Sakykit, o kiek laiko reikia naudoti L-gliutationa? Kol metalus visus neisvalys? Niekur nerandu info???
QUOTE(cipsius @ 2014 01 31, 12:35)
Sakykit, o kiek laiko reikia naudoti L-gliutationa? Kol metalus visus neisvalys? Niekur nerandu info???
Kiek skaitinejausi apie maisto papildus, niekur nenurodoma kiek laiko vartoti. Pvz.: duodu dukrai eyeQ papildus jau ~2m ir zadu duoti toliau, jei pastebeciau koki neigiama poveiki, tada zinoma nutraukciau vartojima
QUOTE(cipsius @ 2014 01 31, 13:35)
Jei niekur neraso vadinasi neribojama kiek gerti,kiekvienas pasirenka pagal situacija,kaip su zuvu taukais,mes geriam irgi 3metus,padarau nedideles pertraukas ir viskas. QUOTE(vilma))) @ 2014 01 31, 11:30)
Tik pasigyriau, kad padidinus dozę iki 500 mg, vėl kažkas naujo, vėl pasijautė šuolis į priekį. Bet nuo vakar nusprendžiau grįžti prie įprastos dozės arba bent jau kas 2-ą dieną duoti 500 mg. Taip, iš kalbos pusės geriau, ir vakar T. pasakė "aš nenoriu" arba " mama, tu baik", t.y. įvardina teisingai tiek save, tiek kitą asmenį ir veiksmažodžius pradėjo naudoti. Čia, žinoma, super . Bat vaiko savijauta, tai buvo gaila žiūrėti . Jis šiaip ramus, ne hiperiukas, ir išsėdi, ir palaukia. O jau antrą dieną negali vietoj pasėdėti, vis bėgioja, šokinėja, neramus, verksmingas. O ir darže auklėtoja sakė, kad koks tai neramus, nepadaro darbų, kas buvo iki tol ok . Tai jaučiu, taip stipriai pastimuliavo padidinta dozė . Tai, va, tokia patirtis . Bet lyg ir VIKTORIJAEMILIJA bandė duoti padidintą dozę , tai irgi kažkas panašaus buvo ir grįžo prie įprastos dozės, jei neklystu . Keista, bet kitam sūneliui V.,tai nieko ,na, tik viduriukai skystesni
Labas, taip as bandziau didinti doze gliutationo, bet po savaites gryzau prie tos pacios 250mg dozes. nes pozymiai buvo kaip ir pas jusu vaika. Vaikas eina i prieki nors ir mazais zingsniais bet i prieki, gersim kiek reikes ta papilda, bet as nedidinu dozes, kad nebutu jai perdaug.
Papildyta:
QUOTE(cipsius @ 2014 01 31, 13:35)
pasiziuresite, pagal savo vaiko bukle. bent jau 9 menesius rekomenduojama gerti bet kokiu papildus, kad butu poveikis organizmui. po to aisku reiketu padaryti menesiuka pertrauka, na nuspresite pati kiek laiko pertrauka daryti reikia. jeigu po pertraukos jusu vaikas vel eis atgal o ne iprieki, tada vadinasi gliutationa reikia pagerti dar. sekmes
Laba diena, mamytes
Tai va, ir aš noriu pasidziaugti, tikrai tikrai glutationas veikia, logopede pagyre mano berniuką, sakė kalba atsirišinėja, kad labai protingas ir gudrus vaikas Dar didelis mūsų šuolis, pradėjo mano sūnelis piešti !!!!! darom ušduotėles kartu, pritaskuoju jam ant popieriaus lapo tasku didelių, o jis sujungia juos, nuo vieno taškiuko prie kito lavinam rankytę Mums čia didielis pasiekimas, nes dar prieš mėnesį net į rankas neėmė pieštuko
Tai va, ir aš noriu pasidziaugti, tikrai tikrai glutationas veikia, logopede pagyre mano berniuką, sakė kalba atsirišinėja, kad labai protingas ir gudrus vaikas Dar didelis mūsų šuolis, pradėjo mano sūnelis piešti !!!!! darom ušduotėles kartu, pritaskuoju jam ant popieriaus lapo tasku didelių, o jis sujungia juos, nuo vieno taškiuko prie kito lavinam rankytę Mums čia didielis pasiekimas, nes dar prieš mėnesį net į rankas neėmė pieštuko
QUOTE(Nendre23 @ 2014 02 04, 08:23)
Laba diena, mamytes
Va,va, begeriant šį papildą ir mano T. daugiau pradėjo piešti, norėti to ir prašyti. Piešia įvairias figūras ir spalvotai, o tai anksčiau tik juoda arba šiaip tamsios spalvos patikdavo .
