Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Iks @ 2013 06 30, 12:50)

Yvette, vis knieti pasmalsauti, kaip ten reikalai su dainos iliustravimu: juda, stovi vietoj ar poreikis prigeso?
poreikis nedingo bet ir neiliustravau. o dabar ir dainą kitą pasirinkčiau, tas periodas jau išjaustas ir praėjęs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 30 birželio 2013 - 12:47
QUOTE(DoVi @ 2013 06 29, 23:44)
Dar nedrasiai noreciau viena foto parodyt, esu geda peleda, WB ND neatlikau vis dar, tai idesiu tik nuoroda  blush2.gif
http://www.flickr.co...N04/9167758093/

Man pirmas įspūdis, nžn kodėl, bet lyg bažnyčioj būtų tas vaikas, nuogas.... Kažkaip nekaip man žiūrisi. O gal čia mano kažkoks iškreiptas matymas.
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2013 06 30, 13:22)
Man pirmas įspūdis, nžn kodėl, bet lyg bažnyčioj būtų tas vaikas, nuogas.... Kažkaip nekaip man žiūrisi. O gal čia mano kažkoks iškreiptas matymas.

Kai pasidalinai tuo savo iškreiptu matymu, iškrypo ir manasis biggrin.gif , prieš tai mačiau lovą, dabar - klauptą smile.gif Kur jis ten bebūtų, veikėjas pateiktas neįdomiai, pritarsiu Iks hihihi.gif - be turinio, idėjos, neapgalvotai, todėl pasižiūri ir nelabai žinai, ką čia pasakyti...
Atsakyti
bandau vėl.
2 ND 2 dublis (braškės per tiek laiko susivalgėsmile.gif

Išlaikymas 1/200, f-1,8, ISO 100
user posted image

Išlaikymas 1/50, f-8, ISO 400
user posted image

Išlaikymas 1/25, f-22, ISO 1600
user posted image

laukiu pastabų 4u.gif

Atsakyti
Ežiukas.ruke, negalima man dar, bet kodėl skiriasi spalva 1 foto? g.gif
Atsakyti
Ežiuk, jei jau maskavai elektros jungiklį, reikėjo taurę iki viršaus riešutais užpildyti, nes riešutai - ne braškės, daug blankesni, nepasiima tiek dėmesio, kad elektrai neliktų. Galvoju, gal priekinį riešutą reikėjo į priešingą pusę pasukti, kaip atsvarą, nes lyg ir tiesu (tiksliai neįžiūriu po bemiegės nakties), bet susidaro įspūdis, kad kiek rieda. Skirtumai matyti. Dėl šviesumo nesu tikra, nėra patikimas vaizduoklis. Verdiktas vėliau, turiu pagalvoti smile.gif
Atsakyti
2ND 3 dublis.
riešutas pasuktas į kitą pusę.

Išlaikymas 1/250, f-1,8, ISO 100
user posted image

Išlaikymas 1/100, f-8, ISO 800
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eziukas.ruke: 30 birželio 2013 - 15:58
Pablogėjo smile.gif Dabar jau tikrai horizontas netiesus, riešutas nesižiūri. Palik pirmąjį variantą, lauk kitų nuomonių smile.gif Riešuto pasukimą kitokį įsivaizdavau, paaiškinti nemoku. Bet šaunuolė, kad skubi bandyti ir kt. variantus.
P.S. Braškės, kad ir itin gausios, man labiau patiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 30 birželio 2013 - 16:03
QUOTE(Iks @ 2013 06 30, 17:00)
Pablogėjo smile.gif Dabar jau tikrai horizontas netiesus, riešutas nesižiūri. Palik pirmąjį variantą, lauk kitų nuomonių smile.gif Riešuto pasukimą kitokį įsivaizdavau, paaiškinti nemoku. Bet šaunuolė, kad skubi bandyti ir kt. variantus.

biggrin.gif doh.gif laukiu kitų nuomonių, gal išeis dar pabandyti perdaryti, kol už lango šviesu smile.gif
kitaip vėl visą savaitę nebus laiko... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(eziukas.ruke @ 2013 06 30, 17:04)
biggrin.gif doh.gif  laukiu kitų nuomonių, gal išeis dar pabandyti perdaryti, kol už lango šviesu smile.gif
kitaip vėl visą savaitę nebus laiko... unsure.gif

Riešutai tuoj nuriedės nuo stalo smile.gif
Netiesus horizontas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 06 30, 13:38)
Kai pasidalinai tuo savo iškreiptu matymu, iškrypo ir manasis biggrin.gif , prieš tai mačiau lovą, dabar - klauptą smile.gif Kur jis ten bebūtų, veikėjas pateiktas neįdomiai, pritarsiu Iks hihihi.gif - be turinio, idėjos, neapgalvotai, todėl pasižiūri ir nelabai žinai, ką čia pasakyti...

pire kritikos prisidedu, bet ir teigiama zodi tarsiu.grazi sviesa Dovi nuotraukoje smile.gif

Eziukas ruke, bandyk is naujo del kreivo horizonto. kompozicija siaip sau, bet buvo ir prasciau.tiek,kad man taure su riesutais nesiderina smile.gif niekad nededu riestu i taure... gal del to
Atsakyti
2ND 4 dublis.
riešutas grąžintas į pradinę padėtį.
vargstu su horizontu. Turiu stovą, bet jis jau tooooks prastas, kad nesugeba nulaikyti fotiko tiesiai, tad teko pasitelkti lyginimo lentą doh.gif

Išlaikymas 1/400, f-1,8, ISO 200
user posted image

Išlaikymas 1/125, f-7,1, ISO 800
user posted image

user posted image

privargau su ND, dalis foto gavosi tamsokos, bet todėl išmokau keletą naudingų nustatymų savo fotike, kad jas pašviesinti thumbup.gif
šiandien jau viskas. Jei vis gi nepavyko - bandysiu po savaitės blush2.gif
Atsakyti