Įkraunama...
Įkraunama...

l-gliutationas autistukams

Sveiki, mes ir jau 1,5 men vartojame, galiu pasidziaukti, kad atiranda daugiau demesio sutelkimo, laisviau bendrauja su nepazystamais zmonemis, ir pasako po viena kita žodi. thumbup.gif mes vartojame kartu ir eye q vitaminus. kadangi musu vaiku gyd. homeopate, ji pamate ta vaista/ papilda, ir sake geras ir sudėtis gera, bet va jau antra savaite ne kasdien bet vaikiukas vis paviduriuoja, galvoju, gal organizmas valosi. Dar sutarem jei siti nepades vaistai bandysim kitus homeopatinius http://www.visivaist.../Cerebrum/14689, tik truputi bijau, kad jie leidžiami, bet gyd, iš savo patirties sake, kad matosi gerų rezultatų, žiūrėsim, kaip bus. Visiems sveikatytės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(panele Morta @ 2013 12 16, 19:06)
dar norejau paklausti, o kiek laiko gerti g.gif galvoju ar imti ta didele pakuote (150 kapsuliu), ar uzteks 60 kapsuliu? g.gif

NA JEIGU JUS GALVOJATE, AKD UZTEKS JUSM MENESI LAIKO TIK PAGERTI SI PAPILDA TAI LABAI KLYSTATE, NES JUK BET KOKIE VITAMINAI AR PAPILDAI PRADEDA DUOTI NAUDA ORGANIZMUI MAZIAUSIAI PO 2 MENESIU. AS NEGALIU JUMS PASAKYTI KIEK LAIKO GERTI, BET MES PLANUOJAME GERTI TAI TIKRAI MAZIAUSIAI METUS. KAI BUVOME VILNIUJE RAIDOS CENTRE IR KAI MUMS DAKTARE PATARE PRADETI GERTI EYE-Q, TAI PERSPEJO, KAD POVEIKIS PRADES JAUSTIS TIK PO 9 MENESIU, TAIP IR BUVO.
AS ZIURESIU KAIP JINAI JAUSIS MAZIAUSIAI PO 9 MENESIU GALESIU MANAU KAZKA DAUGIAU PASAKYTI. APIE TO PAPILDO VARTOJIMO LAIKA RASE VIENAME STRAIPSNYJE (ANGLISKAI AISKU), KAD VARTOJO 10 MENESIU, PER TA LAIKA VAIKAS PASVEIKO (TAIP BUVO RASYTA), PO TO PADARE PERTRAUKA PORA MENESIU, VEL DAVE, BET JO BUSENA NESIKEITE I BLOGA PUSE IR TA MAMA NUSTOJO DUOTI TA PAPILDA. ORGANIZMAS MATYT JAU BUVO PRISIPILDES TO PAPILDO. NA AS NE MEDIKE, TAI TIK GALIU SPELIOTI KIEK LAIKO REIKIA VARTOTI GLIUTATIONA. ZIUREKITE PAGAL SAVO VAIKO BUKLE
Papildyta:
QUOTE(Davina @ 2013 12 16, 20:01)
imkit didele  4u.gif
mes jau menesi geriam, kolkas atrodo jokiu pasikeitimu nematau....  unsure.gif as sau padidinau doze nuo 250 iki 500, irgi jokio poveikio apart mieguistumo man nesijaucia  smile.gif

Na gerkite toliau, mazai laiko dar geriate, ir juk jus zinote, kad nevisiems vaikams sis papildas gali tikti? o kokia jusu diagnoze? f83?
Papildyta:
QUOTE(kamiliukas7 @ 2013 12 17, 10:12)
Sveiki, mes ir jau 1,5 men vartojame, galiu pasidziaukti, kad atiranda daugiau demesio sutelkimo, laisviau bendrauja su nepazystamais zmonemis, ir pasako po viena kita žodi.  thumbup.gif mes vartojame kartu ir eye q vitaminus. kadangi musu vaiku gyd. homeopate, ji pamate ta vaista/ papilda, ir sake geras ir sudėtis gera, bet va jau antra savaite ne kasdien bet vaikiukas vis paviduriuoja,  galvoju, gal organizmas valosi. Dar sutarem jei siti nepades vaistai bandysim kitus homeopatinius http://www.visivaist.../Cerebrum/14689, tik truputi bijau, kad jie leidžiami, bet gyd, iš savo patirties sake, kad matosi gerų rezultatų, žiūrėsim, kaip bus. Visiems sveikatytės  4u.gif

