Įkraunama...
Įkraunama...

l-gliutationas autistukams

QUOTE(VIKTORIJAEMILIJA @ 2013 11 28, 15:36)
as irgi neatidarau nuorodos

Keista g.gif , man paspaudus atsidaro. Pabandysiu dar kartą vėliau.
Atsakyti
QUOTE(VIKTORIJAEMILIJA @ 2013 11 28, 15:56)
Laba, zinok ir man tas pats darosi, jeigu pamatau, kad vaikas nervuotas ir psichuoja, sakau, akd autistas. mano vyra irgi man sako jau tau paranoja. o as sakau anksciau apie tokius vaikus galvodavau, ko lsavo neturejau, kad islepinti, kritineja ant zemes. sakau kaip duociau tokiam i subine. o kad tie vaikai ligoniukai ir nepagalvojau, ni unes tokiu vaiku nemaciau niekada kaip savo. va kai mums nustate diagnoze f83, tai kuo toliau tuo daugiau matau tokiu vaiku. Vaka darezelyje buvo zvakiu svente. Vaikai turejo eiti labirintu, kurio gale dege zvake, nesdamiesi savo zvakute ismeigta i obuoli, prisidegti savo zvake nuo tos didesnes eiti atgal i isejima is labirinto ir ant baltos snaiges padeti savo zvakele su obuoliu. po po kai jau visi is eiles tai padaro, vel po viena is eiles ejo ir susirinko savo zvake ir turejo nusinesti prie savo kedes kur sedejo. ir  ka galvojate, mano Emilija (kaip man nebutu keista) viska padare, nei vieno ozio nebuvo su aukletoja uz rankytes abi ejo ir zvake Emilija pati visa laiak neze ir  uzdege. Niu zodziu esu labai patenkinta rezultatu. Tokia patenkinta savimi vakar buvo. o ta obuoli suvalge kai paravaziavome namo, o ne anksciau.
Kaip smagu thumbup.gif tikriausiai ,net nesitiki.Jus jau 6menesius geriate si papilda?O kaip su kalba mergaites?
As irgi nezinojau,kad tokiu vaiku buna.Kol mazi tie vaikai atrodo islepe oziukai,bet kai taip daro suauge ar didesni vaikai jau ziuri kitaip.Cia UK maciau ne viena,suauges vyras voliojasi ant zemes,zinokit stresas man juodas budavo po tokiu vaizdu.Nes galvoju va kas manes laukia. verysad.gif
Atsakyti
Turi būti 100 žinučių, gal tada leis įdėti info nuo dekstopo, tai bandau g.gif
Atsakyti
amino rūgščių tyrimas

Bandykite dabar pažiūrėti, gal atsidarys, nes kitaip jau neišeina doh.gif

Arba dedu mažą foto
user posted image

Atsiprašau,kad tiek prišiukšlinau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilma))): 28 lapkričio 2013 - 18:55
O kodėl tai mergaite buvo darytas toks tyrimas?
Atsakyti
QUOTE(Nemura @ 2013 11 28, 19:10)
O kodėl tai mergaite buvo darytas toks tyrimas?

Nežinau, tiesiog užmačiau tokį tyrimą, tokį rezultatą ir tiek ax.gif Yra tiesiog toks tyrimas, kur galima išsitirti visas amino rūgštis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vintazh @ 2013 11 28, 17:43)
Kaip smagu thumbup.gif tikriausiai ,net nesitiki.Jus jau 6menesius geriate si papilda?O kaip su kalba mergaites?
As irgi nezinojau,kad tokiu vaiku buna.Kol mazi tie vaikai atrodo islepe oziukai,bet kai taip daro suauge ar didesni vaikai jau ziuri kitaip.Cia UK maciau ne viena,suauges vyras voliojasi ant zemes,zinokit stresas man juodas budavo po tokiu vaizdu.Nes galvoju va kas manes laukia. verysad.gif

