Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2013 06 20, 09:08)
o Tau pirmą kartą dingo ūpas rašyti ir rodytis, ar jau nebe pirmą? g.gif

juokingai elgiesi smile.gif bet, žinoma, daryk, kaip Tau norisi ir naudingiau. kritika buvo, tereikėjo norėti ją pamatyti ir suvirškinti. bet, rodos, Tu nenori. Tavo gi reikalas, per prievartą niekas Tau nepadės. Kitos merginos nuo tų kelių komentarų pasidarytų išvadas ir perdarytų geriau, Tu gi vadini mus mielomis ir prarandi ūpą, sakai, kad neišgirdai kritikos, keiskit temos pavadinimą ir pan.  doh.gif žodžiu kalbi apie bile ką, išskyrus esmę.

good luck with that.

Parašiau apie tai pirmą kartą. smile.gif
Aš įsivaizduoju kritika kiek kitaip: galima gi keliais sakiniais pasakyti, kas negerai, apšvietimas, poza, kompozicija, etc. Bet, padaryti reikšmingą pauzę ir paklausti " o kodėl tu tokią nuotrauką įdėjai", tai skamba tiesiog žeminančiai.
Nesvarbu, sėkmės jums kuriant menus. Ir kad kuo mažiau čia būtų tiesiog kadrų į albumą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2013 06 20, 08:17)
Aš įsivaizduoju kritika kiek kitaip: galima gi keliais sakiniais pasakyti, kas negerai, apšvietimas, poza, kompozicija, etc. Bet, padaryti reikšmingą pauzę ir paklausti " o kodėl tu tokią nuotrauką įdėjai", tai skamba tiesiog žeminančiai.
Nesvarbu, sėkmės jums kuriant menus. Ir kad kuo mažiau čia būtų tiesiog kadrų į albumą smile.gif

Tu vėl apie tą patį. Tavo lūkesčiai, matyt, buvo pernelyg dideli, o mes nesušokom pagal tai, kaip Tu to norėjai ir to tikėjaisi. Į pasaulį ne kaip į žeminančią aplinką žiūrintis žmogus galėjo pasisemti labai daug informacijos iš to, kas Tau buvo parašyta, bet Tavo santykis su pasauliu greičiausiai yra ypatingas, Tu visame kame surandi priežastį pasijusti pažeminta, įskaudinta. Matyt, esi labai jautrus žmogus. Tokiems būna ir sunku, ir gera, jie jautriau mato viską, bet kartu ir kenčia dėl savo tokių reakcijų. Kita vertus, galbūt Tau tai padės kurti. To ir linkiu smile.gif Ir dar linkiu į pasaulį žiūrėti atlaidžiau ir draugiškiau, tada ir jis į Tave žiūrės kitaip. O gal ir ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2013 06 20, 08:17)

Retai kišuosi į "razborkes", bet šį kartą grįžau paieškoti situacijos, sukėlusio bangas.
Jei tau kažkas skamba žeminančiai, tai tik tavo problema - tu taip reaguoji.
Dziaugiuosi, šioje temoje gali išmokti be galo daug arba gali piktintis ir trankyti durimis - pasirinkimas tavo. Čia merginos patarinėja kritikuoja savanoriškai, savo asmeniniu laiku ir visiškai nemokamai - imk šį šansą, jei nori išmokti fotografuoti.
Suprantu, kad labai sunku pažiūrėti į savo foto kritiškai, bet reikia perlipti per savo ego ir pabandyti smile.gif
Ką benuspręstum - sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Sea girl - tavo foto sviesa superine, mmmm labai labai grazu, ir pats pajuris labai smagus, kitoniskas, nei pas mus, ir svarbiausia karkvabaliu nera ane?
Aciu uz komentarus, zoles tikrai paprastos, o ir sviesa kaip tycia kol nuejau dingo uz debesu, bet is dalies savim dziaugiuosi, kad va ismokau fokusuot ranka ir sakyciau visai neblogai gavosi :)Dziaugiuosi, kad fotografija visada sukelia man teigiamus jausmus, atsipalaiduoju kol "medzioju" .
Aciu uz komplimentus mano dukruzei. smile.gif

