Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Miraval, nieko sau priziukas už trečią vietą!! blink.gif Apšalau. Nieko panašaus nesu gavus dovanų, ačiū labai wub.gif
Miraval man atsiuntė moteriškų portretų rinkinį-albumą. Neatsižiūriu.
Atsakyti
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2013 06 19, 21:47)
Ale taip retai čia įlendu, ir kas kartą pasijuntu niekaip. Jus tokios mielos biggrin.gif Aš ir netaikau į menus (kai kurie menai man pačiai sunkiai suvokiami). Noriu gražių kadrų į šeimos albumą. Tik tiek.

LIKE ir aikčiojimus rink facebooke, esu mačius, kaip žaliaveidžius vienų krikštynų dalyvius chebra laikina, liaupsina ir miršta "kaip gražu" biggrin.gif arba kaip iš baltaodžio jaunikio vestuvinėj foto padaro beveik juodaodį ir visiems yra "nerealiai!!!" biggrin.gif

Nuotrauka nekabina... tau ir išdėstė - kodėl taip yra ir ką galima būtų keisti, ką ateity pastebėti, kad kabintų... niekas neprašo laužti meno, bet net ir šeimos nuotraukai padaryti, kurią būtų gera įsidėti į albumą, reikia pastangų 4u.gif vienas pykšt dar ne viskas 4u.gif
Atsakyti
Labas nakti smile.gif

paskaitau vis, bet neparasau, geda peleda.

Ejau ir as pasizolinet sivakar, por akadru imeciau i flickr, kam idomu galit uzmesti aki ir susakyt komentarus, bandziau laikytis taisykliu trecdaliu, ale vistiek apkarpyt teko, nes vienoj foto sone lindo viskokie baibokai smile.gif
cia
Man isvis norisi j/b sioms dviems. Reiks rit pabandyt.

Atsakyti
jaukuciuk, zoles kaip zoles, kazkaip nesukele jokiu emociju, bet labai patiko mergaites portretai pas tave flickr'e bigsmile.gif

As ikeliu dr viena is tos pacios serijos...
user posted image
Atsakyti
Sea Girl, sviesa tokia miela wub.gif
patinka berniuko poza, dangus idomus mirksiukas.gif
na nezinau gal cia tik man bet aki kabina medis sone blush2.gif
galejai dar truputi i jura nueiti is kito kampo nufotkinti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alsute: 20 birželio 2013 - 06:57
QUOTE(alsute @ 2013 06 20, 06:54)
Sea Girl, sviesa tokia miela  wub.gif

galejai dar truputi i jura nueiti is kito kampo nufotkinti  bigsmile.gif

Tada dar daugiau medziu butu buve biggrin.gif
Kur jokiu medziu nesimato dejau anksciau nuotrauka, bet ne i jura ibridau, bet atvirksciai- labiau ant smelio buvau, berniukui is nugaros labiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 20 birželio 2013 - 07:04
Miraval, šaunuolė tu visom prasmėm 4u.gif

Sayonara, dar prašymas tau. Gal turi juostinuką paskolinimui, pasibandymui? Geriau būtų ne kvadratas. Rittulei patariau pabandyti, nes man atrodė, kad jos foto tiktų juosta.

Seagirl, aš tavo kitą foto įsimylėjau. Kur vyriausias rodos broliukas trečiajį žemyn galvą laiko. Nuostabumas tokie šėliojimai. Mačiau facebook jau kažkas pakomentavo, bet ir aš jau užsipavydėjau tokios vyrų kompanijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 06 20, 07:05)
Seagirl, aš tavo kitą foto įsimylėjau. Kur vyriausias rodos broliukas trečiajį žemyn galvą laiko. Nuostabumas tokie šėliojimai. Mačiau facebook jau kažkas pakomentavo, bet ir aš jau užsipavydėjau tokios vyrų kompanijos  4u.gif

Aciu Yvette. Ideaju as ja ir i flickr. Kas mane kiek erzina toje nuotraukoje, ko beje as pakeist niekaip negalejau, tai apniukes ir visiskai pilkas, be spalvos dangus...

