Miraval, nieko sau priziukas už trečią vietą!! Apšalau. Nieko panašaus nesu gavus dovanų, ačiū labai
Miraval man atsiuntė moteriškų portretų rinkinį-albumą. Neatsižiūriu.
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2013 06 19, 21:47)
Ale taip retai čia įlendu, ir kas kartą pasijuntu niekaip. Jus tokios mielos Aš ir netaikau į menus (kai kurie menai man pačiai sunkiai suvokiami). Noriu gražių kadrų į šeimos albumą. Tik tiek.
LIKE ir aikčiojimus rink facebooke, esu mačius, kaip žaliaveidžius vienų krikštynų dalyvius chebra laikina, liaupsina ir miršta "kaip gražu" arba kaip iš baltaodžio jaunikio vestuvinėj foto padaro beveik juodaodį ir visiems yra "nerealiai!!!"
Nuotrauka nekabina... tau ir išdėstė - kodėl taip yra ir ką galima būtų keisti, ką ateity pastebėti, kad kabintų... niekas neprašo laužti meno, bet net ir šeimos nuotraukai padaryti, kurią būtų gera įsidėti į albumą, reikia pastangų vienas pykšt dar ne viskas
Labas nakti
paskaitau vis, bet neparasau, geda peleda.
Ejau ir as pasizolinet sivakar, por akadru imeciau i flickr, kam idomu galit uzmesti aki ir susakyt komentarus, bandziau laikytis taisykliu trecdaliu, ale vistiek apkarpyt teko, nes vienoj foto sone lindo viskokie baibokai
cia
Man isvis norisi j/b sioms dviems. Reiks rit pabandyt.
paskaitau vis, bet neparasau, geda peleda.
Ejau ir as pasizolinet sivakar, por akadru imeciau i flickr, kam idomu galit uzmesti aki ir susakyt komentarus, bandziau laikytis taisykliu trecdaliu, ale vistiek apkarpyt teko, nes vienoj foto sone lindo viskokie baibokai
cia
Man isvis norisi j/b sioms dviems. Reiks rit pabandyt.
jaukuciuk, zoles kaip zoles, kazkaip nesukele jokiu emociju, bet labai patiko mergaites portretai pas tave flickr'e
As ikeliu dr viena is tos pacios serijos...
As ikeliu dr viena is tos pacios serijos...
Sea Girl, sviesa tokia miela
patinka berniuko poza, dangus idomus
na nezinau gal cia tik man bet aki kabina medis sone
galejai dar truputi i jura nueiti is kito kampo nufotkinti
patinka berniuko poza, dangus idomus
na nezinau gal cia tik man bet aki kabina medis sone
QUOTE(alsute @ 2013 06 20, 06:54)
Sea Girl, sviesa tokia miela
Tada dar daugiau medziu butu buve
Kur jokiu medziu nesimato dejau anksciau nuotrauka, bet ne i jura ibridau, bet atvirksciai- labiau ant smelio buvau, berniukui is nugaros labiau...
Miraval, šaunuolė tu visom prasmėm
Sayonara, dar prašymas tau. Gal turi juostinuką paskolinimui, pasibandymui? Geriau būtų ne kvadratas. Rittulei patariau pabandyti, nes man atrodė, kad jos foto tiktų juosta.
Seagirl, aš tavo kitą foto įsimylėjau. Kur vyriausias rodos broliukas trečiajį žemyn galvą laiko. Nuostabumas tokie šėliojimai. Mačiau facebook jau kažkas pakomentavo, bet ir aš jau užsipavydėjau tokios vyrų kompanijos
Sayonara, dar prašymas tau. Gal turi juostinuką paskolinimui, pasibandymui? Geriau būtų ne kvadratas. Rittulei patariau pabandyti, nes man atrodė, kad jos foto tiktų juosta.
