QUOTE(Iks @ 2013 07 02, 09:54)
Manau, kad suaugusiems žmonėms turėtų užtekti
vieno nuoširdaus atsiprašymo. Kuris gi nuo klaidų esame apdraustas, a?; net gydytojai, ir tie apsirinka diagnozuodami. O čia fotografija, ne poliklinika. Tarkim, net davę pastabą, kad subjekto ranka kažkaip nepatogiai, negalime būti tikri, kad nepaaiškės, jog ta ranka apskritai suparalyžiuota. Perdedu, aišku, bet ir to permanentinio baksnojimo tiesiog nesuprantu.
Alsute, ar pati pasakysi ką nors apie vakar tau mestus įtarimus?
visiškai sutinku.
tarkim, mano fotoje, neseniai rodytoje flickre, yra nufototrafuotos senuko rankos. kai kas parašė, kad jose negalia atsispindi. kai tuo tarpu jos visiškai sveikos. tad vertinu tai, kaip savo asmeninę nesėkmę, kai mano "poor judgement" ir aplaidus požiūris į rezultatą iškreipė realybę, prisidėjo prie žiūrovo galimai patiriamo gailesčio senukui dėl dalyko, kurio jis nepatiria.
todėl ir kritiką lūpoms reiktų priimti ne kaip kritiką asmens išvaizdai, o fotografui/modeliui, kuris nesužiūrėjo ir fotografuodamas, ir atrinkdamas foto rodymui. o jei sužiūrėjo, turėjo numatyti, kad gali gauti pastabų dėl papūstų lūpų. tiesiog vėliau pasiteisinimas "mano tokios lūpos" skamba kaip dažnas argumentas atsakant į kritiką "toks autoriaus sumanymas", kuriuo siekiama bet ką pateisinti.
aš pati dažnai save pagaunu, kad palieku tam tikrus vaizdus ir rodau foto, nors jose nevisa tiesa atsipindima. vaikydamasi efekto. lūpų atvejis nėra toks pats, bet per aplinkui paralelę galima išvesti.
temoje niekada nebuvo šaipomasi iš asmens fizinės išvaizdos, juolab, Iks to niekada nedarė, todėl tikrai gal reik išgerti kolektyviai kažkokių raminamųjų ir nustoti šūdeliauti prie smulkmenų
alsute, tikrai, ar bus reakcija? nes kaltinimas ne pūko lengvumo
Egipta, užskaitau.