Įkraunama...
Įkraunama...

l-gliutationas autistukams

QUOTE(oxikas_777 @ 2013 12 10, 22:04)
Tai va laukiu as kol kas eilejei vaiko raidos centra. Bet kazkaip sedeti rankas sudejus nesinori smile.gif Beja dziaugiuosi kad pas jus jauciasi pagerejimas smile.gif Papildus jau uzsisakiau, dabar laukiu. Papasakosiu ir kaip mums sekasi juos vartoti, tik nelabai isivaizduoju kaip mazajai juos sugirdyti reikes ...
Butinai parasykite koks bus poveikis Jusu vaikui smile.gif mano is pradziu irgi sunku buvo sugirdyti,bet priprato dabar be problemu....Nepamirskite tris savaites vaikas bus piktas,irzlus.Pati geriu siuos papildus tai ir man buvo tas pats rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(Nemura @ 2013 12 11, 00:47)
Mano merginai irgi ta pati diagnozė su klaustuku t.y. Aspergeris

Parėjo mūsų kraujo tyrimų rezultatai. Švinas, gyvsidabris normos ribose. Vario trūksta, hemoglobino į mažąją puse, ir leukocitų daugoka. Laborantė siūlo kabintis už vario ir darytis dar vieną tyrimą, tik nepamenu kaip vadinasi. vienu žodžiu pasaka be galo...  verysad.gif
Leukocitai gali rodyti uzdegima.Sunkiuju metalu gali kraujas ir neparodyti,jus kraujo daretes ar slapimo?
Atsakyti
QUOTE(Nemura @ 2013 12 11, 00:47)
Mano merginai irgi ta pati diagnozė su klaustuku t.y. Aspergeris

Parėjo mūsų kraujo tyrimų rezultatai. Švinas, gyvsidabris normos ribose. Vario trūksta, hemoglobino į mažąją puse, ir leukocitų daugoka. Laborantė siūlo kabintis už vario ir darytis dar vieną tyrimą, tik nepamenu kaip vadinasi. vienu žodžiu pasaka be galo...  verysad.gif

Na mes deja dar eilej tebelaukiam pas psichologa g.gif gal irgi pasiulys kokius tyrimus pasidaryti.

[quote=Vintazh,2013 12 11, 17:50]Butinai parasykite koks bus poveikis Jusu vaikui smile.gif mano is pradziu irgi sunku buvo sugirdyti,bet priprato dabar be problemu....Nepamirskite tris savaites vaikas bus piktas,irzlus.Pati geriu siuos papildus tai ir man buvo tas pats rolleyes.gif

O jus sau kokio stiprumo emete? Vaikams tai paemiau 250mg, sau mastau apie 500mg. pasiimti manau ir man nepakenktu smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oxikas_777: 11 gruodžio 2013 - 22:54
laba diena, mielos mamytės smile.gif

labai labai dziaugiuosi, kad suradau šitą temelę, kaip ir viena mamytė rašė, pamačiau šviesą tunelio gale smile.gif mano berniukui nėra autizmo, bent jau darzelio logopede sake istyrusi ji visais budais, to nepastebėjo. mano berniukas kitoks, jam su kalba sunku, turim tik pavienius zodzius, logopede daro gerą įtaką, bet noris greitesnio rezultato su kalba. Todėl šiandien užsakėm šiuos papildus, ir lauksim jų, aš tikiu ir žinau kad jie mums padės, tikrai padės!

Todėl mamytės noriu kad priimtumėte mane į savo būrelį ! 4u.gif
Atsakyti
[quote=oxikas_777,2013 12 11, 23:53]
Na mes deja dar eilej tebelaukiam pas psichologa g.gif gal irgi pasiulys kokius tyrimus pasidaryti.

[quote=Vintazh,2013 12 11, 17:50]Butinai parasykite koks bus poveikis Jusu vaikui smile.gif mano is pradziu irgi sunku buvo sugirdyti,bet priprato dabar be problemu....Nepamirskite tris savaites vaikas bus piktas,irzlus.Pati geriu siuos papildus tai ir man buvo tas pats rolleyes.gif
O jus sau kokio stiprumo emete? Vaikams tai paemiau 250mg, sau mastau apie 500mg. pasiimti manau ir man nepakenktu smile.gif
[/quote]as geriu 500mg,vaikui duodu 250mg.

Papildyta:
QUOTE(Nendre23 @ 2013 12 12, 14:34)
laba diena, mielos mamytės smile.gif

labai labai dziaugiuosi, kad suradau šitą temelę, kaip ir viena mamytė rašė, pamačiau šviesą tunelio gale  smile.gif  mano berniukui nėra autizmo, bent jau darzelio logopede sake istyrusi ji visais budais, to nepastebėjo. mano berniukas kitoks, jam su kalba sunku, turim tik pavienius zodzius, logopede daro gerą įtaką, bet noris greitesnio rezultato su kalba. Todėl šiandien užsakėm šiuos papildus, ir lauksim jų, aš tikiu ir žinau kad jie mums padės, tikrai padės!
Todėl mamytės noriu kad priimtumėte mane į savo būrelį !  4u.gif
Prasom jungites 4u.gif parasykite kaip jums seksis smile.gif Pas mus dabar taip pat su kalba sunkiau,o elgesys pasitvarke,net valgyti pradejo ivairesni maista.
Atsakyti
QUOTE(Vintazh @ 2013 12 12, 14:41)
as geriu 500mg,vaikui duodu 250mg.

