QUOTE(krispuka @ 2013 07 03, 10:09)
kampucio nepastebejau, uchh, reiks apkiprt ir ta apacia aciu
Papildyta:
Nelabai patiko tavo komentaras,
uztenka pasakyti, kad nepatinka, taip klonuoti nevalia, as darbeli kaip pvz idejai, kaip tvarkytis su sia foto, kokie variantai, sulaukiau atsakymu man tuo ir pakanka, bet ne atsiranda vistiek kuri grubiai izeidines, ikas, prie ko cia ats nusipelnimas ramiu komentaru, tiesiog gal kitos kitokio charakterio nei tu ir kitokios nuomones kaip bendrauti su zmonemis, nesu tikrai as piktybiska, man zmogui is vis ka nors rasyti bloga nesiraso
Sorry, bet čia ne koks skonio reikalas, brangioji
Aš irgi nepiktybiška, bet ir į vatą nevynioju kai kuriais atvejais, šis atvejis būtent tas, kai reik gerai nutarkuot, kad ilgam atsimintų. Ir atsiminkit ilgam - šis forumas viešas ir beje, labai populiarus Lietuvoje. Žiūrėk ir atsiras kokiam feisbuke to vaikelio nuotrauka su nuklonuotu klynu. Nėra čia tragedijos, bet mamai kažin ar būtų malonu.
Jei norisi pamokų, yra privačios grupės, - pirmyn. Skaipai, šnaipai, feisbukai ir t. t. Bet ne, tikriausiai norisi pagyrimų, kaip čia gražiai padaryta. Kitų argumentų nesuprantu.
Viskas baigiau šiuo klausimu, ne mano reikalas
QUOTE(Maggie @ 2013 07 03, 10:13)
nu jau. stengiuos buti empatishka. bet su kai kuriom personom cia, man tasai tikrai nepavyksta.
Ka, neskubėk gyventi
Nors mano gyvenimo dienos šuoliuoja, kažką ne taip gyvenime darau, iš dalies žinau, kad per daug aptūpus esu, bet dabar jau nėr kur eit, reik susitvarkyt su tuo ką turiu.