Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Tyliai.. @ 2013 07 01, 21:57)
Kalibruoti monitorių? Mačiau ir skelbimų, kad teikia tokias paslaugas, o taip pat ir, pamokos, kaip pačiam tai padaryti smile.gif

Kažkada, senai senai, buvo įdėta nuoroda temoje, apie tai, kaip gerai matome spalvas. Gal kas turit išsisaugoję? Pakartokit 4u.gif

Geras čia, grįžau pasižiūrėti. Akurat kažkokie apskritimai ant likusių objektų, išskyrus ten, kur "fokusas".  Matyt, tie ND net neprivertė nei vienos ilgėliau stabtelėti, kad patyrinėti nuotraukas biggrin.gif

aha aha pati kai buvau nusikalibravusi monitorių, tai nei du nei dešimt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2013 07 01, 21:19)
As irgi nebenoriu zyyyzti;) pdf laukiamas;)
Del pasakos... Puse kelio nueita, nuotrauka turiu, tik, itariu, reikia dar papildomo kazko...vis dar knisuosi galvos vaizduose...noriu atsirinkti ka matau. Bet bus, Say;)

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 07 01, 13:55)
Ačiū Sea girl, kad mane supranti  4u.gif Nešiojau aš briketus, situacija nepasikeitė, tik tiek, kad dantys lygūs, o įprotis "Donaldinės" lūpos arba praverta burna liko.

Pas tave ne "donaldines" lupos, "duck face'ai" visai kitokie..mergos ispucia tipo sexy lupas padaro(youtubej filmukas yra), tu kai suciaupi lupas kadangi yra sioks toks "owerbite"(liaudiskai sakant atsikise dantys...daugiau ar maziau), as maciau tiesiog itemptas supaustas lupas...Del "owerbite" atsipalaidavus lupos kiek prasizioje buna...Sypsoooookis mirksiukas.gif
p.s. siaip jei breketai neistaise tai, tai darbas ne iki galo padarytas... teisingai susiformaves zmogaus zandikulis turi nesukelti zmogui sunkumu laikyti burna uzdaryta...tavo atveju raumenukai dirba vien kad laikyti lupas uzciauptas...offtopinu, bet zinau pagal savo berniuka kaip yra...ankciau tetis jam sakydavo uzdaryti burna, nebut prasiziojus, muse iskris ar pan. Po apsilankymo pas orthodontista taip nebesako...

Tiesa pasakius man is salies buvo nejauku skaityti tuos komentarus apie Mangutes lupas, kazkaip kai suaugusios moterys baksnoja zmogaus fizines savybes..nzn nzn.... unsure.gif

O cia siaip... nuotrauku mazoka temoje...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tyliai.. @ 2013 07 01, 20:34)
Mielai... bet gimtąja kalba būtų suprantamiau.. kad ir kaip sumodernėję esam.

Luktelėsiu, Madam Say  ax.gif

Koks čia sumodernėjimas? Man kalbų mokėjimas - išsilavinimo dalis ax.gif

QUOTE(Mangute @ 2013 07 01, 20:54)
pas ką? kur? ir aš noriu!  bigsmile.gif

Šiauliuose? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 07 02, 00:13)
Tiesa pasakius man is salies buvo nejauku skaityti tuos komentarus apie Mangutes lupas, kazkaip kai suaugusios moterys baksnoja zmogaus fizines savybes..nzn nzn.... unsure.gif

Manau, kad suaugusiems žmonėms turėtų užtekti vieno nuoširdaus atsiprašymo. Kuris gi nuo klaidų esame apdraustas, a?; net gydytojai, ir tie apsirinka diagnozuodami. O čia fotografija, ne poliklinika. Tarkim, net davę pastabą, kad subjekto ranka kažkaip nepatogiai, negalime būti tikri, kad nepaaiškės, jog ta ranka apskritai suparalyžiuota. Perdedu, aišku, bet ir to permanentinio baksnojimo tiesiog nesuprantu.

