QUOTE(Nemura @ 2014 01 21, 10:00)
Taip nebepakeisi, bet visa būna lengviau, kai atrandi atsakymą į klausymą, KODĖL?
Gliutationa mano mergina geria jau beveik 2 mėnesiukai. Dar pradėjau duoti ir eYE-Q. Apie kurį sužinojau irgi tik iš jūsų. Kažkodėl mūsų gydytoja mums nesiūlė jo. Tai galiu pasakyti, kad po trupučiuką, tikrai viskas gerėja Tai pastebėjo ir aplinkiniai, ne vien tik aš
Tik norejau pasakyti, kad nepakeisiu to fakto, kad mano mergyte buvo paskiepyta. O del klausimo kodel, na vistik skiepai- viena is galimu sutrikimo priezasciu, bet 100% nesu garantuota. Musu atveju galejo buti "kaltas" mano amzius, nes gimdziau 35m, arba, didelis kraujospudis nestumo pabaigoj, kas irgi ivardijama kaip galima autizmo priezastis. Jei kalti skiepai, tai, kad geriame gliutationa-labai gerai, nes jis bene stipriausias antioksidantas ir vienintelis galintis atpazinti, suristi ir pasalinti is organizmo svetimus toksinus
Papildyta:
eyeQ mes irgi geriame, jau 2m. Kazkur skaiciau, kad jis nuo paprastu zuvu tauku skiriasi butent savo formule Q3+Q6+vit E, kuri labai gerai veikia smegenu vystymasi, o i paprastus zuvu taukus paprastai ieina tik Q3.