Dziaugiuosi - nu kodel taip isijautrini iskart ? Turetu tokie komentarai buti gi kaip postumis tolyn, nes liaupses dazniausiai uzdeda rukeli ant akiu ir jautiesi super duper fotografas smile.gif kai toli grazu i tai nepanasu. nenuleisk ranku ir bandyk bandyk.
As va irgi galeciau trankyt durimis ir elgtis vaikiskai, nu bet kam to reikia? Ar nuo to bus geriau? Tikrai ne smile.gif Svarbu pats fotografavimo procesas patinka, teikia malonuma, ir tikrai ims ir isaus ta diena po didziuliu pastangu , kai temos moteriska ir vyriska puse pasakys "wauuu", saunuole, liuks". As tuom tikiu smile.gif

Atsakyti
Ritule- 4u.gif svarbiausia, kad patiko 4u.gif

Yvette - bigsmile.gif ačiū, nors nžn už ką aš taip nusipelniau... bigsmile.gif

Dziaugiuosi - ir aš nelabai supratau kodėl tu užpykai...
na, kaip suprantu ir pati keldama foto žinojai, kad ji nėra ideali, tai manau, kad normalu tikėtis to, ką merginos parašė... tiesiog, vietoj to, kad jau tūkstantąjį kartą rašytų apie trūkumus, kuriuos rašo visoms, ir kurie savaime suprantami, ėmė ir paprašė, kad tuos trūkumus surašytum pati... ar tai blogai? tai labai gera užduotis!
Man pvz. pastabos patinka turbūt šimtąkart labiau, nes... nu tikrai, pradedi kitaip žiūrėt į foto...pastebi, ko galbūt nepastebėjai, arba, žiūrėdama subjektyviai nenori pastebėt...
sėkmės mokantis ne tik fotografuot, bet ir mokantis priimt kritiką, kurios gi ir prašais keldama foto čia, o ne į FB...
nematau nė vienos priežasties pykimui ar durų trankymui, bet čia jau tavo apsisprendimas 4u.gif
Atsakyti
Atnesu pakartota 1 ND

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Egipta @ 2013 06 20, 10:33)
Atnesu pakartota 1 ND

Fainas ND - Aš sakau TAIP 4u.gif
Atsakyti
Egipta - Taip! 4u.gif
Atsakyti
Egipta-taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2013 06 20, 11:41)
Fainas ND - Aš sakau TAIP  4u.gif

QUOTE(Miraval @ 2013 06 20, 11:53)
Egipta - Taip! 4u.gif

QUOTE(Suprem @ 2013 06 20, 11:58)
Egipta-taip  smile.gif

Labai aciu visoms, pasakiusioms TAIP 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Kokios Jūs mielos hihihi.gif, viską surašėte, praėjo ūpas rašyti schmoll.gif - neturiu ką pridurti biggrin.gif
Atsakyti
Džiaugiuosi, pabūk, ateik kitąkart su nauju kadru mirksiukas.gif jau kartelį pabėgai, išsiregistravai, atėjai nauju vardu ir vis tiek jautriai reaguoji 4u.gif
Labai sutinku, kad "like" renkam fb, nes ten žmonės taip reiškia reakcijas, jog pastebėjo, užfiksavo, pamatė, kad vaikiukas ūgtelėjo, kad naujas/senas kavalierius pašonėj, kita plaukuosena, etc, o mums dūšiai gera, kad kažkam patinka biggrin.gif Rimtai.

Aš irgi labai norėč, kad kai įdėsiu kada kokią fotkę, dauguma paplekšnos per petį "liuks" cool.gif lotuliukas.gif

Kaip kad Jūros mergaitės.. gražioj aplinkoj gyvenant ir nuotraukos visai kitaip atrodo. Tuo, ko nemato akis šalia savęs, džiaugiasi žiūrėdama į tokias nuotraukas... Labai labai, Sea, ir ne tik šios, o kiek ir anksčiau esu mačiusi temoje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tyliai..: 20 birželio 2013 - 11:55