Alsute, ar pati pasakysi ką nors apie vakar tau mestus įtarimus? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 02 liepos 2013 - 10:11
Sveikos, atsizvelgiau i Jusu pastabas ir grįžtu su pakatotu ND nr3. Zoominau ne objektybu, bet kojomis.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 07 02, 09:54)
Manau, kad suaugusiems žmonėms turėtų užtekti vieno nuoširdaus atsiprašymo. Kuris gi nuo klaidų esame apdraustas, a?; net gydytojai, ir tie apsirinka diagnozuodami. O čia fotografija, ne poliklinika. Tarkim, net davę pastabą, kad subjekto ranka kažkaip nepatogiai, negalime būti tikri, kad nepaaiškės, jog ta ranka apskritai suparalyžiuota. Perdedu, aišku, bet ir to permanentinio baksnojimo tiesiog nesuprantu.

Alsute, ar pati pasakysi ką nors apie vakar tau mestus įtarimus? g.gif

visiškai sutinku.
tarkim, mano fotoje, neseniai rodytoje flickre, yra nufototrafuotos senuko rankos. kai kas parašė, kad jose negalia atsispindi. kai tuo tarpu jos visiškai sveikos. tad vertinu tai, kaip savo asmeninę nesėkmę, kai mano "poor judgement" ir aplaidus požiūris į rezultatą iškreipė realybę, prisidėjo prie žiūrovo galimai patiriamo gailesčio senukui dėl dalyko, kurio jis nepatiria.
todėl ir kritiką lūpoms reiktų priimti ne kaip kritiką asmens išvaizdai, o fotografui/modeliui, kuris nesužiūrėjo ir fotografuodamas, ir atrinkdamas foto rodymui. o jei sužiūrėjo, turėjo numatyti, kad gali gauti pastabų dėl papūstų lūpų. tiesiog vėliau pasiteisinimas "mano tokios lūpos" skamba kaip dažnas argumentas atsakant į kritiką "toks autoriaus sumanymas", kuriuo siekiama bet ką pateisinti.
aš pati dažnai save pagaunu, kad palieku tam tikrus vaizdus ir rodau foto, nors jose nevisa tiesa atsipindima. vaikydamasi efekto. lūpų atvejis nėra toks pats, bet per aplinkui paralelę galima išvesti.
temoje niekada nebuvo šaipomasi iš asmens fizinės išvaizdos, juolab, Iks to niekada nedarė, todėl tikrai gal reik išgerti kolektyviai kažkokių raminamųjų ir nustoti šūdeliauti prie smulkmenų doh.gif

alsute, tikrai, ar bus reakcija? nes kaltinimas ne pūko lengvumo smile.gif

Egipta, užskaitau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 02 liepos 2013 - 11:02
QUOTE(sayonara @ 2013 07 01, 17:38)
deja, tik popierinį variantą. jeigu kada užeitų gerumo valandėlė, galiu nuskenuoti smile.gif bet nepažadu, nors daug kas norėjo jos; leidimas senokas, prekyboje nebėra.

Aš nusifotkinčiau, kol gertume kavą wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 07 02, 12:02)
todėl tikrai gal reik išgerti kolektyviai kažkokių raminamųjų ir nustoti šūdeliauti prie smulkmenų doh.gif

Manau, kad paskaitysim knygą ir viskas pasikeis tongue.gif biggrin.gif

Alsute padarė dingau, reikėjo tikėtis irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tyliai..: 02 liepos 2013 - 11:38
Egipta užskaitau
ryškiai reiktu išgerk visoms kartu ir skaitytusi visi postai manau visai kitaip smile.gif
user posted image
šiaip mielas man prisiminimas kaip su volga vėžinausi smile.gif
Atsakyti
taip dingstu is cia visam laikui schmoll.gif
seniai visi man sake kad nereikia detis prie jusu drinks_cheers.gif
pasitelksiu savamoksliu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alsute: 02 liepos 2013 - 11:49
QUOTE(alsute @ 2013 07 02, 12:47)
taip dingstu is cia visam laikui  schmoll.gif
seniai visi man sake kad nereikia detis prie jusu  drinks_cheers.gif
pasitelksiu savamoksliu  4u.gif

Nes nesugebėsi atlikti užduočių - namų darbų taip, kaip aprašoma pradiniame puslapyje? Norėjai apgaule praslyst "durnindama" šios temos dalyves?

Laimingai drinks_cheers.gif
Atsakyti