Na bandau kelti pirmą nd :
QUOTE(Iks @ 2013 07 03, 14:07)
Kristalines, o juk Nr. 1 tikrai geriau, dabar niekas neblaško, o tai, kas ir taip buvo gerai, tik dar pagerėjo. Neišpasakytą grožį turi namuose
Net nėra kalbos ačiū.
Papildyta:
QUOTE(Vetra127 @ 2013 07 03, 14:19)
no no, stalas nelabai švarus ir fotogeniškas, gėlytės irgi kaip po vėtros jau apgalvok ir perfotografuok.
Vėtra, neužskaitau dėl estetikos.
Ačiū , kad pastebėjote ir išsakėt savo nuomonę Keliauju perdaryti nd
Su gelytem ND negerai, fokuso skirtumu beveik nera, siulau perdaryti
Vetra127, perdaryk, pasirūpink, kad fokusas būtų aiškus kaip dieną, apgalvok tiek visumą, tiek detales. Nešvarumai (ar defektai) nuotraukoje dešimteriopai bado akis.
QUOTE(Maggie @ 2013 07 03, 11:13)
zinojau zinojau, kad atsiliepsi po sito posto!!
o del mano fotkiku klausimu tai ne. ot koks
tai kad zinok nezinau as tu muiliniu Tikrai.
galiu tik papezet, kad as dar paziureciau kazka kompaktiskesnio, pvz., canon s100 arba s110.
kristalines pirmoji grožis
Labas dienas
Na ir kur taip skubi su tais namu darbais? Nurimk, ikvepk, pasvajok, susikurk vizija -isgliaudyk ja, rask laiko jai ispildyti ir tada drasiai rodykis. O dabar toks vaizdas, kad tik kuo greiciau praslyst bandai ir nusimest nuo peciu kaip kokia sunkia nasta
Hormonai siauteja
labai gaila, kad ta mokytoju/mokiniu ideja neatsirado tuo laiku, kai buvo mano zaliuju laida. O ir siaip ziur, kad is tos mano laidos ne kas ir like, ta tik Rytine kava karts nuo karto cia su vejaliu prauzia
Smagu, kad dar atpazysta
Pasikartosiu, bet Tavo dukryte nuostabaus grozio. Turbut geresnio modelio ne negalima isivaizduot. Bet ir pati mamuk paaugai fotografijos pasaulyje, smagu stebet kaip vis daugiau atsiskleidi
PeonyBlossom, pasitrumpinau varda patogumo delei Gal ir neatsiminsi, nelabai as cia ir pasizymejau, dideliu veju nekeliau
Velgi patarimas neskubet, apgalvot, atsizvelgti i issakytas pastabas, kuriu gavai apstu ir ateiti su nepriekaistingais ND. Sekmes
QUOTE(Fifux'e @ 2013 07 03, 05:41)
Na ir kur taip skubi su tais namu darbais? Nurimk, ikvepk, pasvajok, susikurk vizija -isgliaudyk ja, rask laiko jai ispildyti ir tada drasiai rodykis. O dabar toks vaizdas, kad tik kuo greiciau praslyst bandai ir nusimest nuo peciu kaip kokia sunkia nasta
QUOTE(Mangute @ 2013 07 03, 06:50)
kodėl padidinto jautrumo?
Hormonai siauteja
QUOTE(Yvette @ 2013 07 03, 07:45)
šiaip idealiausia į grupę susirinkti motyvuotas, tik tik atsiskaičiusias tada į priekį žaibo greitumu lekiama. Pasiekus ieškojimų lygį aš jau nebesugebu padėti... Individualu labai.
labai gaila, kad ta mokytoju/mokiniu ideja neatsirado tuo laiku, kai buvo mano zaliuju laida. O ir siaip ziur, kad is tos mano laidos ne kas ir like, ta tik Rytine kava karts nuo karto cia su vejaliu prauzia
QUOTE(kristalines @ 2013 07 03, 08:44)
PBP, kokie žmonės
Smagu, kad dar atpazysta
Pasikartosiu, bet Tavo dukryte nuostabaus grozio. Turbut geresnio modelio ne negalima isivaizduot. Bet ir pati mamuk paaugai fotografijos pasaulyje, smagu stebet kaip vis daugiau atsiskleidi
QUOTE(Maggie @ 2013 07 03, 09:13)
gal as kaip is menulio iskritus, bet su kuo turim malonuma..?
PeonyBlossom, pasitrumpinau varda patogumo delei Gal ir neatsiminsi, nelabai as cia ir pasizymejau, dideliu veju nekeliau
QUOTE(Vetra127 @ 2013 07 03, 12:19)
Na bandau kelti pirmą nd :
Velgi patarimas neskubet, apgalvot, atsizvelgti i issakytas pastabas, kuriu gavai apstu ir ateiti su nepriekaistingais ND. Sekmes
Na 1 nd 2 bandymas :
vėtra, no no no, vėlgi visų pirma - estetika stipriai šlubuoja. tokie daiktai toks rezultatas nepraeis..
QUOTE(Vetra127 @ 2013 07 03, 15:52)
Na 1 nd 2 bandymas :
kokia diafragma fotografuoji? nes man beveik skirtumo nesimato, dėk daiktus toliau vienas nuo kito ir iš žemiau fotografuok. ir estetikos tikrai nėra, pafantazuok, įdomiau ką nors parodyk laukiam trečio dublio