Paryskinau kas mane labiausiai nustenino- oho pastabumas- vyriasuias ir trecias, tikrai taip biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 20 birželio 2013 - 07:10
QUOTE(Sea Girl @ 2013 06 20, 08:08)
Paryskinau kas mane labiausiai nustenino- oho pastabumas- vyriasuias ir trecias, tikrai taip biggrin.gif

antrąjį pagal akinukus atskirti galima smile.gif
Trečiasis tavo irgi nerealiai pasikeitęs, užaugęs. Mažajam to pūkuočiausio rolę užleidęs
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 20 birželio 2013 - 07:16
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2013 06 19, 21:47)
Ale taip retai čia įlendu, ir kas kartą pasijuntu niekaip. Jus tokios mielos biggrin.gif Aš ir netaikau į menus (kai kurie menai man pačiai sunkiai suvokiami). Noriu gražių kadrų į šeimos albumą. Tik tiek.

na, Tu ne pirmą kartą lygioj vietoj susijautrini. nesinori net komentuoti, ale kadangi mano atmintis prasta, vis pakomentuoju ir vis prisimenu per vėlai, kad nepakeli kritikos.
linkiu Tau kantrybės ir stiprybės mokantis 4u.gif geriau nukreipk savo energiją ne į piktinimąsi, kokios "mes mielos" (tai - argumentas ad hominem), o į fotografavimą. pamatysi, daugiau naudos bus.
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2013 06 20, 07:05)
Sayonara, dar prašymas tau. Gal turi juostinuką paskolinimui, pasibandymui?  Geriau būtų ne kvadratas. Rittulei patariau pabandyti, nes man atrodė, kad jos foto tiktų juosta.

laisvai, po parašu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 06 20, 08:33)
na, Tu ne pirmą kartą lygioj vietoj susijautrini. nesinori net komentuoti, ale kadangi mano atmintis prasta, vis pakomentuoju ir vis prisimenu per vėlai, kad nepakeli kritikos.
linkiu Tau kantrybės ir stiprybės mokantis 4u.gif geriau nukreipk savo energiją ne į piktinimąsi, kokios "mes mielos" (tai - argumentas ad hominem), o į fotografavimą. pamatysi, daugiau naudos bus.

Tu mane su kažkuo maišai. Konkrečios kritikos kaip ir nesulaukiau šiuo atvėju, vien tk reikšmingas užuominas, kad nieko gero. Įsižeidusi buvau tik kartą šioje temoje - kai mane apkaltino, kad 5ND padariau su fotošopu.
Nesvarbu, nors dingo ūpas čia rašyti ir rodytis.
Siūlau jums temos pavadinimą keisti. Nes neatspindi tikrovės. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2013 06 20, 07:45)
Tu mane su kažkuo maišai. Konkrečios kritikos kaip ir nesulaukiau šiuo atvėju, vien tk reikšmingas užuominas, kad nieko gero. Įsižeidusi buvau tik kartą šioje temoje - kai mane apkaltino, kad 5ND padariau su fotošopu.
Nesvarbu, nors dingo ūpas čia rašyti ir rodytis.
Siūlau jums temos pavadinimą keisti. Nes neatspindi tikrovės. cool.gif

o Tau pirmą kartą dingo ūpas rašyti ir rodytis, ar jau nebe pirmą? g.gif

juokingai elgiesi smile.gif bet, žinoma, daryk, kaip Tau norisi ir naudingiau. kritika buvo, tereikėjo norėti ją pamatyti ir suvirškinti. bet, rodos, Tu nenori. Tavo gi reikalas, per prievartą niekas Tau nepadės. Kitos merginos nuo tų kelių komentarų pasidarytų išvadas ir perdarytų geriau, Tu gi vadini mus mielomis ir prarandi ūpą, sakai, kad neišgirdai kritikos, keiskit temos pavadinimą ir pan. doh.gif žodžiu kalbi apie bile ką, išskyrus esmę.

good luck with that.
Atsakyti