Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(alsute @ 2013 07 02, 12:47)
taip dingstu is cia visam laikui  schmoll.gif

vangiai prisimenu kas prieš tai buvo, bet... Galima ir į ateitį pažiūrėti smile.gif
kas garsiai durimis tranko vistiek sugrįžta smile.gif to ir linkiu tau, sugrįžti. Bet su kitokiu nusiteikimu.

Niekas čia niekam blogo nelinki. Atsiskaityk ND, dalyvauk temos konkursuose ir eisi pirmyn.

Kritika būna negalestinga, ypač pradžioje. Nors ir dabar, po n metų fotografijos pasaulyje, galiu pripažinti kad kai kurių žmonių kritika man vis dar skaudi.
Bet juk negalim reikalauti, kad mus kaip krištolą atsargiai ant rankų nešiotų.

Vienintele, taip paprasta. Bet tuo pačiu atgaiva žiūrėti į tavo foto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 02 liepos 2013 - 12:04
QUOTE(Tyliai.. @ 2013 07 02, 11:54)
Nes nesugebėsi atlikti užduočių - namų darbų taip, kaip aprašoma pradiniame puslapyje? Norėjai apgaule praslyst "durnindama" šios temos dalyves?
Laimingai drinks_cheers.gif

Ot išdurnino, ot padarė, baisybė kokia, ant kuolo ją biggrin.gif Kartais susireikšminusios, moterys atrodot, ką daugiau galiu pasakyt ax.gif

QUOTE(Maggie @ 2013 06 28, 15:16)
turime nauja berniuka..? - nedrasiai paklause maggie  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo.: 02 liepos 2013 - 12:12
Aha, kolektyviai įkalti raminančiųjų ar linksminančiųjų (užsikandant Egiptos avietėmis - Egipta, TAIP, nors norėtųsi, kad pirmoji avietė būtų fokuse smile.gif ir komisija jau gatavais keksiukais pamaitinta biggrin.gif ), sušokti į Vienintelės "Volgą" ir įkristi į gaiviuosius Sea Girl vandenis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 07 02, 13:00)
vangiai prisimenu kas prieš tai buvo, bet... Galima ir į ateitį pažiūrėti  smile.gif
kas garsiai durimis tranko vistiek sugrįžta  smile.gif  to ir linkiu tau, sugrįžti. Bet su kitokiu nusiteikimu.

Niekas čia niekam blogo nelinki. Atsiskaityk ND, dalyvauk temos konkursuose ir eisi pirmyn.

Kritika būna negalestinga, ypač pradžioje. Nors ir dabar, po n metų fotografijos pasaulyje, galiu pripažinti kad kai kurių žmonių kritika man vis dar skaudi.
Bet juk negalim reikalauti, kad mus kaip krištolą atsargiai ant rankų nešiotų.

Yvette, atsargiai, nes po tokiu padrasinanciu kalbu paprastai gauni i galva biggrin.gif

na, o reziume cia (tik reik kelis kartus spustelt):
http://instantostrich.com/
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2013 07 02, 13:13)
Yvette, atsargiai, nes po tokiu padrasinanciu kalbu paprastai gauni i galva biggrin.gif
na, o reziume cia (tik reik kelis kartus spustelt):
http://instantostrich.com/

nieko ypatingo neparašiau, kad gavus skaudėtų
Atsakyti
O ką alsute padare nesupratau g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo. @ 2013 07 02, 11:25)
Aš nusifotkinčiau, kol gertume kavą wink.gif

atažiosi? smile.gif

QUOTE(Tyliai.. @ 2013 07 02, 11:38)
Manau, kad paskaitysim knygą ir viskas pasikeis  tongue.gif  biggrin.gif
Alsute padarė dingau, reikėjo tikėtis irnesakyk.gif

TEIP smile.gif kolektyvinis gydymas biggrin.gif

QUOTE(alsute @ 2013 07 02, 11:47)
taip dingstu is cia visam laikui  schmoll.gif
seniai visi man sake kad nereikia detis prie jusu  drinks_cheers.gif
pasitelksiu savamoksliu  4u.gif

o ne! tik ne tai! unsure.gif

JIE kaip visada buvo teisūs. mano žiniomis, egzistuoja "nukentėjusiųjų nuo mūsų " savitarpio pagalbos grupė, registruota juridinių asmenų registre, kuri to TAIP nepaliks ir jau renka medžiagą apie neatitaisomą žalą kažkurios ten spalvos ląstelėms.

doh.gif blink.gif

sbo, paskaityk kelis psl. atgal. kažkas pastebėjo, kad alsutės ND su PS blurinti fonai. aš asmeniškai nežiūrėjau, nes tingėjau, bet manau, kad be reikalo burnos pastebėjusieji neaušintų, o ir alsutės reakcija greičiausiai tokia nebūtų, jeigu nebūtų ko nors nerekomenduojamo padarius. nes jei tai netiesa, tai paaiškini ir gyveni toliau, o ne "dingstu iš čia visam laikui" ir "seniai man sakė, kad nereikia.."
Atsakyti
QUOTE(Tyliai.. @ 2013 07 01, 19:00)
Gal geriau pažadėk dabar  biggrin.gif  tokia reklama, o niekur įsigyti nėra, taigi.. smile.gif  Kad mažiau psichuotume, būt į naudą.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 07 02, 12:32)
atažiosi? smile.gif

Dažnai aš ten užsuku, tikrai bus progų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 07 02, 13:32)

sbo, paskaityk kelis psl. atgal. kažkas pastebėjo, kad alsutės ND su PS blurinti fonai. aš asmeniškai nežiūrėjau, nes tingėjau, bet manau, kad be reikalo burnos pastebėjusieji neaušintų, o ir alsutės reakcija greičiausiai tokia nebūtų, jeigu nebūtų ko nors nerekomenduojamo padarius. nes jei tai netiesa, tai paaiškini ir gyveni toliau, o ne "dingstu iš čia visam laikui" ir "seniai man sakė, kad nereikia.."

Supratau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 07 02, 12:00)

smaguma

QUOTE(Iks @ 2013 07 02, 12:10)
Aha, kolektyviai įkalti raminančiųjų ar linksminančiųjų (užsikandant Egiptos avietėmis - Egipta, TAIP, nors norėtųsi, kad pirmoji avietė būtų fokuse smile.gif ir komisija jau gatavais keksiukais pamaitinta biggrin.gif ), sušokti į Vienintelės "Volgą" ir įkristi į gaiviuosius Sea Girl vandenis smile.gif

gerai būtu aš nieko prieš kojas pamirkyti vandeny biggrin.gif

sayonara gausi skanuot ta knyga o tai poreikias auga ne dienom bet valandom
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 07 02, 13:10)
sayonara gausi skanuot ta knyga o tai poreikias auga ne dienom bet valandom

ir pasirodys, kad tos knygos nėra, kad aš ją išsigalvojau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti