Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(krispuka @ 2013 07 02, 23:35)
yra foto kur ir nesimato klynuko, bet va idomu kaip uzmaskuoti kur matosi, taip judrus vaikai tokio amziaus, vartinejosi, juokesi, uchhh smile.gif)

Va atsakymas nuo Iks...VISISKAI SUTINKU smile.gif
QUOTE(Iks @ 2013 07 02, 23:35)
Krispuka, as irgi manau, kad paprasčiau kūdikėlį aprengti nei vargti prie PS ir apturėti keistoką rezultatą
Atsakyti
Say, i Flickr prasom. Pasaka baigta. Pakometuosiu is savo varpines po Taviskiu pasisakymu smile.gif

P.S. Jei negirdejai, neskaitei ir ne zalio supratimo neturi apie sia pasaka, galiu ja parasyti i Skype ar email'a mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandre: 03 liepos 2013 - 01:09
QUOTE(pandre @ 2013 07 03, 01:07)
Say, i Flickr prasom. Pasaka baigta. Pakometuosiu is savo varpines po Taviskiu pasisakymu  smile.gif

P.S. Jei negirdejai, neskaitei ir ne zalio supratimo neturi apie sia pasaka, galiu ja parasyti i Skype ar email'a  mirksiukas.gif

jėėė...smile.gif 4u.gif
Atsakyti
labas rytas,
meginu kelti doh.gif ir keliauju i darba mirksiukas.gif

[img]...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fifux'e: 03 liepos 2013 - 15:06
QUOTE(Fifux'e @ 2013 07 03, 06:41)
labas rytas,
meginu kelti  doh.gif  ir keliauju i darba mirksiukas.gif

Bėda ir su fokusu, ir su estetika šįkart. Fokusas arba itin neryškus, arba nušokęs kur neplanuota. Pabandyk pasirinkti vienspalvį neutralų pagrindą (kad ir koks nuobodus jis atrodo mirksiukas.gif - nerasdamas itin kontrastingų vietų fokusas, tikėtina, bus paklusnesnis) , o tada labai kruopščiai fokusuok, jei ir teks pavargti, vis tiek anksčiau ar vėliau pavyks smile.gif Stenkis ir pati atidžiai įvertinti rezultatą, tai lavina akį. Sėkmės.
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 06 29, 22:23)
man šiandien labai gera nuotaika  biggrin.gif žinau, kad šianakt vemsiu, nes abi dukros persirgo Noru, o man jau negera daros, bet nepaisant to, man linksma  biggrin.gif nu žodžiu "riebiai" aš čia  biggrin.gif
Papildyta:
pradžiamokslį aš lankiau, o tu? o asmeninių Tauragėje niekas nerengia, o galimybės mokytis kitame mieste aš neturiu, todėl liekat tik Jūs.

O aš Tau, kaip ir daugeliui, nesiūlau absoliučiai jokių bendrų kursų Lietuvoje, ne tik fotografijos. Aš kursų efektyvumu netikiu ir manau, kad tai pinigų švaistymas į balą. Jei ir būna kitaip, tai tik išskirtiniai atvejai. Kalbu iš daugelio atsiliepimų, nes pati nedarau tokių baisių klaidų biggrin.gif

O vat asmeninis mokymas akis į akį tikrai geras dalykas, tik brangus ir priklauso nuo mokytojo sąžinės ir talento.

DoVi, yra dar vienas dalykas, - šių dienų tragedija yra empatijos trūkumas.

Krispuka, nežinau kuo Tamsta esi čia nusipelniusi, kad taip ramiai visi "bando išspręsti šią problemą", bet aš pasakysiu, kad čia man baisus atvejis, vertas interneto svetainės, kur tyčiojasi iš alia photoshopinintojų, bet tai dar ne viskas, - paėmei ir išsidarkei iš vaiko, ir net ne iš savo, o iš svetimo. Ir dar po forumus tampai.

Ka, cinematic buvo lygiai prieš du metus smile.gif Gali pažiūrėti į savo nuotraukos exifą. Aš pradėjau mokytis prieš ~ 2,5 metų.

QUOTE(Maggie @ 2013 07 01, 15:34)
Kokia tu faina, dėmesinga, jautri smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo.: 03 liepos 2013 - 07:21
QUOTE(PBP @ 2013 07 02, 23:20)
Nygalima manes, as dabar padidinto jautrumo  biggrin.gif

Foggy nuoroda ir man patiko. Veza mane mokejimas taip nepaprastai paprastai pateikti gyvenima  wub.gif

kodėl padidinto jautrumo? bigsmile.gif

kaip ir sakiau, kad asmeninių mokymų pas mumi nėra schmoll.gif gaila iš tikro, nes nors kelias pamokas norėčiau gauti.

labas rytas, gražios Jums dienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 07 02, 21:39)
Pagydysim ir tave smile.gif  doctor.gif

Beje, Vienintele, o iš kur tu tą Volgą ištraukei? Čia retro kadras, ar iš dangaus nukrito?

nežinau dangus čia kaltas ar kaip.. smile.gif o jei rimtai tai labai fainas krikštynas teko fotkinti, ten ir buvo ta volga

Apie mokymasi, tai mano nuomonė kiek žmogus nori tiek pasiima, bando, ieško , bet dažnai tai leika tik žodžiais ir kalbu ne iš oro, jei pamenat turėjom mokytoju mokiniu pasiskirste tai va aš šiek tiek nusivyliau tuo reikalu, nes noro mokytis didelio nemačiau, tik savo norų patenkinimas
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 07 03, 08:07)
Apie mokymasi, tai mano nuomonė kiek žmogus nori tiek pasiima, bando, ieško , bet dažnai tai leika tik žodžiais ir kalbu ne iš oro, jei pamenat turėjom mokytoju mokiniu pasiskirste tai va aš šiek tiek nusivyliau tuo reikalu, nes noro mokytis didelio nemačiau, tik savo norų patenkinimas

Matai, kaip g.gif O teoriškai atrodo: duok, Dieve, mokytoją, o toliau viskas jau kaip per sviestą smile.gif Nors suprantama, kad be motyvacijos bet kokia edukacija baigiasi pššš...
Maggie_s kolegialumu ir man tyliai pasižavėti teko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 07 03, 09:35)
Matai, kaip g.gif O teoriškai atrodo: duok, Dieve, mokytoją, o toliau viskas jau kaip per sviestą smile.gif Nors suprantama, kad be motyvacijos bet kokia edukacija baigiasi pššš...

kartais ir mokytojams motyvacija išblėsta. man tarkim dabar tylusis momentas. Tai ir laukiu kol mokinukės visas skolas atsiskaitys. Kol kas jokių idėjų naujoms užduotims.
šiaip idealiausia į grupę susirinkti motyvuotas, tik tik atsiskaičiusias smile.gif tada į priekį žaibo greitumu lekiama. Pasiekus ieškojimų lygį aš jau nebesugebu padėti... Individualu labai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 03 liepos 2013 - 08:47
aš tai saviškėmis mokinėmis labai patenkinta. žinoma nebėra tos euforijos, kaip pirmą mėnesį, bet tikrai dirba merginos, ir padiskutuojam, ir papezam apie asmeninius gyvenimus, bet ir stengiasi, ir daro, ir taiso, ir bando, ir ieško.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 07 03, 08:54)
aš tai saviškėmis mokinėmis labai patenkinta. žinoma nebėra tos euforijos, kaip pirmą mėnesį, bet tikrai dirba merginos, ir padiskutuojam, ir papezam apie asmeninius gyvenimus, bet ir stengiasi, ir daro, ir taiso, ir bando, ir ieško.

Et.
Įsidėmėjusi vieną tavąją (nemokančią nei dainuoti, nei šokti smile.gif ) - labai įdomiai dirba, savitai, gilai ieško. Labai. Jei tokios tendencijos klasėje, kur ten nebūsi patenkintas smile.gif
Atsakyti