Papildyta:
Prasom jungites 4u.gif parasykite kaip jums seksis smile.gif Pas mus dabar taip pat su kalba sunkiau,o elgesys pasitvarke,net valgyti pradejo ivairesni maista.

Labai laukiu to papildo, taip noriu pradėti jį naudoti ir laukti rezultatų . kaip aš džiaugiuos skaitydama , kad taip visosm poveikis jauciamas, cia geriausia paskata thumbup.gif
Atsakyti
Taip as irgi labai laukiu savo papildu ir noriu padeti greiciau vartoti ir laukti palankiu rezultatu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oxikas_777 @ 2013 12 10, 21:04)
Tai va laukiu as kol kas eilejei vaiko raidos centra. Bet kazkaip sedeti rankas sudejus nesinori smile.gif Beja dziaugiuosi kad pas jus jauciasi pagerejimas smile.gif Papildus jau uzsisakiau, dabar laukiu. Papasakosiu ir kaip mums sekasi juos vartoti, tik nelabai isivaizduoju kaip mazajai juos sugirdyti reikes ...

Labas 4u.gif Tai laisvai sugirdysi rolleyes.gif . Kapsulytę atidaryk ir supilk į mėgstamas sultytes apie 50 ml (pvz. multivitaminų). Su šiaudeliu, iš buteliuko nuo kubuš ar taip iš puoduko išgers ax.gif Tikrai nesijaučia jokio skonio thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilma))): 12 gruodžio 2013 - 21:06
QUOTE(vilma))) @ 2013 12 12, 22:05)
Labas 4u.gif Tai laisvai sugirdysi  rolleyes.gif . Kapsulytę atidaryk ir supilk į mėgstamas sultytes apie 50 ml (pvz. multivitaminų). Su šiaudeliu, iš buteliuko nuo kubuš ar taip iš puoduko išgers  ax.gif Tikrai nesijaučia jokio skonio thumbup.gif

labas rytas mamytės, o Jūs papildomai dar duodate tuos vitaminus EYE Q? svarstau gal reiktų ir jų įsigyti?
Atsakyti
QUOTE(Nendre23 @ 2013 12 13, 12:12)
labas rytas mamytės, o Jūs papildomai dar duodate tuos vitaminus EYE Q? svarstau gal reiktų ir jų įsigyti?
As dabar neduodu EYE Q,siaip gerem juos 2metus. smile.gif Papildomai duodu vitamina C,probiotikus ir hemeopatiniai zirniukai.
Atsakyti
QUOTE(Vintazh @ 2013 12 13, 13:05)
As dabar neduodu EYE Q,siaip gerem juos 2metus. smile.gif Papildomai duodu vitamina C,probiotikus ir hemeopatiniai zirniukai.

ką nors teigiamo pajutot vartodami tuos vitaminus? kaina nemaža svarstau ar pirkt ar ne g.gif
Atsakyti
sveikos, netiketai ilindau cia paskaityti ir labai nustebau apie toki papilda bigsmile.gif mano vaikui autizmo nera, jis turi misru raidos sutrikima, bedos su kalba, demesio stoka, koncentracija, siaip svelnaus budo labiau, tik isdykes, bet galvoju gal ir mums tiktu? kaip manot? dabar geria eye q, jau du metai, kaip tik tuoj baigs gydomaja doze (padidinta), tai sakau gal isvis nutraukt ir siuos bandyt, jei tokie pagerejimai pas jus? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panele Morta: 13 gruodžio 2013 - 14:30
QUOTE(panele Morta @ 2013 12 13, 15:30)
sveikos, netiketai ilindau cia paskaityti ir labai nustebau apie toki papilda bigsmile.gif mano vaikui autizmo nera, jis turi misru raidos sutrikima, bedos su kalba, demesio stoka, koncentracija, siaip svelnaus budo labiau, tik isdykes, bet galvoju gal ir mums tiktu? kaip manot? dabar geria eye q, jau du metai, kaip tik tuoj baigs gydomaja doze (padidinta), tai sakau gal isvis nutraukt ir siuos bandyt, jei tokie pagerejimai pas jus? 4u.gif

Mano berniukui kalbos raidos atsilikimas, tai manyčiau mums šitas padės. Kaip mamytės kalbėjo, kad šitie papildai išvalo organizmą ir papildo amino rugštimis organizmą, kurios dažnam pritrūksta.....Morta, kiek tavo berniukui ? Mano vaikas ir isdykes....
Atsakyti