Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Eziukas ruke, taip
Atsakyti
norėčiau pagalbos. greitu metu keliausi i turistinę kelionę po Londoną. norėčiau paklausiti kokiais nustatymais būtų geriausia fotografuoti, nes vis perstatinet ISO ir pan nespesiu. ar tiesiog ant Auto fotkint?ačiū
Atsakyti
QUOTE(Smilgelė* @ 2013 06 30, 17:33)
norėčiau pagalbos. greitu metu keliausi i turistinę kelionę po Londoną. norėčiau paklausiti kokiais nustatymais būtų geriausia fotografuoti, nes vis perstatinet ISO ir pan nespesiu. ar tiesiog ant Auto fotkint?ačiū

taip neišeis, deja.
ant auto ir atrodys, kaip ant auto..
Atsakyti
Įdomesniam vakarui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lunameja @ 2013 06 30, 16:59)
pire kritikos prisidedu, bet ir teigiama zodi tarsiu.grazi sviesa Dovi nuotraukoje  smile.gif

Ei!, aš pirmoji tą šviesą pastebėjau ankstesniame nei cituotasis komentare bebe.gif biggrin.gif Dėl to ir gaila tiek nuotraukos, tiek DoVi, kad turėjo šansą, bet nepasinaudojo. Manau, kitąsyk bus apdairesnė, sėkmės smile.gif

QUOTE(eziukas.ruke @ 2013 06 30, 17:17)
2ND 4 dublis.
riešutas grąžintas į pradinę padėtį.
vargstu su horizontu. Turiu stovą, bet jis jau tooooks prastas, kad nesugeba nulaikyti fotiko tiesiai, tad teko pasitelkti lyginimo lentą doh.gif
privargau su ND, dalis foto gavosi tamsokos, bet todėl išmokau keletą naudingų nustatymų savo fotike, kad jas pašviesinti  thumbup.gif
šiandien jau viskas. Jei vis gi nepavyko - bandysiu po savaitės  blush2.gif

Aš irgi sakau TAIP, nors ir pritariu Lunamejai, kad kompozicijų būna ir geresnių, bet būna ir šimteriopai prastesnių. Pliusas už pastangas, kurios tikrai pastebimos smile.gif
Sunkumai grūdina, Ežiukai.rūke, tikrai taip smile.gif
Atsakyti
Ežiukas.rūke - TAIP 4u.gif
Atsakyti
Iks, kristalines aciu uz komentarus. Sunku padaryt nuotrauka kuri nestu minti ir jausma.. Sito jauciu dar ilgas mokymosi kelias laukia.. smile.gif Ten vaikas lovoj, ziuri i langa, man taip uzkabino ta sviesa, vaikis tamsoje.. Net nepagalvojau kad ziurovui ta lova neatrodys kaip lova.. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(lunameja @ 2013 06 30, 18:27)
Eziukas ruke, taip

QUOTE(Iks @ 2013 06 30, 19:32)

Aš irgi sakau TAIP

QUOTE(Miraval @ 2013 06 30, 19:37)
Ežiukas.rūke - TAIP 4u.gif

ačiūūū! 4u.gif thumbup.gif
kompozicija man naujas dalykas. Turbūt praeis kiek laiko, kol su ja susidraugausiu blush2.gif
Atsakyti
tik iš trečio bandymo priėmė į įstockphoto. Yra dar kur mokintis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 06 30, 22:48)
tik iš trečio bandymo priėmė į įstockphoto. Yra dar kur mokintis  smile.gif

Yra ir visada bus, turbūt smile.gif
Atsakyti
Perdariau 4u.gif Laukiu nuomonių
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alsute @ 2013 07 01, 08:04)
Perdariau  4u.gif  Laukiu nuomonių
ax.gif

Nesu cerberis, tad iš principo manęs gal labai nenervintų, kad neatsiskaitę ND deda į temą laisvalaikio foto ir prašo komentarų. Bet jei visi imtų nepaisyti tvarkos, anarchija garantuota. O kur anarchija, ten ir galvos skausmas, maištas laive, dvaro intrigos, chaosas ir betikslis laiko ir jėgų švaistymas bandant tai suvaldyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 01 liepos 2013 - 09:18