labas, o nuo ko tie leidziami vaistai? pirma karta apie juos girdziu?
Atsakyti
Anotacijoje jie raso " Paskirtis. Organizmo apsaugos sistemai stimuliuoti, sutrikus vaiko vystymuisi, atsiradus skaitymo ir rašymo sutrikimams, sergant vegetatyvine distonija, depresija, arterioskleroze; po smegenų sukrėtimo, encefalito, susijaudinimo būsenos atveju, sergant neuralgija, amiotropine lateraline skleroze, išsėtine skleroze, Parkinsono liga, susilpnėjus atminčiai, pasireiškus nerviniam išsekimui, sergant kitomis senatvės ligomis.". Mūsų taip F83, bet gydytoja kaip sakė, turėjo berniuka su stipriu autizmu, visai nesnekejo, susileido tuos vaistus tai 6metu, vaikas darzelyje eileraštuka pasake, man tai būtų svajonė eilėraštukas, ne daba daug šneeka savo kalba, labai smagu kai išgirsti žodi mama. Mums daba 3,5 metu. O mūsų istorija, turbūt gal kaip ir daugelio mums pakankė skiepas, nes vaikas iki 2 metų kalbėjo, paskui paskiepinom, ir menesio bėgyje nustojo šneketi, atsirado toksai kaip mūkimas. Iš pradžių manem, kad vaikas apkurto, nes į nieka neregavo, važiavom į santariskes ausyčių turti, pasirodo viskas tvarkoj. Tada raidos centre pasakė F83, nors mūsų šeimos gyd, sako, kad tik F80 g.gif
Atsakyti
QUOTE(neringuskinas @ 2013 12 17, 06:36)
na mieguistumas dazniausiai būna, kai dozė perdidelė g.gif
As geriu 500mg.jau menesi mieguistumas dingo,atvirksciai dabar daug energijos.

Atsakyti
QUOTE(kamiliukas7 @ 2013 12 17, 10:39)
Anotacijoje jie raso " Paskirtis. Organizmo apsaugos sistemai stimuliuoti, sutrikus vaiko vystymuisi, atsiradus skaitymo ir rašymo sutrikimams, sergant vegetatyvine distonija, depresija, arterioskleroze; po smegenų sukrėtimo, encefalito, susijaudinimo būsenos atveju, sergant neuralgija, amiotropine lateraline skleroze, išsėtine skleroze, Parkinsono liga, susilpnėjus atminčiai, pasireiškus nerviniam išsekimui, sergant kitomis senatvės ligomis.". Mūsų taip F83, bet gydytoja kaip sakė, turėjo berniuka su stipriu autizmu, visai nesnekejo, susileido tuos vaistus tai 6metu, vaikas darzelyje eileraštuka pasake, man tai būtų svajonė eilėraštukas, ne daba daug šneeka savo kalba, labai smagu kai išgirsti žodi mama. Mums daba 3,5 metu. O mūsų istorija, turbūt gal kaip ir daugelio mums pakankė skiepas, nes vaikas iki 2 metų kalbėjo, paskui paskiepinom, ir menesio bėgyje nustojo šneketi, atsirado toksai kaip mūkimas.  Iš pradžių manem, kad vaikas apkurto, nes į nieka neregavo, važiavom į santariskes ausyčių turti, pasirodo viskas tvarkoj. Tada raidos centre pasakė F83, nors mūsų šeimos gyd, sako, kad tik F80 g.gif

