Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Mangute @ 2013 06 29, 21:45)
Vyras fotografavo, jis naujokas šioje srityje  biggrin.gif aj priimkit kaip bajerį tą mano nuotrauką  biggrin.gif

jeigu Tu mokaisi temoje ir dalyvauji savaitgalio žaidimuose, tai vyras neturėtų fotografuoti dalyvaujančių foto smile.gif
Atsakyti
smile.gif vis dar prie to pačio, negaliu napaburbėti.
man negėda, kad aš nenoriu išmokti, t.y. nenoriu stengtis rašyti be klaidų. Čia niekis. Gėda turėtų būti dėl n kitų blogybių kurių nutinka kasdien.

Ka, faina, kad parodai savo darbų čia.

Mangute, užsirašyk į fotografijos kursus. Nuoširdus patarimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 29 birželio 2013 - 21:59
QUOTE(sayonara @ 2013 06 29, 22:50)
jeigu Tu mokaisi temoje ir dalyvauji savaitgalio žaidimuose, tai vyras neturėtų fotografuoti dalyvaujančių foto smile.gif

na aš viską susigalvojau, tik reikėjo, kad jis į pakabuką pataikytų, tai iš 5 foto nei vieno taip ryškiai aiškiai nėra. nu nesvarbu, trinu laukan tada mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2013 06 29, 22:58)
smile.gif  vis dar prie to pačio, negaliu napaburbėti.
man negėda, kad aš nenoriu išmokti, t.y. nenoriu stengtis rašyti be klaidų. Čia niekis. Gėda turėtų būti dėl n kitų blogybių kurių nutinka kasdien.
Ka, faina, kad parodai savo darbų čia.

Mangute, užsirašyk į fotografijos kursus. Nuoširdus patarimas.

į kuriuos? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 06 29, 21:45)
Vyras fotografavo, jis naujokas šioje srityje  biggrin.gif aj priimkit kaip bajerį tą mano nuotrauką  biggrin.gif

QUOTE(Mangute @ 2013 06 29, 21:59)
na aš viską susigalvojau, tik reikėjo, kad jis į pakabuką pataikytų, tai iš 5 foto nei vieno taip ryškiai aiškiai nėra. nu nesvarbu, trinu laukan tada  mirksiukas.gif

Mangute, tu šiandien tokia bajeristė biggrin.gif Jau ne pirmą kartą išverti iš klumpių smile.gif Klausyk, jei aš "viską susigalvočiau", o mane nutrauktų patsai Henri Cartier Bresson'as.., kas būtų tos nuotraukos autorius? Įtariu, kad aš didis.gif
O vyras gali ateiti pas mus su ND ir su žuvimi vokelyje biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 29 birželio 2013 - 22:15
QUOTE(Mangute @ 2013 06 29, 23:12)

Papildyta:
į kuriuos?  bigsmile.gif

pradžiamokslio. geriausiai asmeninius kursus.
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 06 29, 23:15)
Mangute, tu šiandien tokia bajeristė biggrin.gif Jau ne pirmą kartą išverti iš klumpių smile.gif Klausyk, jei aš "viską susigalvočiau", o mane nutrauktų patsai Henri Cartier Bresson'as.., kas būtų tos nuotraukos autorius? Įtariu, kad aš didis.gif
O vyras gali ateiti pas mus su ND ir su žuvimi vokelyje biggrin.gif

man šiandien labai gera nuotaika biggrin.gif žinau, kad šianakt vemsiu, nes abi dukros persirgo Noru, o man jau negera daros, bet nepaisant to, man linksma biggrin.gif nu žodžiu "riebiai" aš čia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2013 06 29, 23:19)
pradžiamokslio. geriausiai asmeninius kursus.

pradžiamokslį aš lankiau, o tu? o asmeninių Tauragėje niekas nerengia, o galimybės mokytis kitame mieste aš neturiu, todėl liekat tik Jūs.
Atsakyti
Sveikos wink.gif
Mangute, pasikartosiu jau, bet tikrai labai matosi itampa kune, na ir tos lupos.. tikrai, siu laiku siaubas cia biggrin.gif Man dar uzkliuvo prie kalo ta duobe tokia, jetus nezinau kaip paaiskinti.. gal suprasi rolleyes.gif

