QUOTE(Gvaizdė @ 2013 12 18, 20:10)
Sveikos, ar galėtumėt rekomenduoti patikimą tarpininkę, per kurią galėčiau užsisakyti I-gliutationo ir/ar eye Q (pastaruosius anksčiau pirkau LT). Būtų didelis dėkui
Papildyta:
Dėl Kalėdinių vaidinimų ir aš tik prasinervinau....Ryte buvo mažiesiems, tai išsigandę žmonių ir kalėdų senior kibo man į kojas ir prašėsi ant rankų. Nuoširdžiai prasitąsiau su jais. Galvojau, kai bus vakare dičkio šventė -pailsėsiu. Pailsėjau kartu su vaiku, kuris prasėdėjo šalia. Dovaną ėjo pasiimti tik įsitvėręs į mano ranką. O tikėjausi, kad šį kartą, tai jau tikrai bent kažkiek šoks kartu ir dainuos, nes žinojau,kad per užsiėmimus yra pažanga( pradėjo ir dainuot ir šokt...)Kitą kartą nebūsiu nusiteikusi vien optimistiškam variantui
Tada bus legviau...
Labas rytas, užsakyti kad ir man nebūtų sudėtinga per ebay.com
vakar su savo berniuku pašnekėjom, kodėl jis per eglutę darželyje nieko nei šoko nei dainavo, tai kaip ir manėm su vyru, vaikui liudna ir nesmagu kad jis nemoka sneketi....pats labai pergyvena dėl to
net širdį suspaudė.....vakar vakare parodžiau tas amino rūgštis, kad rytoj pradėsim gerti, kad lengviau būtų išmokti šnekėti....tai vaikas nusikėlė nuo spintos juos ir atsinešė vakare, atseit jis jau šian gers, nes nori greičiau išmokti kalbėti kaip kiti vaikučiai. Sakė kai mokės kalbėti, jis ir šoks ir dainuos tada.....
Papildyta:
QUOTE(Davina @ 2013 12 18, 20:19)
uoj zinokit labai individualu manau... duoda labai daug ivairiu uzduoteliu pagal amziu, po to jeigu nepadaro, duoda lengvesnes uzduoteles. mum pvz kelios uzduoteles buvo sudeti pagal forma kaladeles i skylutes, po to sugrupuoti vienodas kaladeles (nepadarom, nes nesupranta) po to zaidzia slepyniu pvz padeda 3 kaladeles, jas uzdengia, parodo viena is ju, tada atiengia visas ir ziuri ar jis paims ta kaladele kuria rode... piesimo irgi atkartojimas, liniju braizymas, rutulio piesimas, popieriaus perlenkimas ir ziuri ar pakartoja tokius veiksmus... tikrai labai daug ivairiu uzduoteliu... musu smulkioji motorika atitiko 32men bunant 45men, o blogiausia savarankiskumas ir girdimasis demesys ir atmintis 18men bunant 45.. .
o kodel nenorit pati nusipirkti? neturit internetu pirkti tinkamos korteles?
Dėkui labai kad aprašėte kokios tos užduotėlės būna....Mano berniukui su piešimu būtų sudėtinga, jis visai nei spalvint nori, nei piešti, čia gal mano apsileidimas....bet va atmintis pas jį labai gera, prisimena viską, kur važiavom, kas kur kada ka sakė....
O jūsų vaikučiai sėdi prie kompiuterio? Esame atradę labai gerą tinklapiį su užduotėlėmis,
http://www.ziburelis.lt/?p=nemokamai , ten tokie žaidimukai, daug yra nemokamai, tuos nemokamus kur reikia surusiuoti spalvomis, ar pagal formas, skaičius, vaikas vienas pats be problemų viską padaro.... ankščiau jis man pirštukų į monitorių baksnodavo kur ką dėti, o vakar atėmė iš manęs pelę ir sako : "Aš pats"