Eziukas ruke, taip
norėčiau pagalbos. greitu metu keliausi i turistinę kelionę po Londoną. norėčiau paklausiti kokiais nustatymais būtų geriausia fotografuoti, nes vis perstatinet ISO ir pan nespesiu. ar tiesiog ant Auto fotkint?ačiū
QUOTE(Smilgelė* @ 2013 06 30, 17:33)
norėčiau pagalbos. greitu metu keliausi i turistinę kelionę po Londoną. norėčiau paklausiti kokiais nustatymais būtų geriausia fotografuoti, nes vis perstatinet ISO ir pan nespesiu. ar tiesiog ant Auto fotkint?ačiū
taip neišeis, deja.
ant auto ir atrodys, kaip ant auto..
QUOTE(lunameja @ 2013 06 30, 16:59)
pire kritikos prisidedu, bet ir teigiama zodi tarsiu.grazi sviesa Dovi nuotraukoje
Ei!, aš pirmoji tą šviesą pastebėjau ankstesniame nei cituotasis komentare Dėl to ir gaila tiek nuotraukos, tiek DoVi, kad turėjo šansą, bet nepasinaudojo. Manau, kitąsyk bus apdairesnė, sėkmės
QUOTE(eziukas.ruke @ 2013 06 30, 17:17)
2ND 4 dublis.
riešutas grąžintas į pradinę padėtį.
vargstu su horizontu. Turiu stovą, bet jis jau tooooks prastas, kad nesugeba nulaikyti fotiko tiesiai, tad teko pasitelkti lyginimo lentą
privargau su ND, dalis foto gavosi tamsokos, bet todėl išmokau keletą naudingų nustatymų savo fotike, kad jas pašviesinti
šiandien jau viskas. Jei vis gi nepavyko - bandysiu po savaitės
riešutas grąžintas į pradinę padėtį.
vargstu su horizontu. Turiu stovą, bet jis jau tooooks prastas, kad nesugeba nulaikyti fotiko tiesiai, tad teko pasitelkti lyginimo lentą
privargau su ND, dalis foto gavosi tamsokos, bet todėl išmokau keletą naudingų nustatymų savo fotike, kad jas pašviesinti
šiandien jau viskas. Jei vis gi nepavyko - bandysiu po savaitės
Aš irgi sakau TAIP, nors ir pritariu Lunamejai, kad kompozicijų būna ir geresnių, bet būna ir šimteriopai prastesnių. Pliusas už pastangas, kurios tikrai pastebimos
Sunkumai grūdina, Ežiukai.rūke, tikrai taip
Ežiukas.rūke - TAIP
Iks, kristalines aciu uz komentarus. Sunku padaryt nuotrauka kuri nestu minti ir jausma.. Sito jauciu dar ilgas mokymosi kelias laukia.. Ten vaikas lovoj, ziuri i langa, man taip uzkabino ta sviesa, vaikis tamsoje.. Net nepagalvojau kad ziurovui ta lova neatrodys kaip lova..
QUOTE(lunameja @ 2013 06 30, 18:27)
Eziukas ruke, taip
QUOTE(Iks @ 2013 06 30, 19:32)
QUOTE(Miraval @ 2013 06 30, 19:37)
Ežiukas.rūke - TAIP
ačiūūū!
kompozicija man naujas dalykas. Turbūt praeis kiek laiko, kol su ja susidraugausiu
QUOTE(Yvette @ 2013 06 30, 22:48)
tik iš trečio bandymo priėmė į įstockphoto. Yra dar kur mokintis
Yra ir visada bus, turbūt
QUOTE(alsute @ 2013 07 01, 08:04)
Nesu cerberis, tad iš principo manęs gal labai nenervintų, kad neatsiskaitę ND deda į temą laisvalaikio foto ir prašo komentarų. Bet jei visi imtų nepaisyti tvarkos, anarchija garantuota. O kur anarchija, ten ir galvos skausmas, maištas laive, dvaro intrigos, chaosas ir betikslis laiko ir jėgų švaistymas bandant tai suvaldyti.