Foggy, man atroji irgi daug mielesne, visai patinka. Tas pasuktas petys daug duoda. O pirmojoj tai kaklo issoke kaulai nipatiko..
Nos as gal kaulu liga sergu biggrin.gif Pati tokia nedaug mesos ant kaulu turiu, tai labai baisu man tokie issoke kaulai .. ale kiek D dave tiek turim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 06 29, 23:23)
pradžiamokslį aš lankiau, o tu?

nelankiau, sm užteko
Atsakyti
QUOTE(DoVi @ 2013 06 29, 23:32)
Sveikos wink.gif
Mangute, pasikartosiu jau, bet tikrai labai matosi itampa kune, na ir tos lupos.. tikrai, siu laiku siaubas cia biggrin.gif Man dar uzkliuvo prie kalo ta duobe tokia, jetus nezinau kaip paaiskinti.. gal suprasi  rolleyes.gif

Foggy, man atroji irgi daug mielesne, visai patinka. Tas pasuktas petys daug duoda. O pirmojoj tai kaklo issoke kaulai nipatiko..
Nos as gal kaulu liga sergu biggrin.gif Pati tokia nedaug mesos ant kaulu turiu, tai labai baisu man tokie issoke kaulai .. ale kiek D dave tiek turim biggrin.gif

Dovi, ačiū už komentarą. jo supratau apie ką kalbi, bet taip jau yra, kad kai šiek tiek kilsteliu ranką, ta duobė iškart atsiranda, reikės sugalvoti, kaip paslėpti šį trūkumą g.gif

aj dėl įsitempimo, tai per mažai laiko atsipalaidavimui - 10sek taimeris. reikės matomai pultelio, nes kitaip aš vos spėju įsitaisyti, pasikoreguoti plaukus, akis nukreipti ir tik pykst! o aš dar nebuvau galutinai pasiruošus ir taip kiekvieną kadrą. einu ieškot to pultelio g.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 06 29, 21:26)
na, bent jau galvos niekada nebeskaudėtų biggrin.gif

- Jums?- nedrąsiai Maggie's balsu paklausė Iks ax.gif
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Mangute @ 2013 06 29, 22:23)
pradžiamokslį aš lankiau, o tu?

- Aš pass,- Maggies balsu suaimanavo Iks ir paliko sceną biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 06 30, 00:39)
Dovi, ačiū už komentarą. jo supratau apie ką kalbi, bet taip jau yra, kad kai šiek tiek kilsteliu ranką, ta duobė iškart atsiranda, reikės sugalvoti, kaip paslėpti šį trūkumą  g.gif

aj dėl įsitempimo, tai per mažai laiko atsipalaidavimui - 10sek taimeris. reikės matomai pultelio, nes kitaip aš vos spėju įsitaisyti, pasikoreguoti plaukus, akis nukreipti ir tik pykst! o aš dar nebuvau galutinai pasiruošus ir taip kiekvieną kadrą. einu ieškot to pultelio  g.gif

As irgi lakstydavau susilus su tuo taimeriu, sunku tikrai doh.gif tie pulteliai tikrai nedaug kainuoja, uztai kaip palengvina tokius reikalus! bigsmile.gif

Dar nedrasiai noreciau viena foto parodyt, esu geda peleda, WB ND neatlikau vis dar, tai idesiu tik nuoroda blush2.gif
http://www.flickr.co...N04/9167758093/
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 06 29, 23:39)
- Jums?- nedrąsiai Maggie's balsu paklausė Iks ax.gif
biggrin.gif biggrin.gif  biggrin.gif 
- Aš pass,- Maggies balsu suaimanavo Iks ir paliko sceną  biggrin.gif  tongue.gif

o kuo blogas klausimas? g.gif Iks, ar tu lankei fotografijos pradžiamokslį? Man šiaip įdomu, gal žmonės patys mokosi: skaitydami, klausydami, vieni iš kitų? o gal lankė fotografijos mokyklą? Kursus ar pan?
Gal aš Jums atrodau kvaila?! ir galvokit taip ir toliau.. Galbūt aš nesu tokia gabi, kaip Yvette ar Laukinė, ar eilė kitų merginų, bet aš bandau, stengiuos, noriu suprasti, noriu išmokti, o kitos tik sugebat pasijuokti, "nuoširdžiai" palinkėti dingti iš čia. Ačiū, kas komentuojat, kad negailit savo žinių, patardamos man.
Atsakyti