labas, niu zinok dabar labai viska kartoja, beveik visus musu sakytus zodzius kartoja. po truputi kalba atsiranda. bet supratimas aciu dievui pasidare didesnis. ir svarbiausia jinai jau bendrauja su vaikais, vis randu rate su visais sedincia arba prie stalo visi maziai sedi. judam i prieki, svarbiausia ne atgal. aisku noretusi greiciau, kad jinai prasneketu, bet niu ne viskas taip greitai darosi kaip mes norime. man ramu kad nebera jokiu zyzimu, cypimu. zaidzia pati sau su lelytem, rengia jas, maitina (anksciau jos net nepriversdavau zaisti normaliai). jau ipisejome 3 buteliuka, tikiuosi pavasari bus jau didesnis progresas. kaip jums sekasi?
ir dabar mums dar viena bedele dantukas pradejo klebeti, tai as vis paparsau parodyti man ji, paklebinu, sakau kazin kai preikes ji istraukti.
Atsakyti
QUOTE(VIKTORIJAEMILIJA @ 2013 11 29, 09:40)
labas, niu zinok dabar labai viska kartoja, beveik visus musu sakytus zodzius kartoja. po truputi kalba atsiranda. bet supratimas aciu dievui pasidare didesnis. ir svarbiausia jinai jau bendrauja su vaikais, vis randu rate su visais sedincia arba prie stalo visi maziai sedi. judam i prieki, svarbiausia ne atgal. aisku noretusi greiciau, kad jinai prasneketu, bet niu ne viskas taip greitai darosi kaip mes norime. man ramu kad nebera jokiu zyzimu, cypimu. zaidzia pati sau su lelytem, rengia jas, maitina (anksciau jos net nepriversdavau zaisti normaliai). jau ipisejome 3 buteliuka, tikiuosi pavasari bus jau didesnis progresas. kaip jums sekasi?
ir dabar mums dar viena bedele dantukas pradejo klebeti, tai as vis paparsau parodyti man ji, paklebinu, sakau kazin kai preikes ji istraukti.
Pas mus panasiai kaip ir pas jus,daug zodziu kartoja,elgesys pasitaises,po savaites bus 3menesiai kaip geriame tuos papildus.
As viena dantuka vos kabanti istraukiau sunui,o antras jam paciam iskrito,pats atnese man padave biggrin.gif
Atsakyti
Ir mes jau geriam 2 mėn. ir 1 sav ax.gif .Su elgesiu didelių problemų nėra, bet yra šiokių tokių dalykų, kurių norėtųsi, kad nebūtų rolleyes.gif Žinoma, užsiožiuoja,kai ko neleidi, bet, manau visi vaikai tokie ax.gif Kas liečia žodyną, tai irgi daug ką kartoja. Kartais tai būna kaip echolalija, kartais į temą. Labai greitai įsimena žodį ir po to naudoja pagal paskirtį. Pvz.: anksčiau sakydavo noriu tekšt-tekšt (t.y. maudytis), kelis kartus kartojau noriu maudytis, noriu maudytis ir vonios paveikslėlį rodau. Db. jau ir sako " noriu maudytis' prie vonios durų atsistojęs thumbup.gif Beveik kiekvieną dieną vis kokį trumpą junginį pasako, užsidėjau chalatą, sako " mama šalta"(mamai šalta), spalvojau knygute su kitu berniuku, sako "mama piešia, Vytis piešia". Supratimo irgi kažkiek daugiau. Aišku tas užsisvajojimas yra, tai sakyk nesakęs vis tiek negirdi, kol nepajudini doh.gif Bet išvados tokios , kad į priekį einame kaip reikiant thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilma))): 29 lapkričio 2013 - 12:42
QUOTE(vilma))) @ 2013 11 29, 13:40)
Ir mes jau geriam 2 mėn. ir 1 sav  ax.gif .Su elgesiu didelių problemų nėra, bet yra šiokių tokių dalykų, kurių norėtųsi, kad nebūtų rolleyes.gif  Žinoma, užsiožiuoja,kai ko neleidi, bet, manau visi vaikai tokie ax.gif  Kas liečia žodyną, tai irgi daug ką kartoja. Kartais tai būna kaip echolalija, kartais į temą. Labai greitai įsimena žodį ir po to naudoja pagal paskirtį. Pvz.: anksčiau sakydavo noriu tekšt-tekšt (t.y. maudytis), kelis kartus kartojau noriu maudytis, noriu maudytis ir vonios paveikslėlį rodau. Db. jau ir sako " noriu maudytis' prie vonios durų atsistojęs thumbup.gif Beveik kiekvieną dieną vis kokį trumpą junginį pasako, užsidėjau chalatą, sako " mama šalta"(mamai šalta), spalvojau knygute su kitu berniuku, sako "mama piešia, Vytis piešia". Supratimo irgi kažkiek daugiau. Aišku tas užsisvajojimas yra, tai sakyk nesakęs vis tiek negirdi, kol nepajudini doh.gif Bet išvados tokios , kad į priekį einame kaip reikiant thumbup.gif

labas, niu zinok skaitau ir viskas atitinka. kaip idomiai cia? visiems vaikams toks pat pagerejimas, taip pat viskas vyksta. smagumelis
Atsakyti
QUOTE(Vintazh @ 2013 11 26, 18:01)
Sveika,o kur jus tirsite krauja?Cia gal kokie spec.tyrimai?Nes siaip kai skaiciau kraujas gali ir neparodyti sunkiuju metalu.

Sveikute, mes ateinancia savaite irgi planuojam atlikti sunkiuju metalu tyrimus, Darysimes slapimo, nes kraujo tyrimai kaip supratau imami is venos, tai bijau mano mazajam neiseitu paimti... Slapima tyrimams vesime cia http://tarandesklinika.lt/
Atsakyti
Man iškilo toks klausimas g.gif
Duodu vaikams tokį l- glutathioną
Pastudijavus ant nugarėlės parašyta tik , kad tai L-Gliu...250 mg ir tiek. O aš gavau ir jau vartojam virš 2 mėn tokią pačią pakuotę (bet 150 kapsul.), bet ant nugarėlės parašyta, kad įeina L-glutamic acid, L-cysteine ir Glycine. Tai kaip suprasti? Ar visa ši amino rūgščių trijulė ir vadinasi L-glutathione, ar čia atskiros amino rūgštys? g.gif
Kaip pas jus parašyta?
Atsakyti