QUOTE(oxikas_777 @ 2013 12 10, 22:04)
Tai va laukiu as kol kas eilejei vaiko raidos centra. Bet kazkaip sedeti rankas sudejus nesinori Beja dziaugiuosi kad pas jus jauciasi pagerejimas Papildus jau uzsisakiau, dabar laukiu. Papasakosiu ir kaip mums sekasi juos vartoti, tik nelabai isivaizduoju kaip mazajai juos sugirdyti reikes ...
Butinai parasykite koks bus poveikis Jusu vaikui mano is pradziu irgi sunku buvo sugirdyti,bet priprato dabar be problemu....Nepamirskite tris savaites vaikas bus piktas,irzlus.Pati geriu siuos papildus tai ir man buvo tas pats Papildyta:
QUOTE(Nemura @ 2013 12 11, 00:47)
Mano merginai irgi ta pati diagnozė su klaustuku t.y. Aspergeris
Parėjo mūsų kraujo tyrimų rezultatai. Švinas, gyvsidabris normos ribose. Vario trūksta, hemoglobino į mažąją puse, ir leukocitų daugoka. Laborantė siūlo kabintis už vario ir darytis dar vieną tyrimą, tik nepamenu kaip vadinasi. vienu žodžiu pasaka be galo...
Leukocitai gali rodyti uzdegima.Sunkiuju metalu gali kraujas ir neparodyti,jus kraujo daretes ar slapimo?Parėjo mūsų kraujo tyrimų rezultatai. Švinas, gyvsidabris normos ribose. Vario trūksta, hemoglobino į mažąją puse, ir leukocitų daugoka. Laborantė siūlo kabintis už vario ir darytis dar vieną tyrimą, tik nepamenu kaip vadinasi. vienu žodžiu pasaka be galo...