Labas, na idomus cia irgi vaitasm isbandykite ir viska papasakokite, ir mes
isbandysime? kazin kiek doziu reikia leisti? na butu stebuklas jeigu eilerasti pasakyti
Atsakyti
QUOTE(kamiliukas7 @ 2013 12 17, 10:12)
Sveiki, mes ir jau 1,5 men vartojame, galiu pasidziaukti, kad atiranda daugiau demesio sutelkimo, laisviau bendrauja su nepazystamais zmonemis, ir pasako po viena kita žodi.  thumbup.gif mes vartojame kartu ir eye q vitaminus. kadangi musu vaiku gyd. homeopate, ji pamate ta vaista/ papilda, ir sake geras ir sudėtis gera, bet va jau antra savaite ne kasdien bet vaikiukas vis paviduriuoja,  galvoju, gal organizmas valosi. Dar sutarem jei siti nepades vaistai bandysim kitus homeopatinius http://www.visivaist.../Cerebrum/14689, tik truputi bijau, kad jie leidžiami, bet gyd, iš savo patirties sake, kad matosi gerų rezultatų, žiūrėsim, kaip bus. Visiems sveikatytės  4u.gif
Is HEEL mes labai daug kokius naudojame,mums jie nieko padeda kai persalame.Homeopatija gydomes jau 3 metai.Situ nebandem nesiule kol kas tokiu musu homeopatas reiks uzklausti kai busime LT>

EYE Q reiks vel pirkti,nes pradejom dazniau sirgti ir sunkiai.Kol gereme mazai is vis sirgome. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vintazh @ 2013 12 17, 11:07)

Labas, mano vyras irgi nori pradeti gerti si papilda? tai dabar tau nuo to papildo
smegenys prasviesejo ar kaip? nuotaika geresne atsirado? pasakyk truputeli pojucius pasikeitusius
Atsakyti
QUOTE(VIKTORIJAEMILIJA @ 2013 12 17, 11:21)
Labas, mano vyras irgi nori pradeti gerti si papilda? tai dabar tau nuo to papildo
smegenys prasviesejo ar kaip? nuotaika geresne atsirado? pasakyk truputeli pojucius pasikeitusius
Praejo man nuotaiku nebuvimas,irzlumas,mieguistumas per 3 savaites.Dabar energinga,nors ir blogai issimiegojusi bunu,galva prasviesejusi,nuotaika kaip kada smile.gif lengviau susikoncentruoju ties mokslais.Po ilgesnio laiko gal ka dar pastebesiu daugiau.Kol kas tik tiek.
Atsakyti
Laba diena,
Man šiandien liūdna ...sad.gif buvo siandien kaledine svente darzelyje, skaudu matyti buvo, kad mano vaikas toks kitos:( kol visi vaikiukai soka, dainuoja, maniskis eina atsisesti ant suoliuko, nesoka su kitais ratelyje...lupa patempta...
Atsakyti
QUOTE(Nendre23 @ 2013 12 17, 15:25)
Laba diena,
Man šiandien liūdna ...sad.gif buvo siandien kaledine svente darzelyje, skaudu matyti buvo, kad mano vaikas toks kitos:( kol visi vaikiukai soka, dainuoja, maniskis eina atsisesti ant suoliuko, nesoka su kitais ratelyje...lupa patempta...

TAI JUS KAIP SUPRANTU EINATE I "SVEIKU" VAIKU DARZELI, O NE I SPEC. DARZELI. MAN IRGI TAIP VISADA BUDAVO PER RENGINIUS LIUDNA, ASAROS AKYSE VISA LAIKA. NES MANO IRGI TIK VAIKSCIODAVO APLINKUI IR NIEKO NEDARYDAVO. O KAI PRADEJOME EITI I LOGOPEDINI DARZELI, TAI TEN YRA DAR VIENAS AUTISTAS, VIENA MERGAITE SU DAUNO SINDROMU, O KITI TIK SUNKIAU KALBA, BET VISKAS SUS JAIS NORMALIAI. TAI ZINOK MANOJI SOKA SU VISAIS, IR RENGINIUOSE DALYVAUJA. MATAI DARZELIS IR AUKLETOJOS LABAI GEROS, JINAI TIESIOG NORI KIEKVIENA RYTA EITI I DARZELI. O I ANKSTESNI DARZELI NENOREJO EITI, NES TEN JINAI KLIUDYDAVO VISIEMS KAI VELIAU ISAISKEJO. NOREJO, DIREKTORE TO DARZELIO, KAD MES KUO GREICIAU ISEITUMEM I SPEC DARZELI.
Atsakyti
QUOTE(panele Morta @ 2013 12 16, 21:01)
imsiu tuomet didele 4u.gif
o sau kokiu tikslu geriat? 4u.gif

na jeigu jis jau toks geras antioksiantas, tai pagalvojau kad ir mano organizma galima butu biskeli apvalyti ax.gif 4u.gif