Mes grįžom prie mažesnės, įprastos dozės, tai iš karto elgesys stabilizavosi. Turiu pastebėti ir jau reikia save pabarti, nes prie gero pripratau , ir iš vaiko vis norisi daugiau ir daugiau . Žinau, kad įvykių nepaskubinsiu, bet kartais sveikas protas kažkur pabėga....
QUOTE(vilma))) @ 2014 02 04, 11:33)
Va,va, begeriant šį papildą ir mano T. daugiau pradėjo piešti, norėti to ir prašyti. Piešia įvairias figūras ir spalvotai, o tai anksčiau tik juoda arba šiaip tamsios spalvos patikdavo .
Mes grįžom prie mažesnės, įprastos dozės, tai iš karto elgesys stabilizavosi. Turiu pastebėti ir jau reikia save pabarti, nes prie gero pripratau , ir iš vaiko vis norisi daugiau ir daugiau . Žinau, kad įvykių nepaskubinsiu, bet kartais sveikas protas kažkur pabėga....
sutinku su tavimi Vilma, man irgi is dukros norisi daugiau ir daugiau visko.
kai rezultatai gereja taip greitai, kad nesuvokiu kartais sveiku protu, kaip kazkoks papildas gali taip padeti. Vakar pasieme mano telefona, susirado kur muzika ir klausei ir bande dainuoti angliskai. niu stebejomes su vyru. ir taip kiekviena diena vis kas nors naujo. dabar kai eina i tuoleta uzsidaro duris, atlieka reikiala maza ir iseina panele. o jeigu kaku daro, tai rekia mama kaku, tada ateinu nuvalyti uzpakaliuko. mandra jau visa pasidare, kai supratimas pagerejo apie gyvenima
QUOTE(VIKTORIJAEMILIJA @ 2014 02 04, 10:54)
kai rezultatai gereja taip greitai, kad nesuvokiu kartais sveiku protu, kaip kazkoks papildas gali taip padeti. Vakar pasieme mano telefona, susirado kur muzika ir klausei ir bande dainuoti angliskai. niu stebejomes su vyru. ir taip kiekviena diena vis kas nors naujo. dabar kai eina i tuoleta uzsidaro duris, atlieka reikiala maza ir iseina panele. o jeigu kaku daro, tai rekia mama kaku, tada ateinu nuvalyti uzpakaliuko. mandra jau visa pasidare, kai supratimas pagerejo apie gyvenima
Jetau, kaip fainiai
QUOTE(VIKTORIJAEMILIJA @ 2014 02 04, 09:54)
kaip faaaaaina jetus kaip as laukiu tos dienos kai pampersai liks praeity
Sveikos Mamytės! Visai neseniai atradau šį skyrelį Labai tikiuosi, kad šis produktas tiks ir mano vaikinams ( 2 metų ir 7 metų). Jei kuri nors darytumėt užsakymą aš labai norėčiau prisijungti. Iš kur jūs pagrinde siunčiatės? e-bay ir pati naudojuos, bet papildus kažkaip bijau iš ten pirkti.
QUOTE(Beta @ 2014 02 04, 17:00)
Sveikos Mamytės! Visai neseniai atradau šį skyrelį Labai tikiuosi, kad šis produktas tiks ir mano vaikinams ( 2 metų ir 7 metų). Jei kuri nors darytumėt užsakymą aš labai norėčiau prisijungti. Iš kur jūs pagrinde siunčiatės? e-bay ir pati naudojuos, bet papildus kažkaip bijau iš ten pirkti.
mes siunčiamės iš čia http://www.iherb.com/
Geruliai pokyčiai pas jūsų vaikučius
O aš gavau šiandiena pranešimą iš pašto. Tai, stebuklai, muito neuždėjo. Tik PVM priskaičiavo 26 lt,, ir už deklaravimą 30 Lt. Daugiau nebebūsiu gobši, ir siūsiu tik po 2 vnt.
Nepamenu, kuri mamytė rašė, kad vaikučiui nustatė Aspergerio sindromą. Aš pradėjau skaityti knygą apie šita sindromą. Supratau tik viena, kad tai nėra pasaulio pabaiga, ir galima įžvelgti daugiau pliusų nei minusų, tik reikia mokėti tuos pliusus ištraukti ir panaudoti vaikučio gyvenime.
O aš gavau šiandiena pranešimą iš pašto. Tai, stebuklai, muito neuždėjo. Tik PVM priskaičiavo 26 lt,, ir už deklaravimą 30 Lt. Daugiau nebebūsiu gobši, ir siūsiu tik po 2 vnt.
Nepamenu, kuri mamytė rašė, kad vaikučiui nustatė Aspergerio sindromą. Aš pradėjau skaityti knygą apie šita sindromą. Supratau tik viena, kad tai nėra pasaulio pabaiga, ir galima įžvelgti daugiau pliusų nei minusų, tik reikia mokėti tuos pliusus ištraukti ir panaudoti vaikučio gyvenime.