Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

nerandu kas įdėjot tą gimdymo istoriją http://emilyrobinson...h-photographer/

šiaip gražu, šilta, jauku, kartu tokia įtampa, skausmas.. visa šeima dalyvauja gimdyme, nes visi artimi, akimirka nuostabi, žmogaus atėjimas į šį pasaulį.. bet... man turbūt nieko nėra baisiau kaip gimdymas namie,m ne todėl, kad čia kažkas šlykštaus, o todėl, kad man baisu, kaip moteris ir vyras rizikuoja savo vaikelio gyvybe.
Atsakyti
QUOTE(saigha @ 2013 07 02, 22:08)
aš dar patrukdysiu - mano nuotraukos vienu puslapiu atgal ( 1 ND) - gerai ?  ar ne ?
nes nežinau, ar eit verkt ir perfotografuot, ar gilintis į antrą laiptelį? biggrin.gif

Perdaryk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saigha @ 2013 07 02, 21:08)
aš dar patrukdysiu - mano nuotraukos vienu puslapiu atgal ( 1 ND) - gerai ?  ar ne ?
nes nežinau, ar eit verkt ir perfotografuot, ar gilintis į antrą laiptelį? biggrin.gif

galima trečia alternatyva - tiesiog verkt biggrin.gif

p.s. perdaryk su mažiau margumo kadre, švariau, aiškiau. nors akivaizdu, kad supranti, ko iš Tavęs norima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 02 liepos 2013 - 21:11
QUOTE(sayonara @ 2013 07 02, 21:05)
ir kodėl man taip juokas ima? biggrin.gif

Man tai žodis kulminatorius nevalingai asociuojasi su terminatoriumi, o toliau jau vaizduotė пошла поехала поплыла biggrin.gif

Saigha, lauksim perdarant, neturėtų būti sunku, sakyčiau. Atsižvelk į pastabas, sutinku, tad nekartosiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 02 liepos 2013 - 21:21
saigha
nu ka pagooglinau tai jei tavo objektyvas šitas tai tikrai yra manual fokusavimas
The SELP-1650 is the first α lens with an electrically driven zoom mechanism. As soon as the camera is powered on, the lens extends and is instantly ready for shooting. A dual-function control ring is used for both zooming and manual focus.

jei nd nesulaukė dėmesio vadinasi perdaryt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 07 02, 20:05)
PBP, sveika parėjus, kur buvai? smile.gif

Ai namu ukyje paskendau, apkrepejau.... Gerai, kad atostogas LT turejau, tai buvo proga nuo fotiko dulkes nupusti, tik va neaisku ar rezultatas to nuputimo pradziugins. Tai va taip apsileidusiai ir gyvenu fotografijos srityje, vis laukiu ikvepimo ir TOS nuotaikos, ale ziur, kad retokai pas mane ji uzeina i svecius schmoll.gif Tiek, kad svetimus darbus mielai ziuriu, mintyse analizuoju, pasidziaugiu, kai reik paburbu, stengiuos nors taip nuo fotografijos neatitolti. Na trumpiau tariant pas mane myliu, noriu, negaliu stadija lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 07 02, 22:19)
Man tai žodis kulminatorius asociuojasi su terminatoriumi, o toliau jau vaizduotė пошла поехала поплыла biggrin.gif 

Ji rašė kulminacija, ne kulminatorius biggrin.gif
Iššifruokim g.gif
kulminacija
1. astr. dangaus kūno perėjimas per dienovidinį.
2. prk. didžiausio pakilimo, įtempimo tarpsnis.

hihihi.gif
Atsakyti
paskutinis siandienos dublis biggrin.gif

[img....img]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fifux'e: 02 liepos 2013 - 21:33
QUOTE(Foggy @ 2013 07 02, 18:26)
Man grazu buvo paziureti, labai siltai gimimas

labai jautru, ypac foto kur vyras is dziaugsmo verke, sirdi net suspaude smile.gif
[quote=erikamaja,2013 07 02, 20:36]Galima ir laisviau, ir linksmiau smile.gif

super nuotaika smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Fifux'e @ 2013 07 02, 22:24)
paskutinis  siandienos dublis biggrin.gif

antroje nuotraukoje antras su treciu akmenuku ryskumais nesiskiria, pabandyk akmenukus isdelioti istrizai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krispuka: 02 liepos 2013 - 21:29
QUOTE(Tyliai.. @ 2013 07 02, 21:23)
rašė kulminacija, ne kulminatorius biggrin.gif  

Kulminacijos žadėtojas ir yra kulminatorius tongue.gif Ir aš net tikiu, kad sugrįžimas bus vertas anonso smile.gif

Fifux'e, prireiks naujų dublių smile.gif 3 foto objektai išvažiuoja iš kadro, neleisk jiems to smile.gif, laikyk už ausų, pažastų, uodegos, bet neleisk
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 02 liepos 2013 - 21:40
QUOTE(krispuka @ 2013 07 02, 21:30)

antroje nuotraukoje antras su treciu akmenuku ryskumais nesiskiria, pabandyk akmenukus isdelioti istrizai

g.gif
Papildyta:
QUOTE(Iks @ 2013 07 02, 21:31)

Fifux'e, prireiks naujų dublių smile.gif  3 foto objektai išvažiuoja iš kadro, neleisk jiems to smile.gif

ve,rimtai doh.gif nepastebejau doh.gif zodziu,ryt zaisiu po darbu vel biggrin.gif

iki
Atsakyti
QUOTE(PBP @ 2013 07 02, 21:20)
pas mane myliu, noriu, negaliu stadija  lotuliukas.gif

Pagydysim ir tave smile.gif doctor.gif

Beje, Vienintele, o iš kur tu tą Volgą ištraukei? Čia retro kadras, ar iš dangaus nukrito?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 02 liepos 2013 - 21:43