Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Mangute @ 2013 06 19, 15:38)
na pvz šita nuotrauka. dariau pusė ramunės, kad kita pusė būtų šešėlis.

Idomiai cia, nuo geliu iki banku biggrin.gif

Mangute, sakei kad fotkinai tokiu metu kada turi laiko ir gali, bet pagalvok jei pvz fotkintum vakare ta pati vaizda, tas seselis butu visai kitas, sviesa butu kita, ir gele kitaip atrodytu. As siuo metu isvis, kai tik vakare gaunam saules lekiu lauk ir zaidziuuu su ja.. Sviesa ir apsvietimas labai daug duoda nuotraukai. O ta dienos dramatiska sviesa turi tada jau kurti drama.. g.gif

Eziuk, na tvarkingos tos braskes, mano akim viskas normaliai.. Tik nesuprantu kas ten per seseliai virsuj g.gif o ir fantazijos galetum ideti, matei kokios foto 1am psl? Kazkaip paskutiniu metu kiek maciau ND tokie nuobodus pasidare..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DoVi: 19 birželio 2013 - 14:10
Dovi, taip žinau, kad tarkim šiandien nuo 21val šviesa būtų pati pačiausia.

Nu mėginsiu vėl, kad ir skaudžiai tarkuojat mane, bet manau, kad verta būti patarkuotai smile.gif

Atsakyti
eziukas.ruke - Taip.
Man atrodo, kad viskas gerai. Tvarkingas ND, su aiškiai sufokusuotais objektais ir šviesus. Kitam ND pabandyk ką nors įdomaus sugalvot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DoVi @ 2013 06 19, 15:07)
Eziuk, na tvarkingos tos braskes, mano akim viskas normaliai.. Tik nesuprantu kas ten per seseliai virsuj  g.gif  o ir fantazijos galetum ideti, matei kokios foto 1am psl? Kazkaip paskutiniu metu kiek maciau ND tokie nuobodus pasidare..

normaliai tai manęs netenkina biggrin.gif
šešėliai ten nuo sienos krenta, nes viską ant stalo pasidėjus fotkinau ir niekaip nėjo kitaip (pas mane fix'as, bet ne macro - iš arti nefokusuoja, o didesnio stalo neturiu namie).
žinau, žinau, kad nuobodu. Dėl to ir žaviuosi jūsų visų kūrybiškumu. Man tokios gyslelės pagailėjo kažkas. Tad labai tikiuosi, bendraudama čia, žiūrėdama kitų foto, kažkaip pralavinti savo kūrybiškumą.
Beje, ND bandau jau turbūt trečia dieną atlikti, bet vis pačiai kas nors nepatikdavo, tai pasirinkti objektai, tai atšvietimas, tai paviršius (bandžiau ir su ledo kubeliais - nepatiko, konkorėžiai - irgi ne...). O daugiau kažkaip ir fantazijos pritrūkau.

Tikiuosi, sulauksiu dar ir kitų nuomonių ir turbūt eisiu perdaryti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eziukas.ruke: 19 birželio 2013 - 14:50
Ežiukai, patiko tavo komentaras, atrodo, žmogus rimtai nusiteikęs.
Mano patarimai tokie sąlyginiai, galima ir persistengti į kitą pusę, visad atmink, kad < yra > smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 19 birželio 2013 - 14:52
QUOTE(eziukas.ruke @ 2013 06 19, 15:45)
normaliai tai manęs netenkina biggrin.gif
šešėliai ten nuo sienos krenta, nes viską ant stalo pasidėjus fotkinau ir niekaip nėjo kitaip (pas mane fix'as, bet ne macro - iš arti nefokusuoja, o didesnio stalo neturiu namie).
žinau, žinau, kad nuobodu. Dėl to ir žaviuosi jūsų visų kūrybiškumu. Man tokios gyslelės pagailėjo kažkas. Tad labai tikiuosi, bendraudama čia, žiūrėdama kitų foto, kažkaip pralavinti savo kūrybiškumą.
Beje, ND bandau jau turbūt trečia dieną atlikti, bet vis pačiai kas nors nepatikdavo, tai pasirinkti objektai, tai atšvietimas, tai paviršius (bandžiau ir su ledo kubeliais - nepatiko, konkorėžiai - irgi ne...). O daugiau kažkaip ir fantazijos pritrūkau.

