Dekui Ir Jums sekmes
Na niekaip man neleidzia snd padaryt uzsakymo su siuntimu uz 4 $ liko tik tie brangesni. Gal cia tik man vienai taip? Nesuprantu dar pries kelias dienas taip pat viskas buvo iprastai o va jau snd neleidzia pazymeti to pigaus pristatymo budo. Reiks kazka kito galvoti ;/
Pas mano mazyli misrus raidos sutrikimas labai labai tikiu , kad mums pades sios amino rugstys !!!
Stai mamytes - zinau, jog jau daug info prisirinkusios , bet gal sios dar nematet - tai butent visa info apie autizmo ir jo spektro korekcijos budai nuo dietos iki visu reikalingu papildu - ir kas gerai surasyta dozes prie kai kuriu - beje cia minimas tik gliuthalionas o va tas jusu atrastas naujasis neminimas kazkodel ??? http://www.autism-so...biomedical.html
Pas mano mazyli misrus raidos sutrikimas labai labai tikiu , kad mums pades sios amino rugstys !!!
Stai mamytes - zinau, jog jau daug info prisirinkusios , bet gal sios dar nematet - tai butent visa info apie autizmo ir jo spektro korekcijos budai nuo dietos iki visu reikalingu papildu - ir kas gerai surasyta dozes prie kai kuriu - beje cia minimas tik gliuthalionas o va tas jusu atrastas naujasis neminimas kazkodel ??? http://www.autism-so...biomedical.html
Ziurekit, ar nevirsijat svorio - 1804g.
QUOTE(tapati81 @ 2014 02 10, 15:20)
Ir deja bet bloga info visoms i herb nebesiuncia pigiu siuntimu daugiau uz 4 zalius nebent jusu krepsiuke bus prekiu uz 80 zaliu ir limituotas svoris vat kaip prastai ...
Atsiprasau uz dezinformacija tikrai buvau virsijus svori ir ne nepastebejau ;/
QUOTE(neringuskinas @ 2014 02 10, 15:52)
mano pupa 2.5 m... duodu 1x250 mg
Aciu Kaip maziuke reagavo ? Ar pastebejote ta irzluma pirmas savaites?
QUOTE(linamog @ 2014 02 10, 19:51)
Ziurekit, ar nevirsijat svorio - 1804g.
Aciu labai, tikrai tame buvo priezastis ehh truputi apsimelavau
QUOTE(tapati81 @ 2014 02 10, 21:08)
Atsiprasau uz dezinformacija tikrai buvau virsijus svori ir ne nepastebejau ;/
ne irzlumo nepastebėjau..tik mums AD(atopinis dermatitas), manau kad truputi suaktivėjo.bet nežinau ar nuo vaistuku...
QUOTE(neringuskinas @ 2014 02 11, 09:01)
ne irzlumo nepastebėjau..tik mums AD(atopinis dermatitas), manau kad truputi suaktivėjo.bet nežinau ar nuo vaistuku...
Mano mergaitei irgi buvo suaktyvejes atopinis dermatitas pradejus gerti gliutationa, bet po 2sav susitvarke
QUOTE(begemote @ 2014 02 11, 11:16)
Mano mergaitei irgi buvo suaktyvejes atopinis dermatitas pradejus gerti gliutationa, bet po 2sav susitvarke
ir mum dabar daug geriau..bet va kaip tik va=iuojam ketvirtadieni pas alergologe, ir neturesiu ko parodyt...
QUOTE(neringuskinas @ 2014 02 11, 12:08)
ir mum dabar daug geriau..bet va kaip tik va=iuojam ketvirtadieni pas alergologe, ir neturesiu ko parodyt...
alerologei uzteks, kad apibudinsit simptomus, ji tikrai zino, kad dermatitas toks jau yra- tai atsiranda, tai vel isnyksta