Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Tyliai.. @ 2013 07 02, 18:58)
Man per mažos nuotraukos, paskutinių dviejų ND. Paliksiu vertinti geresnį regėjimą turinčias  smile.gif
Realiai, Fifuxes matosi aiškiau viskas, bet man vis vien norisi didesnių nuotraukų smile.gif

as tik norejau sudeti kad aiskiau butu,bet tada turesiu omeny kad taip nedaryti 4u.gif
Atsakyti
Bandau didesnes

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Fifuxe, nuotraukos tamsokos, segtuku gausa ir mirgu margu.pirmoj, antroj matosi i kuri fokusavai, bet paskutineje jau klaidingai galima spresti.as sakau perdaryk, gal kazkas bus nuolankesnis tau smile.gif
saigha, kas liecia nd yra pakitimu. berods, galima ir 3 foto savo paciu paciausias pateikti cia ivertinimui, senbuves kelios pasitarusios nusprendzia ar praeini testa biggrin.gif arba keli nd. bet reik ziuret kaip i nauda sau, o ne pasirodyma pries sm fotomegejas. nd patikrina, bet ir tuo paciu kartais atveria akis.o kaip kam ir uzdaro biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lunameja: 02 liepos 2013 - 19:23
QUOTE(lunameja @ 2013 07 02, 19:22)
Fifuxe, nuotraukos tamsokos, segtuku gausa ir mirgu margu.pirmoj, antroj matosi i kuri fokusavai, bet paskutineje jau klaidingai galima spresti.as sakau perdaryk, gal kazkas bus nuolankesnis tau  smile.gif

mano kompe man pakankamai sviesu g.gif turiu va tamsu varianta,bet pabijojau deti.o sis man sviesiai rodos. nu bet jei netiks daugumai,darysiu is naujo mirksiukas.gif
Atsakyti
lumaneja - aš mielai tuos ND darysiu, tik norėjau paklaust, ar galima kiek laisviau traktuot užduotis, nes kiek peržiūrėjau merginų pateiktus darbus - dauguma iš jų labai preciziškai siekia atkartoti pateiktus pavyzdžiuose.
Todėl norėjau atsiklaust, kad trikojais neužmėtytumėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saigha @ 2013 07 02, 19:53)
pvz, sužinojau, kad mano kitinis objektyvas neturi rankinio ryškumo nustatymo žiedo
ot gaidys smile.gif

o kam tau to ziedo prireike smile.gif?
Atsakyti
QUOTE(saigha @ 2013 07 02, 19:28)
lumaneja - aš mielai tuos ND darysiu, tik norėjau paklaust, ar galima kiek laisviau traktuot užduotis, nes kiek peržiūrėjau merginų pateiktus darbus - dauguma iš jų labai preciziškai siekia atkartoti pateiktus pavyzdžiuose.
Todėl norėjau atsiklaust, kad trikojais neužmėtytumėt biggrin.gif

Galima ir laisviau, ir linksmiau smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 02 liepos 2013 - 19:37
kad jis užsispyręs - automatiškai ryškumą nustato - ar aš kažko nemokėjau ? biggrin.gif
nes ant kito objektyvo yra du žiedai : fokusui ir židinio nuotoliui
Atsakyti
Gal atsirastų norinčių rugpjūčio 17 d. Kaune uz simbolinį mokestį pafotografuoti vestuviu ceremonija ir gamtoje. Viso apie porą valandų. Nuo 10 val.
Vestuvės kuklios, vyresnio amžiaus jaunieji.
Atsakyti
QUOTE(saigha @ 2013 07 02, 20:45)
kad jis užsispyręs - automatiškai ryškumą nustato - ar aš kažko nemokėjau ? biggrin.gif
nes ant kito objektyvo yra du žiedai : fokusui ir židinio nuotoliui

as maniau diafragmos ziedo neradai.
o tai kurio pasigedai? Fokuso? Nugi parodyk, kas cia toks per objektyvas?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 07 02, 13:15)
ir pasirodys, kad tos knygos nėra, kad aš ją išsigalvojau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

eik tu sau kaip išsiganadau kai perskaičiau, bet paskui iš kart atslūgo, visgi reali ta knyga, o dar gal ir pačiupinėti teks smile.gif

QUOTE(saigha @ 2013 07 02, 18:53)
pvz, sužinojau, kad mano kitinis objektyvas neturi rankinio ryškumo nustatymo žiedo
ot gaidys smile.gif

g.gif gal tik nežinai ku jis randasi? koks objektyvas?

QUOTE(Fifux'e @ 2013 07 02, 19:27)
mano kompe man pakankamai sviesu g.gif turiu va tamsu varianta,bet pabijojau deti.o sis man sviesiai rodos. nu bet jei netiks daugumai,darysiu is naujo mirksiukas.gif

turbūt blogai sureguliuotas šviesumas, reiktu patamsinti monitoriu, paskui dar sukalibruoti, kad spalvos būtu tinkamos
sveikos prisijungusios
Atsakyti
fotoaparatas SONY NEX 6
objektyvas 3.5-5.6/16-50
Atsakyti