Seagirl, aš tavo kitą foto įsimylėjau. Kur vyriausias rodos broliukas trečiajį žemyn galvą laiko. Nuostabumas tokie šėliojimai. Mačiau facebook jau kažkas pakomentavo, bet ir aš jau užsipavydėjau tokios vyrų kompanijos
QUOTE(Yvette @ 2013 06 20, 07:05)
Aciu Yvette. Ideaju as ja ir i flickr. Kas mane kiek erzina toje nuotraukoje, ko beje as pakeist niekaip negalejau, tai apniukes ir visiskai pilkas, be spalvos dangus...
Paryskinau kas mane labiausiai nustenino- oho pastabumas- vyriasuias ir trecias, tikrai taip
QUOTE(Sea Girl @ 2013 06 20, 08:08)
Paryskinau kas mane labiausiai nustenino- oho pastabumas- vyriasuias ir trecias, tikrai taip
antrąjį pagal akinukus atskirti galima
Trečiasis tavo irgi nerealiai pasikeitęs, užaugęs. Mažajam to pūkuočiausio rolę užleidęs
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2013 06 19, 21:47)
Ale taip retai čia įlendu, ir kas kartą pasijuntu niekaip. Jus tokios mielos Aš ir netaikau į menus (kai kurie menai man pačiai sunkiai suvokiami). Noriu gražių kadrų į šeimos albumą. Tik tiek.
na, Tu ne pirmą kartą lygioj vietoj susijautrini. nesinori net komentuoti, ale kadangi mano atmintis prasta, vis pakomentuoju ir vis prisimenu per vėlai, kad nepakeli kritikos.
linkiu Tau kantrybės ir stiprybės mokantis geriau nukreipk savo energiją ne į piktinimąsi, kokios "mes mielos" (tai - argumentas ad hominem), o į fotografavimą. pamatysi, daugiau naudos bus.
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2013 06 20, 07:05)
laisvai, po parašu
QUOTE(sayonara @ 2013 06 20, 08:33)
na, Tu ne pirmą kartą lygioj vietoj susijautrini. nesinori net komentuoti, ale kadangi mano atmintis prasta, vis pakomentuoju ir vis prisimenu per vėlai, kad nepakeli kritikos.
linkiu Tau kantrybės ir stiprybės mokantis geriau nukreipk savo energiją ne į piktinimąsi, kokios "mes mielos" (tai - argumentas ad hominem), o į fotografavimą. pamatysi, daugiau naudos bus.
Tu mane su kažkuo maišai. Konkrečios kritikos kaip ir nesulaukiau šiuo atvėju, vien tk reikšmingas užuominas, kad nieko gero. Įsižeidusi buvau tik kartą šioje temoje - kai mane apkaltino, kad 5ND padariau su fotošopu.
Nesvarbu, nors dingo ūpas čia rašyti ir rodytis.
Siūlau jums temos pavadinimą keisti. Nes neatspindi tikrovės.
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2013 06 20, 07:45)
Tu mane su kažkuo maišai. Konkrečios kritikos kaip ir nesulaukiau šiuo atvėju, vien tk reikšmingas užuominas, kad nieko gero. Įsižeidusi buvau tik kartą šioje temoje - kai mane apkaltino, kad 5ND padariau su fotošopu.
o Tau pirmą kartą dingo ūpas rašyti ir rodytis, ar jau nebe pirmą?
juokingai elgiesi bet, žinoma, daryk, kaip Tau norisi ir naudingiau. kritika buvo, tereikėjo norėti ją pamatyti ir suvirškinti. bet, rodos, Tu nenori. Tavo gi reikalas, per prievartą niekas Tau nepadės. Kitos merginos nuo tų kelių komentarų pasidarytų išvadas ir perdarytų geriau, Tu gi vadini mus mielomis ir prarandi ūpą, sakai, kad neišgirdai kritikos, keiskit temos pavadinimą ir pan. žodžiu kalbi apie bile ką, išskyrus esmę.
good luck with that.