Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Iks @ 2013 07 02, 22:39)
Pagydysim ir tave smile.gif  doctor.gif

jau beveik priimamasis čia biggrin.gif
Atsakyti
Foggy, pražiopsojau tavo nuorodą. Nuostabuma.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 07 02, 21:49)
Foggy, pražiopsojau tavo nuorodą. Nuostabuma.

Aš irgi dėkinga Foggy už nuorodą. Bet, atmetus vyksmo sakralumą (savaip užliūliuojantį), man foto pasirodė vis tik kiek nevienodų svorio kategorijų.
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 07 02, 20:39)
Pagydysim ir tave smile.gif  doctor.gif

Nygalima manes, as dabar padidinto jautrumo biggrin.gif

Foggy nuoroda ir man patiko. Veza mane mokejimas taip nepaprastai paprastai pateikti gyvenima wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Foggy @ 2013 07 02, 17:26)
Man grazu buvo paziureti, labai siltai gimimas

Labai siltai...Dekui wub.gif
Atsakyti
Kažkada Say buvo surengusi žodinį blic konkursą apie nuotrauką, kurią svajotum padaryti. Vakar ją mačiau. Į autobusą įlipo moteris su neįgaliu vaikeliu. Tiesiog negalėjau atplėšti nuo jos akių. Dievaži, ji švytėjo. Niekad nieko panašaus nesu mačiusi, gal tik kažkokioje Actimed(?) reklamoje. Kad žmogus šitaip švytėtų, kad viskas aplink be jokių techninių triukų panirtų į visišką blurą. O ji lyg ir nieko ypatingo nedarė, sėdėjo, važiavo, glaudė prie savęs tą savo vaikelį, ir buvo tokia nežemiškai graži, toks motinystės įsikūnijimas, tokia tikra, kad esu beveik įsitikinusi, kad foto būtų pavykusi net ir tokiam menko protelio meškiukui kaip aš smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 02 liepos 2013 - 22:52
QUOTE(Iks @ 2013 07 02, 09:54)
Tarkim, net davę pastabą, kad subjekto ranka kažkaip nepatogiai, negalime būti tikri, kad nepaaiškės, jog ta ranka apskritai suparalyžiuota. Perdedu, aišku, bet ir to permanentinio baksnojimo tiesiog nesuprantu.

Na taip palyginimas tinkantis siaip, i tema... mirksiukas.gif O as juk nesakiau, kad tu viena baksnojai mirksiukas.gif Bet tema baigta.... 4u.gif
Su manim viskas OK apseisiu ir be knygos skaitymo biggrin.gif
Atsakyti
nuostabu gimdymo istorija pasiziurejau, net savo lelius isbuciavau, o cia va draugytes leliuka teko iamzinti 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

nezinau kaip jus tavrkotes su pliku klynuku, kaip uzmaskuoti tinkamai? As ten truputi paklonavau g.gif
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2013 07 02, 23:07)
user posted image

nezinau kaip jus tavrkotes su pliku klynuku, kaip uzmaskuoti tinkamai? As ten truputi paklonavau g.gif

Tiesa pasakius baisokai paklonavai... ax.gif
O kaip tvarkomes...nefotografuoju taip kad klynas matytusi doh.gif Arba su pampersu...yra gi graziu kaip triusikeliu kurie ant virsaus uzsideda ir paslepia sauskelnes...Esu maciusi megstu tokiu kelnyciu tipo ant sauskelniu uzdeti.
Siaip kol leliukai visai mazi, iki kokiu 2 savaiciu tai juos lengva suraityti taip kad klynas nesimatytu, su tokiu klecku kaip tu fotografavai taip jau neisdegtu biggrin.gif anie sklaidos i visas puses biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 02 liepos 2013 - 23:25
Mangute, del tu anciuko lupu, as net nezinojau kad taip gali buti, maniau ten spec toks uzmanymas buvo unsure.gif atsiprasau jei ir mano postas tave izeide, nieko asmenisko, kaip ir visos cia manau, neturejau wink.gif
Atsakyti
Krispuka, as irgi manau, kad paprasčiau kūdikėlį aprengti nei vargti prie PS ir apturėti keistoką rezultatą - tas kūdikis nyksta lyg vizija. Iš viso neįsivaizduoju, kokioje situacijoje tiktų toks klonavimas, man regis, jokioj ax.gif Pirmoj foto labai daug tuščios neinformatyvios apačios, nors iš kairės kažkas bando pasirodyti - šalint jį be gailesčio, tą kažką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 07 03, 00:20)

yra foto kur ir nesimato klynuko, bet va idomu kaip uzmaskuoti kur matosi, taip judrus vaikai tokio amziaus, vartinejosi, juokesi, uchhh smile.gif)
Atsakyti