Įkraunama...
Įkraunama...

l-gliutationas autistukams

QUOTE(Davina @ 2013 12 18, 17:16)
taip vis dar su pampersais zaidziam....  doh.gif
na o kalbos suletejimas irgi yra labai platus apibrezimas... ar jis viska supranta ka jam sakot? ar parodo daiktus pirstu? kaip isreiskia norus? gestais? tiesiog nesneka?

Jus klausiate ar vaikas parodo ivardintus daiktus? Taip tai daro be problemų, ir supranta viską, ir prisimena kas vyko vakar, ar užvakar.....tai vat, dėl to mes anskčiau nieko ir nesiimem, nes vaikas visiškai suvokiantis viską tik ta kalba, išdykęs jis labai, bet tarkim jei atsisėda filmuko ziuret ji praziures ramiausiai kol pasibaigs...logopedė sakė kad jo smulkioji motorika dar silpana, nes smulkius daiktai dar iskrenta is pirstukų. Piešti nenori visai...sad.gif
Papildyta:
QUOTE(Davina @ 2013 12 18, 17:22)
na juk niekas neparaso tos diagnozes per viena uzsiemima... ir tikrai atsizvelgia i tai ka sako tevai, as netgi su telefonu filmukus rodziau kaip jis elgiasi namie ir kaip atlieka tokias pat uzduoteles kokias duoda psichologe, bet kabinete ju nedaro... viska uzskaite  ax.gif

o man labai idomu kokias uzduotis duoda, kaip tiria?
Atsakyti
Sveikos, ar galėtumėt rekomenduoti patikimą tarpininkę, per kurią galėčiau užsisakyti I-gliutationo ir/ar eye Q (pastaruosius anksčiau pirkau LT). Būtų didelis dėkui wub.gif

Papildyta:
Dėl Kalėdinių vaidinimų ir aš tik prasinervinau....Ryte buvo mažiesiems, tai išsigandę žmonių ir kalėdų senior kibo man į kojas ir prašėsi ant rankų. Nuoširdžiai prasitąsiau su jais. Galvojau, kai bus vakare dičkio šventė -pailsėsiu. Pailsėjau kartu su vaiku, kuris prasėdėjo šalia. Dovaną ėjo pasiimti tik įsitvėręs į mano ranką. O tikėjausi, kad šį kartą, tai jau tikrai bent kažkiek šoks kartu ir dainuos, nes žinojau,kad per užsiėmimus yra pažanga( pradėjo ir dainuot ir šokt...)Kitą kartą nebūsiu nusiteikusi vien optimistiškam variantui doh.gif Tada bus legviau...
Atsakyti
QUOTE(Nendre23 @ 2013 12 18, 15:25)
Jus klausiate ar vaikas parodo ivardintus daiktus? Taip tai daro be problemų, ir supranta viską, ir prisimena kas vyko vakar, ar užvakar.....tai vat, dėl to mes anskčiau nieko ir nesiimem, nes vaikas visiškai suvokiantis viską tik ta kalba, išdykęs jis labai, bet tarkim jei atsisėda filmuko ziuret ji praziures ramiausiai kol pasibaigs...logopedė sakė kad jo smulkioji motorika dar silpana, nes smulkius daiktai dar iskrenta is pirstukų. Piešti nenori visai...sad.gif
Papildyta:
o man labai idomu kokias uzduotis duoda, kaip tiria?

uoj zinokit labai individualu manau... duoda labai daug ivairiu uzduoteliu pagal amziu, po to jeigu nepadaro, duoda lengvesnes uzduoteles. mum pvz kelios uzduoteles buvo sudeti pagal forma kaladeles i skylutes, po to sugrupuoti vienodas kaladeles (nepadarom, nes nesupranta) po to zaidzia slepyniu pvz padeda 3 kaladeles, jas uzdengia, parodo viena is ju, tada atiengia visas ir ziuri ar jis paims ta kaladele kuria rode... piesimo irgi atkartojimas, liniju braizymas, rutulio piesimas, popieriaus perlenkimas ir ziuri ar pakartoja tokius veiksmus... tikrai labai daug ivairiu uzduoteliu... musu smulkioji motorika atitiko 32men bunant 45men, o blogiausia savarankiskumas ir girdimasis demesys ir atmintis 18men bunant 45.. .

