1ND 5 dublis
alsute, aš tai nelabai skirtumus matau ir man viskas čiuožia... Rinkčiausi kitus objektus.
jo, aš irgi prašau visų neatsiskaičiusių ND merginų - gerbkite temos taisykles, pirma ND, paskui - foto komentavimui
QUOTE(alsute @ 2013 07 01, 09:31)
1ND 5 dublis
Ištrauka iš pirmojo temos psl.:
"NAMŲ DARBŲ REIKALAVIMAI
*kelkit sumažintas foto, kad neištampytų psl ir kad būtų aiškiai matomas skirtumas."
*** Dar dėl foto neatsiskaičius ND. Jei jau taip sunku išlaukti "brandos atestato", nieks netrukdo suderinti poleznoje s prijatnym Tavo, Alsute, atv.: 1 foto - fokusas į rankas, 2 - fokusas į Kiev, 3 - fokusas į merginą. Tai pusiau humoristinis pavyzdys, bet tikrai nieks nedraudžia (atvirkščiai) pažiūrėti į ND kaip į visai kūrybinį procesą
aš tai skirtumus Alsutes ND matau, tad principą ką reikia daryti supratai. Dabar pasirink kitokius objektus. Šie vistik nelabai fotogeniški. Kad ir spalvotus pieštukus, knygas. Fainai, kad ir su šešėliais tuo pačiu sužaidei. Pagrindą gal irgi keisčiau, nes sunku bus išvengti jausmo, kad viskas žemyn čiuožia. Na ir dar vos vos daugiau ervės aplink palikčiau. Taip pat nusileisčiau iki objektų lygio, iš viršaus fotografuojant sunkiau bus skirtumus pateikti.
ziurekit, turiu klausima, gal vyrukai pasireks. drauge renkasi tarp muiliniu, as nelabai ka galiu patarti, nes modeliu vis daugeja ir daugeja. is pradziu ji rinkosi tarp canon ir visu kitu (sony, lumix..), dabar tarp canon ir nikon - vat ir as susipainiojau, nes tiek vienas, tiek kitas yra geri. gal kas patartu, kuris visgi pranasesnis?
https://www.varle.lt...122mpixels.html
http://www.efoto.lt/...ratas/canon_g15
fotoaparatas grynai seimos albumui, kelionems, nieko blatno. svarbu, kad ant auto be blico gerai fotkintu ka patarsit?
https://www.varle.lt...122mpixels.html
http://www.efoto.lt/...ratas/canon_g15
fotoaparatas grynai seimos albumui, kelionems, nieko blatno. svarbu, kad ant auto be blico gerai fotkintu ka patarsit?
QUOTE(Iks @ 2013 06 30, 17:00)
Bet šaunuolė, kad skubi bandyti ir kt. variantus.
P.S. Braškės, kad ir itin gausios, man labiau patiko
P.S. Braškės, kad ir itin gausios, man labiau patiko
saunuolis eziukas. ilgas kelias jai su ND, bet ant kiek patobulejo ir ant kiek zmogui bus lengviau. as isvis tauriu nedeciau (tiek su braskem, tiek su riesutais). riesutai man atrodo visgi geriau uz uogas. deciau viena riesuta I plane, trys II na ir tada jau zaisciau su ryskumo zona.
bet eziukui tariu taip.
QUOTE(Iks @ 2013 06 29, 23:39)
- Jums?- nedrąsiai Maggie's balsu paklausė Iks
- Aš pass,- Maggies balsu suaimanavo Iks ir paliko sceną
- Aš pass,- Maggies balsu suaimanavo Iks ir paliko sceną
QUOTE(Iks @ 2013 06 29, 21:51)
Mačiau (darau viską, kad tik išsisukčiau nuo darbo ). Nežinau, ką tau patarti, gal atsipalaiduoti, negalvoti apie savo trūkumus (tikrus ar įsikalbėtus), pamilti save, šyptelėti, prisidengti ranka, pasisukti labiau profiliu. Tik neprasižioti
O man, tarkim, smarkiau nepasiseke, negaliu dalyvauti savaitgalio kakluose , nes manajam nei šypsena, nei meilės žodžiai jau niekuo negalėtų padėti Ir skalpelis ne. Tik giljotina
O man, tarkim, smarkiau nepasiseke, negaliu dalyvauti savaitgalio kakluose , nes manajam nei šypsena, nei meilės žodžiai jau niekuo negalėtų padėti Ir skalpelis ne. Tik giljotina
Iks, geri patarimai, kuriuos galetum pritaikyti ir sau
man patinka, kad ir sau piesi sarzhus. labai myliu tokius zmones, kurie moka pasijuokti is saves
QUOTE(Mangute @ 2013 06 29, 13:16)
tavo nuotraukoj tikrai f kitokio norisi, nes jei nebūtum pasakius, kad kiškučiui amen, nebučiau net įžiūrėjus kas ten
as nemaciau kiskio. pavadinimas laimejo. man vistiek noretusi pamatyti foto su kitokiu f..
QUOTE(robobebras @ 2013 06 28, 20:08)
aš? Hm, praktiškai iš kanapių. Pagalvojau, kad tavęs labai pasiilgau. Bet tai negi ateisiu ir taip rašysiu, tai parašiau kažką. Beleką. O dabar va pasakiau. Gerai gavosi, viskas pagal planą.
QUOTE(Mangute @ 2013 06 28, 22:38)
Jai - kam? tai moteriai o Jei - tai jau jungtukas
QUOTE(sayonara @ 2013 06 29, 17:58)
Mane stebina reakcija į tikrai grubios klaidos pataisymą.
Sveikos
Ateina su 1 ND antru dubliu ieškot objektų išėjau į lauką
Ateina su 1 ND antru dubliu ieškot objektų išėjau į lauką
QUOTE(Maggie @ 2013 06 28, 16:16)
savaitgalio tema: delnai-ziedai/pakabukai-kaklai[/b][/color]
ką aš žin..sakykim biški į temą
Villy, uzskaitau
taip, Villy
(ir vos nepersigalvojau iš piktumo, nes SM šiandien vos ne kas 2 min. išsiunčia į neprisiregistravusiųjų skaistyklą )
(ir vos nepersigalvojau iš piktumo, nes SM šiandien vos ne kas 2 min. išsiunčia į neprisiregistravusiųjų skaistyklą )