Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Na bandau kelti pirmą nd blush2.gif :
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 07 03, 14:07)
Kristalines, o juk Nr. 1 tikrai geriau, dabar niekas neblaško, o tai, kas ir taip buvo gerai, tik dar pagerėjo. Neišpasakytą grožį turi namuose smile.gif

Net nėra kalbos smile.gif ačiū.
Papildyta:
QUOTE(Vetra127 @ 2013 07 03, 14:19)
Na bandau kelti pirmą nd  blush2.gif :

no no, stalas nelabai švarus ir fotogeniškas, gėlytės irgi kaip po vėtros jau g.gif apgalvok ir perfotografuok.
Atsakyti
Vėtra, neužskaitau dėl estetikos.
Atsakyti
Ačiū , kad pastebėjote ir išsakėt savo nuomonę smile.gif Keliauju perdaryti nd smile.gif
Atsakyti
Su gelytem ND negerai, fokuso skirtumu beveik nera, siulau perdaryti
Atsakyti
Vetra127, perdaryk, pasirūpink, kad fokusas būtų aiškus kaip dieną, apgalvok tiek visumą, tiek detales. Nešvarumai (ar defektai) nuotraukoje dešimteriopai bado akis.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 07 03, 11:13)

lotuliukas.gif
zinojau zinojau, kad atsiliepsi po sito posto!!
o del mano fotkiku klausimu tai ne. ot koks lotuliukas.gif

tai kad zinok nezinau as tu muiliniu smile.gif Tikrai.

galiu tik papezet, kad as dar paziureciau kazka kompaktiskesnio, pvz., canon s100 arba s110.
Atsakyti
kristalines pirmoji grožis
Atsakyti
Labas dienas 4u.gif
QUOTE(Fifux'e @ 2013 07 03, 05:41)
labas rytas,
meginu kelti

Na ir kur taip skubi su tais namu darbais? Nurimk, ikvepk, pasvajok, susikurk vizija -isgliaudyk ja, rask laiko jai ispildyti ir tada drasiai rodykis. O dabar toks vaizdas, kad tik kuo greiciau praslyst bandai ir nusimest nuo peciu kaip kokia sunkia nasta mirksiukas.gif
QUOTE(Mangute @ 2013 07 03, 06:50)
kodėl padidinto jautrumo?  bigsmile.gif

Hormonai siauteja biggrin.gif
QUOTE(Yvette @ 2013 07 03, 07:45)
šiaip idealiausia  į grupę susirinkti motyvuotas, tik tik atsiskaičiusias  smile.gif  tada į priekį žaibo greitumu lekiama. Pasiekus ieškojimų lygį aš jau nebesugebu padėti... Individualu labai.

drinks_cheers.gif labai gaila, kad ta mokytoju/mokiniu ideja neatsirado tuo laiku, kai buvo mano zaliuju laida. O ir siaip ziur, kad is tos mano laidos ne kas ir like, ta tik Rytine kava karts nuo karto cia su vejaliu prauzia biggrin.gif
QUOTE(kristalines @ 2013 07 03, 08:44)
PBP, kokie žmonės bigsmile.gif

Smagu, kad dar atpazysta 4u.gif
Pasikartosiu, bet Tavo dukryte nuostabaus grozio. Turbut geresnio modelio ne negalima isivaizduot. Bet ir pati mamuk paaugai fotografijos pasaulyje, smagu stebet kaip vis daugiau atsiskleidi 4u.gif
QUOTE(Maggie @ 2013 07 03, 09:13)
gal as kaip is menulio iskritus, bet su kuo turim malonuma..?

PeonyBlossom, pasitrumpinau varda patogumo delei mirksiukas.gif Gal ir neatsiminsi, nelabai as cia ir pasizymejau, dideliu veju nekeliau biggrin.gif
QUOTE(Vetra127 @ 2013 07 03, 12:19)
Na bandau kelti pirmą nd  blush2.gif :

Velgi patarimas neskubet, apgalvot, atsizvelgti i issakytas pastabas, kuriu gavai apstu ir ateiti su nepriekaistingais ND. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Na 1 nd 2 bandymas 4u.gif :

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
vėtra, no no no, vėlgi visų pirma - estetika stipriai šlubuoja. tokie daiktai toks rezultatas nepraeis..
Atsakyti
QUOTE(Vetra127 @ 2013 07 03, 15:52)
Na 1 nd 2 bandymas  4u.gif :

kokia diafragma fotografuoji? nes man beveik skirtumo nesimato, dėk daiktus toliau vienas nuo kito ir iš žemiau fotografuok. ir estetikos tikrai nėra, pafantazuok, įdomiau ką nors parodyk wink.gif laukiam trečio dublio wink.gif
Atsakyti