Įkraunama...
Įkraunama...

l-gliutationas autistukams

QUOTE(Vintazh @ 2014 01 28, 15:19)
Kas uzsisakinejote is JAV tuos papildus ar buvo muitas?Ir kiek?

Jei nevirsijat leistinos sumos, muito nera. Dabar leistina iki 29,49$.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 01 28, 19:05)
Jei nevirsijat leistinos sumos, muito nera. Dabar leistina iki 29,49$.
Dekui Jums,taip iseina nelebai ir apsimoka siustis is JAV,nes jei noriu uzsisakyt pvz.2vnt po 150kapsuliu ,gaunasi 100$.
Atsakyti
QUOTE(Vintazh @ 2014 01 28, 18:26)
Dekui Jums,taip iseina nelebai ir apsimoka siustis is JAV,nes jei noriu uzsisakyt pvz.2vnt po 150kapsuliu ,gaunasi 100$.

Galima uzsakineti dviem skirtingais pirkimais arba pirkti per tarpininkes.
Atsakyti
mes siuntemes 7vnt po 12$ ir sumokejom beveik 90lt muita ax.gif kita kart zinosim, kad daugiau 2vnt neverta uzsisakinet.
Atsakyti
QUOTE(begemote @ 2014 01 28, 19:31)
mes siuntemes 7vnt po 12$ ir sumokejom beveik 90lt muita ax.gif kita kart zinosim, kad daugiau 2vnt neverta uzsisakinet.
Niu aisku dabar,man sudejus muita,siek tiek maziau gaunasi nei UK.
UK 52£ uz 150 kapsuliu.Verciant i litus zymiai pigiau is JAV. biggrin.gif Dilema.
Atsakyti
Aaaaaaaaaaaaaaaaa doh.gif Tai ir man šį karta teks mokėti muitą. Laukiu 4 buteliukų. Čia tipo sutaupiau kelis litus ant siuntimo, dabar kai užmuitins mane lotuliukas.gif
Kažin nuo žioplumo ar yra vaistų g.gif
Labai džiaugiuosi už visas, kurių vaikučiams yra pagerėjimas. Aš irgi nestygtu vietoje, kiekvieną diena ji mane stebina gera prasme.
Atsakyti
QUOTE(Vintazh @ 2014 01 28, 18:39)
UK 52£ uz 150 kapsuliu.Verciant i litus zymiai pigiau is JAV. biggrin.gif Dilema.

O kodel jus nusiteikus neisvengiamam muitui?
Atsakyti
QUOTE(Nemura @ 2014 01 28, 19:40)
Aaaaaaaaaaaaaaaaa  doh.gif  Tai ir man šį karta teks mokėti muitą. Laukiu 4 buteliukų. Čia tipo sutaupiau kelis litus ant siuntimo, dabar kai užmuitins mane  lotuliukas.gif
Kažin nuo žioplumo ar yra vaistų  g.gif
Labai džiaugiuosi už visas, kurių vaikučiams yra pagerėjimas. Aš irgi nestygtu vietoje, kiekvieną diena ji mane stebina gera prasme.
thumbup.gif ax.gif Na bet verciant i litus pigiau gaunasi is JAV kartu su muitu,nei is UK.Paguoda bent tokia rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2014 01 28, 19:41)
O kodel jus nusiteikus neisvengiamam muitui?
Sakot gali neuzdet?Bandysiu vistiek,jei ka parasysiu koks bus muitas,bet i UK gali but kitoks aisku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vintazh @ 2014 01 28, 18:39)

jo, vyras irgi skaiciavo, kad is UK brangiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vintazh @ 2014 01 28, 18:47)
thumbup.gif  ax.gif Na bet verciant i litus pigiau gaunasi is JAV kartu su muitu,nei is UK.Paguoda bent tokia rolleyes.gif

Papildyta:
Sakot gali neuzdet?Bandysiu vistiek,jei ka parasysiu koks bus muitas,bet i UK gali but kitoks aisku smile.gif

Jus i UK siustumetes? Zinau tikrai, kad iherb temoj yra merginu, gyvenanciu UK ir perkanciu iherbe, jos zino ta leistina suma, pabandykit uzklaust.
Atsakyti
QUOTE(reali25 @ 2014 01 28, 13:14)
Sveikutes,
Epica info ieskok anglu kalba, tikrai rasi:)
Maniskis pasake pirmaji normalu zodeli : ne! Ir taip didziuojasi savimi, o ir as juo:)

Na jei L-Glutathionas dar ir nuo sunkiuju metalu valo, tai is vis thumbup.gif , butinai reikia pirkti.
reali25 dziaugiuosi uz jusu mazyli thumbup.gif 4u.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vintazh @ 2014 01 28, 15:19)
Kas uzsisakinejote is JAV tuos papildus ar buvo muitas?Ir kiek?

pasistenkite susideti krepsi iki 75 lt (siuntimo mokestis neisiskaiciuoja), o muitines kursa galite tikrintis cia http://www.avilda.lt...ex.php?tema=701
Papildyta:
QUOTE(Nemura @ 2014 01 28, 18:40)
Aaaaaaaaaaaaaaaaa  doh.gif  Tai ir man šį karta teks mokėti muitą. Laukiu 4 buteliukų. Čia tipo sutaupiau kelis litus ant siuntimo, dabar kai užmuitins mane  lotuliukas.gif
Kažin nuo žioplumo ar yra vaistų  g.gif

Galima dalinti i kelis siuntinius, arba su kazkuo kooperuotis jei tik papildu reikia arba dar gerus probiotikus isideti, skaiciau, kad musu vaikiukams jie taip pat pagelbeja

koki kieki glutationo duodate ir kiek vaikuciui metu?
nes as va dvejoju kokio stiprumo siustis doh.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Epica: 28 sausio 2014 - 21:35
QUOTE(Epica @ 2014 01 28, 22:33)

Galima dalinti i kelis siuntinius, arba su kazkuo kooperuotis jei tik papildu reikia arba dar gerus probiotikus isideti, skaiciau, kad musu vaikiukams jie taip pat pagelbeja

koki kieki glutationo duodate ir kiek vaikuciui metu?
nes as va dvejoju kokio stiprumo siustis  doh.gif  g.gif
Mes geriame Linea probiotikus jau metai,o kokius jus probiotikus geriate?

Mes geriame 500mg,3men gereme 250mg,kiek skaitinejau tai duodama autistukams net iki 1000mg.
Vaikui 5m.
Atsakyti