QUOTE(Gvaizdė @ 2013 12 18, 17:58)
Sveikos, ar galėtumėt rekomenduoti patikimą  tarpininkę, per kurią galėčiau užsisakyti I-gliutationo ir/ar eye Q (pastaruosius anksčiau pirkau LT). Būtų didelis dėkui  wub.gif

o kodel nenorit pati nusipirkti? neturit internetu pirkti tinkamos korteles?
Atsakyti
QUOTE(Gvaizdė @ 2013 12 18, 20:10)
Sveikos, ar galėtumėt rekomenduoti patikimą  tarpininkę, per kurią galėčiau užsisakyti I-gliutationo ir/ar eye Q (pastaruosius anksčiau pirkau LT). Būtų didelis dėkui  wub.gif

Papildyta:
Dėl Kalėdinių vaidinimų ir aš tik prasinervinau....Ryte buvo mažiesiems, tai išsigandę žmonių ir kalėdų senior kibo man į kojas ir prašėsi ant rankų. Nuoširdžiai prasitąsiau su jais. Galvojau, kai bus vakare dičkio šventė -pailsėsiu. Pailsėjau kartu su vaiku, kuris prasėdėjo šalia. Dovaną ėjo pasiimti tik įsitvėręs į mano ranką. O tikėjausi, kad šį kartą, tai jau tikrai bent kažkiek šoks kartu ir dainuos, nes žinojau,kad per užsiėmimus yra pažanga( pradėjo ir dainuot ir šokt...)Kitą kartą nebūsiu nusiteikusi vien optimistiškam variantui  doh.gif Tada bus legviau...

Labas rytas, užsakyti kad ir man nebūtų sudėtinga per ebay.com smile.gif

vakar su savo berniuku pašnekėjom, kodėl jis per eglutę darželyje nieko nei šoko nei dainavo, tai kaip ir manėm su vyru, vaikui liudna ir nesmagu kad jis nemoka sneketi....pats labai pergyvena dėl to verysad.gif net širdį suspaudė.....vakar vakare parodžiau tas amino rūgštis, kad rytoj pradėsim gerti, kad lengviau būtų išmokti šnekėti....tai vaikas nusikėlė nuo spintos juos ir atsinešė vakare, atseit jis jau šian gers, nes nori greičiau išmokti kalbėti kaip kiti vaikučiai. Sakė kai mokės kalbėti, jis ir šoks ir dainuos tada.....
Papildyta:
QUOTE(Davina @ 2013 12 18, 20:19)
uoj zinokit labai individualu manau... duoda labai daug ivairiu uzduoteliu pagal amziu, po to jeigu nepadaro, duoda lengvesnes uzduoteles. mum pvz kelios uzduoteles buvo sudeti pagal forma kaladeles i skylutes, po to sugrupuoti vienodas kaladeles (nepadarom, nes nesupranta) po to zaidzia slepyniu pvz padeda 3 kaladeles, jas uzdengia, parodo viena is ju, tada atiengia visas ir ziuri ar jis paims ta kaladele kuria rode... piesimo irgi atkartojimas, liniju braizymas, rutulio piesimas, popieriaus perlenkimas ir ziuri ar pakartoja tokius veiksmus... tikrai labai daug ivairiu uzduoteliu... musu smulkioji motorika atitiko 32men bunant 45men, o blogiausia savarankiskumas ir girdimasis demesys ir atmintis 18men bunant 45.. .
o kodel nenorit pati nusipirkti? neturit internetu pirkti tinkamos korteles?

Dėkui labai kad aprašėte kokios tos užduotėlės būna....Mano berniukui su piešimu būtų sudėtinga, jis visai nei spalvint nori, nei piešti, čia gal mano apsileidimas....bet va atmintis pas jį labai gera, prisimena viską, kur važiavom, kas kur kada ka sakė....

O jūsų vaikučiai sėdi prie kompiuterio? Esame atradę labai gerą tinklapiį su užduotėlėmis, http://www.ziburelis.lt/?p=nemokamai , ten tokie žaidimukai, daug yra nemokamai, tuos nemokamus kur reikia surusiuoti spalvomis, ar pagal formas, skaičius, vaikas vienas pats be problemų viską padaro.... ankščiau jis man pirštukų į monitorių baksnodavo kur ką dėti, o vakar atėmė iš manęs pelę ir sako : "Aš pats" smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nendre23: 19 gruodžio 2013 - 08:52
Nendre, net susigraudinau kaip papasakojai apie sunu ir nora kalbeti verysad.gif dazniausiai vaikuciai su raidos problemomis labai jautrus buna. Jie gal nemoka to ko dauguma vaiku, bet turi ir stipriasias puses, kuriu sveiki vaikuciai neturi. Tavo sunaus elgesys labai primena manojo, kai isiklausau ka sako, tai dvejopi jausmai uzplusta ir gera, kad taip stengiasi ir liudna kad per tiek jam tenka praeiti verysad.gif bet betokiu atveju jie musu saulytes, patys geriausi.

Atsakyti
QUOTE(airv @ 2013 12 19, 13:36)
Nendre, net susigraudinau kaip papasakojai apie sunu ir nora kalbeti verysad.gif dazniausiai vaikuciai su raidos problemomis labai jautrus buna. Jie gal nemoka to ko dauguma vaiku, bet turi ir stipriasias puses, kuriu sveiki vaikuciai neturi. Tavo sunaus elgesys labai primena manojo, kai isiklausau ka sako, tai dvejopi jausmai uzplusta ir gera, kad taip stengiasi ir liudna kad per tiek jam tenka praeiti verysad.gif bet betokiu atveju jie musu saulytes, patys geriausi.

