QUOTE(Yvette @ 2013 06 29, 08:54)
kad kai kurie taip gerai fotkintų, kaip kad moka liet. klb klaidas taisyti
Ir beraštis gali nuostabiai fotkinti, vat.
skaityti piktai arba ne. vistiek gi žinot, kad aš klaidų taisymo baisiai nemyliu. brrrrrrr.
Ir beraštis gali nuostabiai fotkinti, vat.
skaityti piktai arba ne. vistiek gi žinot, kad aš klaidų taisymo baisiai nemyliu. brrrrrrr.
Žinom
Niekas nesakė, kad gerai fotkina tik suraščiai. Net aliuzijos į tai nebuvo.
Mane stebina reakcija į tikrai grubios klaidos pataisymą. Kas kartą tokia pati. Man asmeniškai kalbos mokėjimas ir jos saugojimas, puoselėjimas susijęs su vidine asmens kultūra, ir yra vertybė, tad nėra kuo didžiuotis, jei jos nemokama. Tas pats ir su fotografija - išmoksi tik mokydamasis. Kaip visada pabrėžiu - nemokėti nėra gėda, gėra yra nenorėti išmokti. Juolab savo gimtos kalbos, jei jau pasitaiko spragų. Taip, ši tema nėra skirta kalbos puoselėjimui, bet nemanau, kad truputis tikrai didelių klaidų pataisymų gali diskredituoti temos atmosferą, ją nepataisomai modifikuoti ar įžeisti temos idėją. Atvirkščiai, ne kartą visos akcentuodavome, kad vidinė kultūra, išsilavinimas, išprusimas yra svarbūs dalykai fotografuojant, tad kodėl neverta įsidėmėti klaidų, kurias darai ir nepasistengti jų nekartoti?
Žinoma, neturiu jokios teisės reikalauti, kad kas nors į mane atsižvelgtų. Norit, burbėkit, man tai giliai dzin Bet burbėti labiau verta dėl savo daromų gimtosios kalbos klaidų, o ne tų klaidų pataisymų; nerandu NĖ VIENO rimto argumento, kodėl nereikėtų taisyti grubių klaidų.
RĖŽIMAS. DAIGTAS. KOLIDORIUS. PARKELIS. Mane meta į orą šios ir panašios klaidos Ir kadangi tema vieša, leidžiu sau pasinaudoti visiems vienodai suteikta teise pasireikšti bet kurioje sferoje. Kalbos kultūros irgi
Mir, družba, balalaika.
Aš, kaip visada, tikriausiai per rimtai reaguoju į šūdproblemes, anot kitų