Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2013 07 01, 18:38)
deja, tik popierinį variantą. jeigu kada užeitų gerumo valandėlė, galiu nuskenuoti smile.gif bet nepažadu, nors daug kas norėjo jos; leidimas senokas, prekyboje nebėra.

Jeigu kada ateis tokia valandėlė, mielai paskaityčiau. Turbūt, ne vien aš norėčiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tyliai..: 01 liepos 2013 - 17:43
QUOTE(Tyliai.. @ 2013 07 01, 17:43)
Jeigu kada ateis tokia valandėlė, mielai paskaityčiau. Turbūt, ne vien aš norėčiau smile.gif

labai gera knyga smile.gif aš pati skaičiau, man padėjo mažiau zyzti, mažiau įtraukti kitus į savo zyzimus vietoj to, kad ką nors daryčiau.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 07 01, 18:48)
labai gera knyga smile.gif aš pati skaičiau, man padėjo mažiau zyzti, mažiau įtraukti kitus į savo zyzimus vietoj to, kad ką nors daryčiau.

Gal geriau pažadėk dabar biggrin.gif tokia reklama, o niekur įsigyti nėra, taigi.. smile.gif Kad mažiau psichuotume, būt į naudą.
Atsakyti
QUOTE(Tyliai.. @ 2013 07 01, 18:00)
Gal geriau pažadėk dabar  biggrin.gif  tokia reklama, o niekur įsigyti nėra, taigi.. smile.gif  Kad mažiau psichuotume, būt į naudą.

nu nežinau, nežinau, dar pasibranginsiu truputį, galima? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 07 01, 19:10)
nu nežinau, nežinau, dar pasibranginsiu truputį, galima? biggrin.gif

Ok ok ok, bet jei ne per daug smile.gif Tai kada laukti g.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal ir šita padės mažiau zyzti biggrin.gif

http://www.scribd.co...-Wrong-With-You

Sukalibravo monitorių, kaip įdomu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 07 01, 20:06)

Mielai... bet gimtąja kalba būtų suprantamiau.. kad ir kaip sumodernėję esam.

Luktelėsiu, Madam Say ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 07 01, 20:06)

http://www.scribd.co...-Wrong-With-You

Sukalibravo monitorių, kaip įdomu biggrin.gif

pas ką? kur? ir aš noriu! bigsmile.gif
Atsakyti
Pardon už įsikišimą, bet nejau alsutės ND nė viena nemato tiesiog nupieštų bluro BLYNŲ ant neva "neryškių" objektų? blink.gif Seku temą, bet šito negalėjau nepastebėt.
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 07 01, 20:54)
pas ką? kur? ir aš noriu!  bigsmile.gif

Kalibruoti monitorių? Mačiau ir skelbimų, kad teikia tokias paslaugas, o taip pat ir, pamokos, kaip pačiam tai padaryti smile.gif

Kažkada, senai senai, buvo įdėta nuoroda temoje, apie tai, kaip gerai matome spalvas. Gal kas turit išsisaugoję? Pakartokit 4u.gif

QUOTE(nefifi @ 2013 07 01, 21:53)
Pardon už įsikišimą, bet nejau alsutės ND nė viena nemato tiesiog nupieštų bluro BLYNŲ ant neva "neryškių" objektų? blink.gif  Seku temą, bet šito negalėjau nepastebėt.

Geras čia, grįžau pasižiūrėti. Akurat kažkokie apskritimai ant likusių objektų, išskyrus ten, kur "fokusas". Matyt, tie ND net neprivertė nei vienos ilgėliau stabtelėti, kad patyrinėti nuotraukas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tyliai..: 01 liepos 2013 - 20:57
QUOTE(sayonara @ 2013 07 01, 18:48)

As irgi nebenoriu zyyyzti;) pdf laukiamas;)
Del pasakos... Puse kelio nueita, nuotrauka turiu, tik, itariu, reikia dar papildomo kazko...vis dar knisuosi galvos vaizduose...noriu atsirinkti ka matau. Bet bus, Say;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandre: 01 liepos 2013 - 21:20
QUOTE(Villy @ 2013 07 01, 13:44)

taip rolleyes.gif
Atsakyti