Įkraunama...
Įkraunama...

l-gliutationas autistukams

QUOTE(Davina @ 2014 01 29, 11:43)
thumbup.gif o kuri papilda uzsisakete?
thumbup.gif  ir jus kuri papilda geriate? siaip idomumo delei noreciau pabandyti kitus uzsisakyti, gal jus ar pries tai rasiusi mama kitus nei mes geriat,  nes mums jau 150kaps buteliukas i pabaiga eina, laikas uzsisakineti  ax.gif

pas mus irgi su kalba buvo pagerejimas, dabar kazkaip pauze.... geriam po 500mg vakarais, nes rytais jis pas mane visiskai gert nenori  doh.gif

Tai,manau, kad dauguma tą patį naudoja šitą. Mes jau trečią buteliuką greit pradėsim po 150 kapsuliu. Bet, kai duodu 2 vaikams, tai greit susinaudoja.
Aš irgi tik vakarais turiu galimybę sugirdyti. Džiaugiuosi, kad ryte į daržą susitvarkom ramiai, apie jokius girdymus net nėra kalbos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma))) @ 2014 01 29, 10:42)
Ir ,žinoma, kvailas klausimas, juk dėl kietėjančių viduriukų turėtų padėti?  g.gif  Ar jūs vartojate ir dėl kitų priežasčių, pvz. imuninei sistemai stiprinti? rolleyes.gif

Maniškis irgi turi tuštinimosi problemų, tai rytais duodu forlax, o vakare šiuos http://www.iherb.com...r-Tablets/11373 meškiukus. dingo tuštinimosi problemos, viduriai normalūs, pasituština pats.
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2014 01 29, 12:21)
Maniškis irgi turi tuštinimosi problemų, tai rytais duodu forlax, o vakare šiuos http://www.iherb.com...r-Tablets/11373 meškiukus. dingo tuštinimosi problemos, viduriai normalūs, pasituština pats.

Ačiū. Pasiskaičiau, tai super sudėtis atrodo: ir skaidulos, ir minkština, ir žarnų judėjimą skatina. Gaila, kad tabletės. O gal yra milteliais, ar tabletės gal susitrina, jei ne želinės g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(vilma))) @ 2014 01 29, 11:49)
Tai,manau, kad dauguma tą patį naudoja šitą. Mes jau trečią buteliuką greit pradėsim po 150 kapsuliu. Bet, kai duodu 2 vaikams, tai greit susinaudoja.
  Aš irgi tik vakarais turiu galimybę sugirdyti. Džiaugiuosi, kad ryte į daržą susitvarkom ramiai, apie jokius girdymus net nėra kalbos doh.gif

aha, mes irgi situos pacius geriam, sakau geriam, nes ir pati pradejau gerti, per ta stresa pacios sveikata pradejo griuti, tai nutariau pabandyt ax.gif
Mano mazei irgi daznai uzkieteja viduriukai, bet sugirdau dupholac sirupo sauksta ir susitvarko, kiek skaiciau, tai jis is cukranendriu, nesukelia priklausomymes.
Atsakyti
QUOTE(vilma))) @ 2014 01 29, 13:18)
Ačiū. Pasiskaičiau, tai super sudėtis atrodo: ir skaidulos, ir minkština, ir žarnų judėjimą skatina. Gaila, kad tabletės. O gal yra milteliais, ar tabletės gal susitrina, jei ne želinės g.gif ?

susikramto jos, kaip saldainiukai. nereikia ryti kapsulės wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 29 sausio 2014 - 17:24
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitakar: 29 sausio 2014 - 17:46
QUOTE(vilma))) @ 2014 01 29, 10:25)
EPICA, o kodėl jūs duodate probiotikus? Ir kas tai yra su "krekenomis"? Aš turiu vis didelę bėda su T. Bijo kakoti, bijo ir tualeto  unsure.gif . Kai duodu Forlax, paminkštėja, tai nors be vargo pasituština, bet į kelnytes. Tik neduodu, ir vėl sukietėja, ir vargsta kampe verysad.gif  Suprantu, kad probiotikai normalizuoja virškinimą ir t.t Bet kodėl netinka mūsų rinkos probiotikai? Kuo geresni tie, kuriuos vartojate? Labai lauksiu jūsų atsakymo.

Probiotikai sureguliuoja virskinima, stiprina imunine sistema, skaiciau, kad net ir nuo eduonies gali apsaugoti, yra internete daug informacijos apie tai, o Jusu maziukui manau tikrai sureguliuotu viduriukus, bent manajam jie tikrai skatina tustinimasi.
LT istiesu barangoki, man is JAV pigiau gaunasi, be to ten pasirinkimas didesnis. Dar radau probiotikus, kurie pagelbeja jei organizmas nevirskina pieno baltymo www.iherb.com/Solgar-ABC-Dophilus-Powder-for-Infants-Children-1-75-oz-50-g/12601, galima nebijoti juos ir vaikams duoti, nes jie skirti vaikams, o ne suaugusiems.
O va sie stiprus, geri, bet skirti suaugusiems, pati naudociau, bet vaikui duoti g.gif schmoll.gif www.iherb.com/Healthy-Origins-Probiotic-30-Billion-CFU-s-60-Vcaps-Ice/19518, o siu raso po puse galima ir vaikams duoti www.iherb.com/Wakunaga-Kyolic-Kyo-Dophilus-9-90-Capsules/3954, zodziu as bijau duoti suaugusiuju papildu vaikams ax.gif
Papildyta:
QUOTE(vilma))) @ 2014 01 29, 10:42)
Ačiū už atsakymą. Bet pvz., kuriuos geriau rinktis šiuos? ar šiuos?. Nes sudėtis lyg ir panaši, daug įvairių gerųjų bakterijų , bet skiriasi finansine išraiška blush2.gif Kokia jūsų nuomonė? Ir ,žinoma, kvailas klausimas, juk dėl kietėjančių viduriukų turėtų padėti?  g.gif  Ar jūs vartojate ir dėl kitų priežasčių, pvz. imuninei sistemai stiprinti? rolleyes.gif