Ir man liūdna p[asidarė, ir aš jam pažadėjau kad jis greitai snekės, ir dabar dėsiu visas pastangas , kad mano berniukas būtų kaip visi vaikučiai. smile.gif Skaudziausia, kad visas jo asmenines nesekmes priimu kaip savo, ir grauziuos, jei kas pasakytu ant mano vaiko zodi bloga, sureaguosiu kaip į asmeninį įžeidimą man....Šian mūsų pirmoji l-gliutatono gėrimo diena, aš labai labai juo tikiu!
Atsakyti
mano vaikas net nesuvokia, kad jis nemoka kalbet.. jokio del to pergyvenimo, jis kadangi progresuoja mazais zingsniukais, bet niekada turbut ir nesuvoke, kad jis kazkoks ne toks, ar labai norintis ismokti.. kaip skirtingai.. maniskis aplamai neturi motyvacijos kazka labai padaryti, kazka ismokti, kazka pabaigti.. mes ji turim stipriai motyvuoti, kad jis noretu, bet paciam jokio noro nera..
Atsakyti
QUOTE(Nendre23 @ 2013 12 19, 13:25)
Ir man liūdna p[asidarė, ir aš jam pažadėjau kad jis greitai snekės, ir dabar dėsiu visas pastangas , kad mano berniukas būtų kaip visi vaikučiai.  smile.gif Skaudziausia, kad visas jo asmenines nesekmes priimu kaip savo, ir grauziuos, jei kas pasakytu ant mano vaiko zodi bloga, sureaguosiu kaip į asmeninį įžeidimą man....Šian mūsų pirmoji l-gliutatono gėrimo diena, aš labai labai juo tikiu!

A6 irgi tikiu. vakar užsakiau iš iherb'o. tikiuosi gers.
Atsakyti
QUOTE(panele Morta @ 2013 12 19, 17:00)
mano vaikas net nesuvokia, kad jis nemoka kalbet.. jokio del to pergyvenimo, jis kadangi progresuoja mazais zingsniukais, bet niekada turbut ir nesuvoke, kad jis kazkoks ne toks, ar labai norintis ismokti.. kaip skirtingai.. maniskis aplamai neturi motyvacijos kazka labai padaryti, kazka ismokti, kazka pabaigti.. mes ji turim stipriai motyvuoti, kad jis noretu, bet paciam jokio noro nera..

Žinokit viską jis suprantą, kur įmečiau internetinę nuorodą užduotėlių visas padaro savarankiškai, gudrus vaikas mūsų. Gal dėl to logopedė mums ir nustatė tik kalbos raidos sulėtėjimą, nes sakė jį visaip ištyrė, gal kažką panašaus taikė kaip raidos centre, kad taiko....
Papildyta:
QUOTE(airv @ 2013 12 19, 17:39)
A6 irgi tikiu. vakar užsakiau iš iherb'o. tikiuosi gers.

Žinokit turėtų gerti, mes šiandien pirmą kartą gėrėme, tai sumaišiau su arbata ir išgėrė, užteko pasakyti kad reikia, kad greičiau išmoktum kalbėti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nendre23: 19 gruodžio 2013 - 16:49
QUOTE(panele Morta @ 2013 12 19, 17:00)
Mano taip pat nesuvokia,jis gyvena savam pasaulyje,jei noredavom ji is ten istempti budavo isterijos,darydavo tik ta kas paciam patinka.Jam taip pat tu mokslu net nereikia,ka sugebejom ismokyti viska jam nenorint.Dabar bent tu isteriju nera,galvoju gal kada nores musu pasaulyje gyvent smile.gif O kalba dar skurdi kaip 5.5m.vaiko.Zodzius kartoja ,bet nenaudoja ju kalboje.Naudoja tik tuos kuriuos jam reikia naudoti.
Atsakyti
Ačiū pagelbėjusiai mamai 4u.gif

Užsisakėm papildų ir mes.
Atsakyti
Neandre23, mano sūnaus situacija kažkiek panaši į jūsų. Bet nors matote, kad vaikas protingas, yra ryškūs socialinio elgesio ir kalbos raidos sulėtėjimas. Manau, kad jei išsitirtumėt VRC pamatytumėt daugiau mažesnių nuokrypių į kuriuos gal neatkreipėt dėmesio. Pvz maniškiui nepatinka kutenimas, galvos šukavimas - jis renkasi rankos paspaudimą ar stiprų apkabinimą. Tik kai gydytojai įvardino supratau, kad tai jį dirgina. Aš labai džiaugiuosi, kad turime galimybę lankyti autistukų mokyklėlę. Pamatai metodus kaip jie dirba ir pasisemi idėjų namams smile.gif Ir kad ir kaip aš džiaugčiausi stebuklingai pagerėjusiu elgesiu (pats įvardina, kad nori būti geras, didelis, gražus-atitinkamai ir elgiasi), vistiek mes krentam į akis iš bendraamžių būrio.
Vienu žodiu- laukiam papildų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gvaizdė: 20 gruodžio 2013 - 11:35