Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Iks @ 2013 07 03, 10:24)
Jei tokios tendencijos klasėje, kur ten nebūsi patenkintas smile.gif

drinks_cheers.gif

PBP, kokie žmonės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 07 03, 09:24)
Et.
Įsidėmėjusi vieną tavąją (nemokančią nei dainuoti, nei šokti smile.gif ) - labai įdomiai dirba, savitai, gilai ieško. Labai. Jei tokios tendencijos klasėje, kur ten nebūsi patenkintas smile.gif

aš turiu dvi skirtingas grupes. abiejose yra erdvės pasitenkinimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 07 03, 00:35)
Krispuka, as irgi manau, kad paprasčiau kūdikėlį aprengti nei vargti prie PS ir apturėti keistoką rezultatą - tas kūdikis nyksta lyg vizija. Iš viso neįsivaizduoju, kokioje situacijoje tiktų toks klonavimas, man regis, jokioj ax.gif Pirmoj foto labai daug tuščios neinformatyvios apačios, nors iš kairės kažkas bando pasirodyti - šalint jį be gailesčio, tą kažką biggrin.gif

kampucio nepastebejau, uchh, reiks apkiprt ir ta apacia aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Abo. @ 2013 07 03, 08:19)

Krispuka, nežinau kuo Tamsta esi čia nusipelniusi, kad taip ramiai visi "bando išspręsti šią problemą", bet aš pasakysiu, kad čia man baisus atvejis, vertas interneto svetainės, kur tyčiojasi iš alia photoshopinintojų, bet tai dar ne viskas, - paėmei ir išsidarkei iš vaiko, ir net ne iš savo, o iš svetimo. Ir dar po forumus tampai.

Nelabai patiko tavo komentaras, uztenka pasakyti, kad nepatinka, taip klonuoti nevalia, as darbeli kaip pvz idejai, kaip tvarkytis su sia foto, kokie variantai, sulaukiau atsakymu man tuo ir pakanka, bet ne atsiranda vistiek kuri grubiai izeidines, ikas, prie ko cia ats nusipelnimas ramiu komentaru, tiesiog gal kitos kitokio charakterio nei tu ir kitokios nuomones kaip bendrauti su zmonemis, nesu tikrai as piktybiska, man zmogui is vis ka nors rasyti bloga nesiraso
Atsakyti
QUOTE(PBP @ 2013 07 02, 22:20)
Ai namu ukyje paskendau, apkrepejau....

gal as kaip is menulio iskritus, bet su kuo turim malonuma..?
QUOTE(Sea Girl @ 2013 07 02, 23:49)

Su manim viskas OK apseisiu ir be knygos skaitymo biggrin.gif

as irgi nenoriu jos skaityt doh.gif
QUOTE(Mangute @ 2013 07 02, 22:09)
bet... man turbūt nieko nėra baisiau kaip gimdymas namie,m ne todėl, kad čia kažkas šlykštaus, o todėl, kad man baisu, kaip moteris ir vyras rizikuoja savo vaikelio gyvybe.

o man foto.. nu... nepaliko ispudzio. as apskritai gan atsargiai ziuriu i iamzintus gimdymus, buvo kelios nuorodos, kurios man patiko, bet kadangi tai KAZKAS tokio, tai ir nuotrauku norisi tam tikru. o cia jos fainos, vien del to, kad iamzinta kazkas, kas dar nepabode ir nera taip populiaru (nestukes, krikstynos etc.). tad dristu teigti, kad man nepatiko. ziurint i visa kita - technishka atlikima, kompoza, sviesa, apdirbima - manau, kad nelabai.
QUOTE(robobebras @ 2013 07 02, 20:35)
o kam tau to ziedo prireike smile.gif?

lotuliukas.gif
zinojau zinojau, kad atsiliepsi po sito posto!!
o del mano fotkiku klausimu tai ne. ot koks lotuliukas.gif
Kokia tu faina, dėmesinga, jautri smile.gif

nu jau. stengiuos buti empatishka. bet su kai kuriom personom cia, man tasai tikrai nepavyksta.
nai nai nai. neminesiu xi xi

Atsakyti
Ka, cinematic buvo lygiai prieš du metus smile.gif Gali pažiūrėti į savo nuotraukos exifą. Aš pradėjau mokytis prieš ~ 2,5 metų.

