QUOTE(Sea Girl @ 2013 06 30, 07:27)
Mangute, patarciau sypsotis
O kas del nenaturaliai suspaustu lupu, tai pilnai suprantu ka turi omeny...Mano vienas is berniuku(10 metu) jei paprasai uzciaupti burnyte va jam grynai taip gaunasi...dirbtinai suspaustos lupos atrodo, o siaip jei atsipalaidaves- tai prasiziojes.... Deja cia reikia ortodontist pagalbos, buvom koncultacijoje(nes siaip matom kad jam breketu reikes) tai viska isaiskino- kai paprasai uzciaupti burna jam tai kaip ir "darbas" nes sukandimas toks, bet po breketu burna atrodys normaliai, kai virsutiniai dantukai "pasides" ant apatiniu taip kaip reikia.
Sorry uz offtopika cia, tiesiog...del "Donaldiniu" lupu toks kaip pasisaipymas gavosi...
bet as iskart supratau kad cia toks zmogaus sukandimas, kitaip neina...Taip kad sypsokis
O siaip breketai pataisytu tai
Ačiū Sea girl, kad mane supranti
Nešiojau aš briketus, situacija nepasikeitė, tik tiek, kad dantys lygūs, o įprotis "Donaldinės" lūpos arba praverta burna liko.
QUOTE(Iks @ 2013 06 30, 11:14)
Hmm, jei tai atrodė būtent taip, apgailestauju, ir atsiprašau, jei ką
netyčia būsiu įžeidusi
Neturiu mados šaipytis iš žmonių, nei čia, nei anapus interneto.
Draugiškų pasikandžiojimų gal ir nevengiu, bet nevengiu jų adresuoti ir sau pačiai (dažniausias mano adresatas
), ir nepykstu, jei kas mano pačios draugišką šaržą nupaišo
Mangute, Tavo klausimą, dėl kurio pasavau, gal ne tuo tonu perskaičiau, čia juk internetas, lengva apsigauti. Paaiškinai, supratau, tikrai gaila, kad nuėjai gulti susigadinusi nuotaiką. O vis tik nuoširdžiai patarčiau mesti lauk visas tas sąmokslo teorijas, galvojimus, kad kiti apie Tave galvoja tai, ką neseniai pavardinai (žinai, visai gali būti, kad apie Tave, apie mane, apie ją ir kitą ją apskritai niekas nieko negalvoja
). Toks požiūris tikrai apkartina gyvenimą, juolab, kad dažnai jis egzistuoja tik to požiūrio turėtojo galvoje... Šaunu, kad stengiesi, bandai, juk sakoma, kad gailėtis reikia tik galimybių ar progų, kuriomis nepasinaudojai. Su geriausiais linkėjimais ---
Iks, jau ne kartą mane tiek užgaunat, kad turiu tyliai kamputyje išsiverkti, atsidūsėti ir vėl grįžti čia, nes tiesiog daugiau nėra kur.