Įkraunama...
Įkraunama...

l-gliutationas autistukams

QUOTE(reali25 @ 2013 09 12, 19:55)
o po kiek kapsuliu duodat per diena?
kartais po 2kapsules, kartais po viena.Vis dar stebiu kaip jauciasi po vienos,po 2kapsuliu.Bet skirtumo kol kas nepastebejau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vintazh @ 2013 09 17, 18:12)
kartais po 2kapsules, kartais po viena.Vis dar stebiu kaip jauciasi po vienos,po 2kapsuliu.Bet skirtumo kol kas nepastebejau. smile.gif

O 1 kapsulės stiprumas? 250 mg ar 500 mg?
Atsakyti
QUOTE(vilma))) @ 2013 09 18, 09:22)

As taik ol kas duodi 1 kapsule 250mg stiprumo. bet pradesiu duoto po dvi, pasiziuresiu koks poveikis bus. po to zadu parsisiusti 500mg stiprumo 1 kapsule, jai padeda matau aiskiai.
Atsakyti
QUOTE(vilma))) @ 2013 09 18, 09:22)
taip vienos kapsules 250mg.Jei duoti ryte ir vakare bus 500mg.Bet galima pirktis 500mg vienoje kapsuleje ir duoti viena kart pvz.ryte.
Tik pradzioje pabandykit nuo silpnesnio matysit,kaip reaguoja.
Atsakyti
QUOTE(reali25 @ 2013 09 19, 15:57)
mano zuikis pradejo megdziot multiku personazus, taip miela ziuret:) o vakar is darzelio pats pro duris isbego auklytes pakviestas Kai atejau pasiimti:) durnai skamba, bet kiek man laimes kad atbego tiesiai pas mane su sypsena:)

Atsiprašau, bet paskaitinėju ir kitas temutes blush2.gif . Labai džiaugiuosi jūsų pasiekimais. thumbup.gif Bet lyg papildus irgi duodate? Ar nesusiejate šių dviejų dalykų?
O mane jau ima neviltis. Jau 13 diena nuo užsakymo, o aš dar negaunu siuntinuko verysad.gif Tuoj verksiu cry.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma))) @ 2013 09 20, 09:41)
Atsiprašau, bet paskaitinėju ir kitas temutes blush2.gif . Labai džiaugiuosi jūsų pasiekimais. thumbup.gif  Bet lyg papildus irgi duodate? Ar nesusiejate šių dviejų dalykų?
O mane jau ima neviltis.  Jau 13 diena nuo užsakymo, o aš dar negaunu siuntinuko verysad.gif Tuoj verksiu cry.gif
Jus is JAV siunciates?Jei taip,is ten pora savaiciu gali eit siuntinys.

Atsakyti
QUOTE(Vintazh @ 2013 09 20, 11:01)
Jus is JAV siunciates?Jei taip,is ten pora savaiciu gali eit siuntinys.

Iš iHerb.com. Kaip ir nesidomėjau iš kur g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma))) @ 2013 09 20, 13:31)
Iš iHerb.com. Kaip ir nesidomėjau iš kur  g.gif

LABAS, TURI GAUTI TIKRAI, NES PORA SAVAICIU EINA SIUNTINYS.
MAN IRGI PARSIUNCIA TIK PO DAUGIAU NEI POROS SAVAICIU
Atsakyti
QUOTE(vilma))) @ 2013 09 20, 06:41)
Atsiprašau, bet paskaitinėju ir kitas temutes blush2.gif . Labai džiaugiuosi jūsų pasiekimais. thumbup.gif  Bet lyg papildus irgi duodate? Ar nesusiejate šių dviejų dalykų?
O mane jau ima neviltis.  Jau 13 diena nuo užsakymo, o aš dar negaunu siuntinuko verysad.gif Tuoj verksiu cry.gif

tikrai nieko tokio:) as paskaitau visas susijusias temas...
o megdzioti maniskis ir anksciau bande, pora epizodu is masa ir medved, bet dabar zymiai labiau ir tokias smulkmenas. Del darziuko sakau gal priprato,nes tik pusantros sav einam, pirmas dienas pasiimdavau kaip stulpa, be emociju:( siandien pamates mane lauke,pabelde I langa ir nubego rengtis. Labai noriu tikek kad, papildai veikia:)
Uzsisakinejau irgi is iherb, emiau ta brangesni atsiuntima, per kurjeri, tai gavau per 4 dienas, bet as baisiai protinga, tai dar vitaminu say uzsisakiau, virsijo leistina sums,tai dar muita susimokejau. Is klaidu mokomes:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reali25: 20 rugsėjo 2013 - 18:36
thumbup.gif Pagaliau siuntinukas paste biggrin.gif Beliko pasiimti ir startuosim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma))) @ 2013 09 21, 12:56)
thumbup.gif Pagaliau siuntinukas paste biggrin.gif Beliko pasiimti ir startuosim bigsmile.gif

pagaliau:)
Gal kuri dar karnizona duodat?
Atsakyti
QUOTE(reali25 @ 2013 09 21, 16:38)
pagaliau:)
Gal kuri dar karnizona duodat?

O kas tai yra?
Atsakyti