Nu, va, buvo prieš 2 metus, o man atrodo kad jau treti lekia. biggrin.gif

163 tema. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2013 07 03, 02:07)
Say, i Flickr prasom. Pasaka baigta. Pakometuosiu is savo varpines po Taviskiu pasisakymu  smile.gif

P.S. Jei negirdejai, neskaitei ir ne zalio supratimo neturi apie sia pasaka, galiu ja parasyti i Skype ar email'a  mirksiukas.gif

mokytojai zavalas.
oi laukiam laukiam, mes peikimo laukiam.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 07 03, 10:15)
mokytojai zavalas.
oi laukiam laukiam, mes peikimo laukiam.

peikimo nebus, tik pasidalinimas pastebėjimais, ot tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2013 07 03, 10:09)
kampucio nepastebejau, uchh, reiks apkiprt ir ta apacia aciu 4u.gif
Papildyta:
Nelabai patiko tavo komentaras, uztenka pasakyti, kad nepatinka, taip klonuoti nevalia, as darbeli kaip pvz idejai, kaip tvarkytis su sia foto, kokie variantai, sulaukiau atsakymu man tuo ir pakanka, bet ne atsiranda vistiek kuri grubiai izeidines, ikas, prie ko cia ats nusipelnimas ramiu komentaru, tiesiog gal kitos kitokio charakterio nei tu ir kitokios nuomones kaip bendrauti su zmonemis, nesu tikrai as piktybiska, man zmogui  is vis ka nors rasyti bloga nesiraso
Sorry, bet čia ne koks skonio reikalas, brangioji mirksiukas.gif Aš irgi nepiktybiška, bet ir į vatą nevynioju kai kuriais atvejais, šis atvejis būtent tas, kai reik gerai nutarkuot, kad ilgam atsimintų. Ir atsiminkit ilgam - šis forumas viešas ir beje, labai populiarus Lietuvoje. Žiūrėk ir atsiras kokiam feisbuke to vaikelio nuotrauka su nuklonuotu klynu. Nėra čia tragedijos, bet mamai kažin ar būtų malonu.

Jei norisi pamokų, yra privačios grupės, - pirmyn. Skaipai, šnaipai, feisbukai ir t. t. Bet ne, tikriausiai norisi pagyrimų, kaip čia gražiai padaryta. Kitų argumentų nesuprantu.

Viskas baigiau šiuo klausimu, ne mano reikalas biggrin.gif

QUOTE(Maggie @ 2013 07 03, 10:13)
nu jau. stengiuos buti empatishka. bet su kai kuriom personom cia, man tasai tikrai nepavyksta.
smile.gif

Ka, neskubėk gyventi biggrin.gif Nors mano gyvenimo dienos šuoliuoja, kažką ne taip gyvenime darau, iš dalies žinau, kad per daug aptūpus esu, bet dabar jau nėr kur eit, reik susitvarkyt su tuo ką turiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo.: 03 liepos 2013 - 10:28
Sveikos!Esu naujokė fotografijoje ir norėčiau jungtis į jūsų būrį 4u.gif Pirmą nd galbūt įkelčiau ir šiandien smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vetra127 @ 2013 07 03, 11:36)
Sveikos!Esu naujokė fotografijoje ir norėčiau jungtis į jūsų būrį  4u.gif Pirmą nd galbūt įkelčiau ir šiandien  smile.gif

Sveika. Tariamoji nuosaka nebūtina (norėčiau, įkelčiau smile.gif). Įvažiavimas laisvas, leidimų nereikia smile.gif Nario mokestį (ND) užpajamuosime, kai tik jį gausime smile.gif Sėkmės.
Atsakyti
Parodysiu ir čia, jau pataisytas variantas smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 03 liepos 2013 - 12:57
QUOTE(kristalines @ 2013 07 03, 12:55)
Parodysiu ir čia, jau pataisytas variantas smile.gif

Kristalines, o juk Nr. 1 tikrai geriau, dabar niekas neblaško, o tai, kas ir taip buvo gerai, tik dar pagerėjo. Neišpasakytą grožį turi namuose smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 03 liepos 2013 - 13:08