Įkraunama...
Įkraunama...

l-gliutationas autistukams

QUOTE(kamiliukas7 @ 2014 02 08, 12:26)
As kaip tik pradejau dometisl-kornizonu radau situs http://www.autismcoa...sm_p/ac-004.htm , paskui atradau jusu temele, ir pradejau duoti l-gliutonina.

Na apie si varianta pasiskaiciau tai labai gera sudetis blink.gif ir dar skystas,na bet idomu koks buteliuko kiekis ir kokiam laikui uztenka,nes kaina didele,o jei jo uztenka tik kokiai savaitei?Gal turit kokios info del kiekio? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vintazh @ 2014 02 08, 12:29)
Na apie si varianta pasiskaiciau tai labai gera sudetis blink.gif ir dar skystas,na bet idomu koks buteliuko kiekis ir kokiam laikui uztenka,nes kaina didele,o jei jo uztenka tik kokiai savaitei?Gal turit kokios info del kiekio? smile.gif

Raso, kad buteliuke 48 dozes - po 5ml.
Atsakyti
Sveikos,

Gal žinot, ar keitėsi pakuotė L-Gliutathione? Išpakuoju siuntinuką ir išsigandau buteliukai geltoni. Va tokie : http://www.iherb.com...i...r=null&ic=3
Tik kad po 250 mg ir 60 kaps.

Tokios pakuotės jų tinklapyje ( po 250 mg, 60 kap ir geltonos) net nerandu.
Paskaičiau sudėti, lygtai viskas tas pats, tik vis tiek neramu, Noriu su jumis pasitart, ką daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 02 08, 13:32)
Dekui,sudomino ir mane sitas papildas,na pasiskaitysiu dar.Kazin ar teisingai supratau 1saukstelis 5ml =60kg zmogui? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nemura @ 2014 02 08, 14:13)
Sveikos,

Gal žinot, ar keitėsi pakuotė L-Gliutathione? Išpakuoju siuntinuką ir išsigandau buteliukai geltoni. Va tokie : http://www.iherb.com...i...r=null&ic=3

Paskaičiau sudėti, lygtai viskas tas pats, tik vis tiek neramu, Noriu su jumis pasitart, ką daryt  g.gif
Taip keitesi,as jau rasiusi apie tai buvau,kad nepanikuotu mamos smile.gif As jau antru siuntimu gavau tokius :)Niekas nepasikeite,net bar kodas tas pats.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vintazh: 08 vasario 2014 - 13:20
QUOTE(Vintazh @ 2014 02 08, 14:18)
Dekui,sudomino ir mane sitas papildas,na pasiskaitysiu dar.Kazin ar teisingai supratau 1saukstelis 5ml =60kg zmogui? smile.gif
Papildyta:
Taip keitesi,as jau rasiusi apie tai buvau,kad nepanikuotu mamos smile.gif As jau antru siuntimu gavau tokius smile.gif

Ačiū, nuraminai 4u.gif Kažkaip praledau tą info.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 02 08, 12:32)

Supratau, kad reikia duoti po 1/2 šauktelio. Tai išeitų 96 dozės g.gif Ar ne taip?
O kaip jūs į šias kapsules? Kapsulėje 500 mg, kiek skaičiau reikia duoti po 400 mg 2 kart dienoje. Tai truputį galima nubirinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nemura @ 2014 02 08, 14:21)
Ačiū, nuraminai  4u.gif  Kažkaip praledau tą info.
4u.gif Taip net bar kodas tas pats,niekas nepasikeite.

Papildyta:
QUOTE(vilma))) @ 2014 02 08, 14:23)
Supratau, kad reikia duoti po 1/2 šauktelio. Tai išeitų 96 dozės g.gif  Ar ne taip?
O kaip jūs į šias kapsules? Kapsulėje 500 mg, kiek skaičiau reikia duoti po 400 mg 2 kart dienoje. Tai truputį galima nubirinti  ax.gif
Sitos irgi neblogos,bet va tas skystas sudetis labai gera:
Ingredients
L-Carnosine - 250 mg* Zinc Carnosine - 1.2 mg (3.3% daily value), Magnesium Taurinate - 10 mg* Magnesium Glycinate - 12 mg* *Daily Value Not Established.
Atsakyti
QUOTE(Nemura @ 2014 02 08, 13:13)
Sveikos,

Paskaičiau sudėti, lygtai viskas tas pats, tik vis tiek neramu, Noriu su jumis pasitart, ką daryt  g.gif

Tai geltonas, nes stiprumas kitoks - 500 mg 1 kapsulėje, o 250 mg tik tik gavau tokį kaip visada baltą buteliuką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma))) @ 2014 02 08, 14:34)
Tai geltonas, nes stiprumas kitoks - 500 mg 1 kapsulėje, o 250 mg tik tik gavau tokį kaip visada baltą buteliuką   ax.gif
Matyt situ dar turi po 150vnt isfasavimo smile.gif
Atsakyti
Dar straipsniukas apie L- Carnosine.
Nesuprantančios angliškai, tokia kaip aš ax.gif , įsidėkite į google vertėją, daug info mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, bet turbut reikia duoti arba glutationa arba karnizona?
Atsakyti
Pasiskaiciau apie karnosina, kad tai rugstis kaip ir gliutationas, kad perdozavimas gali sukelti hiperaktyvuma. Nu galvoju, kad duoti abu butu sviestas sviestuotas, o aktyvumo pas mano mergina uztenka ir taip rolleyes.gif
Atsakyti