pirmieji skirti suaugusiems, o antruosiu ir vaikams galima puse dozes duoti mums padaznino tustinimasi, nebuna tokiu uzkietejimu
Atsakyti
Merginos dar man vienas klausimas iskilo, gal kuri esate internete radusi info apie salutini l-gliutationo poveiki, nors uzuomina, pasidalinkite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Epica @ 2014 01 30, 23:02)
Merginos dar man vienas klausimas iskilo, gal kuri esate internete radusi info apie salutini l-gliutationo poveiki, nors uzuomina, pasidalinkite 4u.gif
Esu imetusi kazkur nuorodas sioje temoje,pasalinis poveikis gali skystai paviduriuoti ir 3savaites buti neramus nei iprastai.
Atsakyti
doh.gif Tik pasigyriau, kad padidinus dozę iki 500 mg, vėl kažkas naujo, vėl pasijautė šuolis į priekį. Bet nuo vakar nusprendžiau grįžti prie įprastos dozės arba bent jau kas 2-ą dieną duoti 500 mg. Taip, iš kalbos pusės geriau, ir vakar T. pasakė "aš nenoriu" arba " mama, tu baik", t.y. įvardina teisingai tiek save, tiek kitą asmenį ir veiksmažodžius pradėjo naudoti. Čia, žinoma, super thumbup.gif . Bat vaiko savijauta, tai buvo gaila žiūrėti unsure.gif . Jis šiaip ramus, ne hiperiukas, ir išsėdi, ir palaukia. O jau antrą dieną negali vietoj pasėdėti, vis bėgioja, šokinėja, neramus, verksmingas. O ir darže auklėtoja sakė, kad koks tai neramus, nepadaro darbų, kas buvo iki tol ok unsure.gif . Tai jaučiu, taip stipriai pastimuliavo padidinta dozė doh.gif . Tai, va, tokia patirtis doh.gif . Bet lyg ir VIKTORIJAEMILIJA bandė duoti padidintą dozę g.gif , tai irgi kažkas panašaus buvo ir grįžo prie įprastos dozės, jei neklystu g.gif . Keista, bet kitam sūneliui V.,tai nieko ,na, tik viduriukai skystesni ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma))) @ 2014 01 31, 10:30)
doh.gif Tik pasigyriau, kad padidinus dozę iki 500 mg, vėl kažkas naujo, vėl pasijautė šuolis į priekį. Bet nuo vakar nusprendžiau grįžti prie įprastos dozės arba bent jau kas 2-ą dieną duoti 500 mg. Taip, iš kalbos pusės geriau, ir vakar T. pasakė "aš nenoriu" arba " mama, tu baik", t.y. įvardina teisingai tiek save, tiek kitą asmenį ir veiksmažodžius pradėjo naudoti. Čia, žinoma, super thumbup.gif . Bat vaiko savijauta, tai buvo gaila žiūrėti  unsure.gif . Jis šiaip ramus, ne hiperiukas, ir išsėdi, ir palaukia. O jau antrą dieną negali vietoj pasėdėti, vis bėgioja, šokinėja, neramus, verksmingas. O ir darže auklėtoja sakė, kad koks tai neramus, nepadaro darbų, kas buvo iki tol ok unsure.gif . Tai jaučiu, taip stipriai pastimuliavo padidinta dozė doh.gif . Tai, va, tokia patirtis  doh.gif . Bet lyg ir VIKTORIJAEMILIJA bandė duoti padidintą dozę  g.gif , tai irgi kažkas panašaus buvo ir grįžo prie įprastos dozės, jei neklystu g.gif . Keista,  bet kitam sūneliui V.,tai nieko ,na, tik viduriukai skystesni ax.gif

verysad.gif , jatau, oi as labai bijau zaisti dozemis, gal iki kol ateis mano uzsakytasis 50mg, interneta gerai pastudijuosiu, gal rasiu bent jau, kad nepakenks jis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Epica @ 2014 01 31, 12:16)
verysad.gif , jatau, oi as labai bijau zaisti dozemis, gal iki kol ateis mano uzsakytasis 50mg, interneta gerai pastudijuosiu, gal rasiu bent jau, kad nepakenks jis  g.gif

Jau 250 mg tai tikrai nekenkia thumbup.gif . Labai daug gerų pasikeitimų, jokio neigiamo poveikio. O kiek mamyčių duoda savo vaikiukams ir labai patenkintos thumbup.gif . Labai daug pavyzdžių tarp mūsų rolleyes.gif .O su 50 mg bandykite, po to matysite, bet ,manau, silpnokai bus ax.gif .
O dozę didinau, nes jau buvo pripratę prie 250mg. Bet dvigubinti iš karto schmoll.gif per drąsu. Manau po truputį įvesiu didesnę dozę, netaip drąstiškai, tada viskas bus OK. ax.gif
Atsakyti