Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Maggie @ 2013 06 28, 07:16)
savaitgalio tema: delnai-ziedai/pakabukai-kaklai

Labai geda deti, bet bandau...

user posted image

flickre dar kelios yra ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Foggy: 29 birželio 2013 - 20:23
pabandžiau dar kelis auto, nu bet nepatinka man mano lūpos ;/
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 06 29, 19:25)
ej mano tokios lūpos  biggrin.gif

Hmmm. Pritrūkau argumentų. Tikėjaus bet ko (pvz.: bet Nenaminė tik taip ir fotkinasi, bet tai paskutinis mados piiiiiskas, bet tai net ne Donaldas, o labiau Kaušpėdas ar Anas platyrhynchos, Histrionicus histrionicus, o gal patsai Ornithorhynchus anatinus tongue.gif ). Bet jei tai nuo dievo, tai ką aš žinau huh.gif Tyliu smile.gif Jaučiuos kažkaip išsišokusi ax.gif

Foggy, dama su "kamelijomis"? Man 1-oji flickre fainiausia, šitoje - daugoka įtampos...
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 06 29, 21:33)
Hmmm. Pritrūkau argumentų. Tikėjaus bet ko (pvz.: bet Nenaminė tik taip ir fotkinasi, bet tai paskutinis mados piiiiiskas, bet tai net ne Donaldas, o labiau Kaušpėdas ar Anas platyrhynchos, Histrionicus histrionicus, o gal patsai Ornithorhynchus anatinus  tongue.gif ). Bet jei tai nuo dievo, tai ką aš žinau huh.gif Tyliu smile.gif Jaučiuos kažkaip išsišokusi ax.gif

Foggy, dama su "kamelijomis"? Man 1-oji flickre fainiausia, šitoje - daugoka įtampos...

nu pažiūrėk dar prašau flickr http://www.flickr.co...s/91924982@N05/ jei turi laiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Mangute - jei nebandytum ju dirbtinai pravert, ir neisitemptum tiek , o sypsena uzsidetum butu zymiai geriau.
Foggy man kita flickr patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 06 29, 20:38)
nu pažiūrėk dar prašau flickr (...) jei turi laiko  mirksiukas.gif

Mačiau (darau viską, kad tik išsisukčiau nuo darbo smile.gif). Nežinau, ką tau patarti, gal atsipalaiduoti, negalvoti apie savo trūkumus (tikrus ar įsikalbėtus), pamilti save, šyptelėti, prisidengti ranka, pasisukti labiau profiliu. Tik neprasižioti biggrin.gif
O man, tarkim, smarkiau nepasiseke, negaliu dalyvauti savaitgalio kakluose biggrin.gif , nes manajam nei šypsena, nei meilės žodžiai jau niekuo negalėtų padėti hihihi.gif Ir skalpelis ne. Tik giljotina smoke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 29 birželio 2013 - 20:56
QUOTE(jaukuciukas @ 2013 06 29, 21:47)
Mangute - jei nebandytum ju dirbtinai pravert, ir neisitemptum tiek , o sypsena uzsidetum butu zymiai geriau.

nu jo, sunkus modelio darbas.. niu nieko bandysiu bandysiu galų gale turi gautis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 06 29, 12:33)

QUOTE(jaukuciukas @ 2013 06 29, 12:47)

na tada dedu ir sia, nes man ji irgi paciai mielesne ax.gif

user posted image

QUOTE(Iks @ 2013 06 29, 12:51)
O man, tarkim, smarkiau nepasiseke, negaliu dalyvauti savaitgalio kakluose biggrin.gif , nes manajam nei šypsena, nei meilės žodžiai jau niekuo negalėtų padėti  hihihi.gif Ir skalpelis ne.

biggrin.gif tada ziedu-delnu temoje dalyvauk bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Foggy: 29 birželio 2013 - 21:14
Maniškė į kaklo papuošalų temą smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 06 29, 20:51)
O man, tarkim, smarkiau nepasiseke, negaliu dalyvauti savaitgalio kakluose biggrin.gif , nes manajam nei šypsena, nei meilės žodžiai jau niekuo negalėtų padėti  hihihi.gif Ir skalpelis ne. Tik giljotina smoke.gif

na, bent jau galvos niekada nebeskaudėtų biggrin.gif

man tai savaitgalio tema, prisipažinsiu, nepatinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Foggy @ 2013 06 29, 21:12)
biggrin.gif  tada ziedu-delnu temoje dalyvauk  bigsmile.gif

Aha, žmogaus delnai - sielos atspindys . O... mano siela nespindi cry.gif

QUOTE(Mangute @ 2013 06 29, 21:14)
Maniškė į kaklo papuošalų temą smile.gif

Fokusas? - lens.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 06 29, 22:32)
Aha, žmogaus delnai - sielos atspindys . O... mano siela nespindi cry.gif
Fokusas? -  lens.gif

Vyras fotografavo, jis naujokas šioje srityje biggrin.gif aj priimkit kaip bajerį tą mano nuotrauką biggrin.gif
Atsakyti