QUOTE(neringuskinas @ 2013 12 17, 04:36)
na mieguistumas dazniausiai būna, kai dozė perdidelė g.gif

g.gif idomiai.... niekur nemaciau kad butu taip parasyta g.gif

QUOTE(VIKTORIJAEMILIJA @ 2013 12 17, 08:27)
Na gerkite toliau, mazai laiko dar geriate, ir juk jus zinote, kad nevisiems vaikams sis papildas gali tikti? o kokia jusu diagnoze? f83?
Papildyta:

labas, o nuo ko tie leidziami vaistai? pirma karta apie juos girdziu?

taip f83, ir taip, zinau, kad gali buti, kad mums sitas papildas ir jokio poveikio netures.... na bet juk visos tikimes stebuklo unsure.gif

QUOTE(Vintazh @ 2013 12 17, 09:07)

4u.gif na ziuresiu, gal ir man dings rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(VIKTORIJAEMILIJA @ 2013 12 17, 15:42)
TAI JUS KAIP SUPRANTU EINATE I "SVEIKU" VAIKU DARZELI, O NE I SPEC. DARZELI. MAN IRGI TAIP VISADA BUDAVO PER RENGINIUS LIUDNA, ASAROS AKYSE VISA LAIKA. NES MANO IRGI TIK VAIKSCIODAVO APLINKUI IR NIEKO NEDARYDAVO. O KAI PRADEJOME EITI I LOGOPEDINI DARZELI, TAI TEN YRA DAR VIENAS AUTISTAS, VIENA MERGAITE SU DAUNO SINDROMU, O KITI TIK SUNKIAU KALBA, BET VISKAS SUS JAIS NORMALIAI. TAI ZINOK MANOJI SOKA SU VISAIS, IR RENGINIUOSE DALYVAUJA. MATAI DARZELIS IR AUKLETOJOS LABAI GEROS, JINAI TIESIOG NORI KIEKVIENA RYTA EITI I DARZELI. O I ANKSTESNI DARZELI NENOREJO EITI, NES TEN JINAI KLIUDYDAVO VISIEMS KAI VELIAU ISAISKEJO. NOREJO, DIREKTORE TO DARZELIO, KAD MES KUO GREICIAU ISEITUMEM I SPEC DARZELI.

Na mūsų mažame mieste nėra logopedinio darželio....na mūsų vaikui nieks nenustatė niekas autizmo ar kazkokio kito sutrikimo be kalbos raidos sulėtėjimo....vyras šian sako, gal jis taip ir elgiasi kai kalbėt nemoka, gal kitaip kumonikuot nemoka.....Nes šiaip ar taip nėra taip, klad jis kazko nesuprastu, nesuvoktu, tik jis nesneka....sad.gif sian atejo eye q, pradėjau duoti, po kiek tablečių duodate, ant dėžutės rašo, kad pirmas tris savaites po 6 kapsules, ar po tiek daug ir duodate?
Papildyta:
QUOTE(Nendre23 @ 2013 12 17, 17:36)
Na mūsų mažame mieste nėra logopedinio darželio....na mūsų vaikui nieks nenustatė niekas autizmo ar kazkokio kito sutrikimo be kalbos raidos sulėtėjimo....vyras šian sako, gal jis taip ir elgiasi kai kalbėt nemoka, gal kitaip kumonikuot nemoka.....Nes šiaip ar taip nėra taip, klad jis kazko nesuprastu, nesuvoktu, tik jis nesneka....sad.gif sian atejo eye q, pradėjau duoti, po kiek tablečių duodate, ant dėžutės rašo, kad pirmas tris savaites po 6 kapsules, ar po tiek daug ir duodate?

Ir tarkim, dėl to raidos centro, man baisu kad nuėjus vaikui nebus nuotaikos, užsiožiuos ir nieko nedarys, nes vistiek kita vieta, naujas zmogus.....kas tada, juk niekas nesicackins ten, o deagnozę baisią irašys...
Atsakyti