Tikiuosi, sulauksiu dar ir kitų nuomonių ir turbūt eisiu perdaryti  blush2.gif

ND tvarkingas, bet neypatingas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miraval @ 2013 06 19, 15:40)
eziukas.ruke - Taip.
Man atrodo, kad viskas gerai. Tvarkingas ND, su aiškiai sufokusuotais objektais ir šviesus. Kitam ND pabandyk ką nors įdomaus sugalvot  mirksiukas.gif

QUOTE(Iks @ 2013 06 19, 15:46)
Ežiukai.rūke, duodu tau "taip", turėk ir naudokis smile.gif Fokusas yra, vaizdas paprastas, bet tvarkingas. Nors DoVi teisi irgi. Kita vertus, tų įdomių ND nebuvo nors vežimu vežk... Patarimas: jei jau braškės, įdomiau ne tokios siamo trynės, tarkim viena galėtų puikuotis šelmiška kotelio uodegyte ar vienos kurios būtų tik dailiai perpjauta pusė, ar riekelės ar ar ar ... (neverda galva kažko). Bet man asm. 1ND iki "taip" traukia. Palauk kitų nuomonių smile.gif
O, pamačiau, kad gavai taip iš Miraval, tad laikyk, kad jau turi DU TAIP; sėkmės

Ačiū!! 4u.gif
aš tai kaip tik bandžiau rasti 3 panašias braškes - tikrai su fantazija man ne kažką doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eziukas.ruke: 19 birželio 2013 - 14:51
Mirival na ir nudžiuginai wub.gif , ką tik parsinešiau siuntinuką,ačiūūūūūūūūūūūūūūūūūūū wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(eziukas.ruke @ 2013 06 19, 15:48)
Ačiū!! 4u.gif
aš tai kaip tik bandžiau  rasti 3 panašias braškes - tikrai su fantazija man ne kažką  doh.gif

dedi į lėkštę, galbūt jas pamirkai šokolade, šalia mėtos arba baziliko lapelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Giniatte @ 2013 06 19, 14:58)
Miraval na ir nudžiuginai  wub.gif , ką tik parsinešiau siuntinuką,ačiūūūūūūūūūūūūūūūūūūū  wub.gif  wub.gif  wub.gif

4u.gif smagu, kad patiko 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miraval: 19 birželio 2013 - 15:07
QUOTE(eziukas.ruke @ 2013 06 19, 14:48)
Ačiū!! 4u.gif
aš tai kaip tik bandžiau  rasti 3 panašias braškes - tikrai su fantazija man ne kažką  doh.gif

Kadangi mano atsakymas kažkodėl nukeliavo į senąjį postą, drįstu dar kartą pati save pacituoti (labai nesinori subalamutinti ežiuko, kuris ir taip rūke smile.gif): "Mano patarimai tokie visai sąlyginiai, galima ir persistengti į kitą pusę, visad atmink, kad < yra > ". Šitai turėtų skambėti lyg varpas galvoje biggrin.gif , nes perkrauti didesnė blogybė. Vadovaukis nuojauta ir neužsiprogramuok į fantazijos ir kt. reikalingų dalykų neturėjimą smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 06 19, 15:08)
Kadangi mano atsakymas kažkodėl nukeliavo į senąjį postą, drįstu dar kartą pati save pacituoti (labai nesinori subalamutinti ežiuko, kuris ir taip rūke smile.gif): "Mano patarimai tokie visai sąlyginiai, galima ir persistengti į kitą pusę, visad atmink, kad < yra > ". Šitai turėtų skambėti lyg varpas galvoje biggrin.gif , nes perkrauti didesnė blogybė. Vadovaukis nuojauta ir neužsiprogramuok į fantazijos ir kt. reikalingų dalykų neturėjimą smile.gif

drinks_cheers.gif
kažką panašaus jau norėjau rašyt! smile.gif
Atsakyti