Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

kad kai kurie taip gerai fotkintų, kaip kad moka liet. klb klaidas taisyti biggrin.gif
Ir beraštis gali nuostabiai fotkinti, vat.

skaityti piktai arba ne. vistiek gi žinot, kad aš klaidų taisymo baisiai nemyliu. brrrrrrr.
Atsakyti
Skanaus šeštadienio wink.gif

user posted image
Atsakyti
Mangute, o dieve pakėlei norą ėsti thumbup.gif
Super, labai skaniai susižiūri wub.gif
Atsakyti
Mangute, čiuožia į dešinę, ir man kitokio f norėtųsi smile.gif bet jaučiu skanuuuumėlis bigsmile.gif

QUOTE(Yvette @ 2013 06 29, 09:54)
kad kai kurie taip gerai fotkintų, kaip kad moka liet. klb klaidas taisyti  biggrin.gif

biggrin.gif

Užėjo noras pasirodyt, nieko ypatingo, tiesiog pora kadrų iš mūsų gyvenimo smile.gif

"Kiškio egzekucija" smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 29 birželio 2013 - 12:10
QUOTE(kristalines @ 2013 06 29, 13:08)
Mangute, čiuožia į dešinę, ir man kitokio f norėtųsi  smile.gif bet jaučiu skanuuuumėlis  bigsmile.gif
biggrin.gif
Užėjo noras pasirodyt, nieko ypatingo, tiesiog pora kadrų iš mūsų gyvenimo smile.gif

"Kiškio egzekucija" smile.gif

o kodėl kitokio f norisi? g.gif ir čiuožia vos mililetrą g.gif

tavo nuotraukoj tikrai f kitokio norisi, nes jei nebūtum pasakius, kad kiškučiui amen, nebučiau net įžiūrėjus kas ten g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 06 29, 13:16)
o kodėl kitokio f norisi?  g.gif ir čiuožia vos mililetrą  g.gif

tavo nuotraukoj tikrai f kitokio norisi, nes jei nebūtum pasakius, kad kiškučiui amen, nebučiau net įžiūrėjus kas ten  g.gif

bet tas milimetras matosi, gi nesunku patiesint.
O norisi, kad desertų daugiau matytųsi, ne tik pirmieji, ir šiaip, būčiau jei aš fotkinusi, tik viena ir šiek tiek iš viršaus, šalia kokių derančių žalumynų. Bet čia tik mano nuomonė, tau ir kažkam gali kitaip atrodyti smile.gif

Žinok tie pliušių kamšalai nėr labai simpatiški ir fotogeniški, buvo ir su kitokiu f ax.gif bet man visai nesižiūrėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2013 06 29, 13:22)
bet tas milimetras matosi, gi nesunku patiesint.
O norisi, kad desertų daugiau matytųsi, ne tik pirmieji, ir šiaip, būčiau jei aš fotkinusi, tik viena ir šiek tiek iš viršaus, šalia kokių derančių žalumynų. Bet čia tik mano nuomonė, tau ir kažkam gali kitaip atrodyti smile.gif

Žinok tie pliušių kamšalai nėr labai simpatiški ir fotogeniški, buvo ir su kitokiu f  ax.gif  bet man visai nesižiūrėjo smile.gif

aaaa... galvojau, kad ten dar ir kiškis yra, o ten tik kamšalai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 06 29, 13:30)
aaaa... galvojau, kad ten dar ir kiškis yra, o ten tik kamšalai  biggrin.gif

Antrojoje yra kiškio uodega, kadro dešinėje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 06 29, 12:16)
o kodėl kitokio f norisi?  g.gif ir čiuožia vos mililetrą  g.gif

Su liniuote nematavau, patikėsiu, kad ~1 mm. Bet! Prastokas alibi biggrin.gif Tokio tipo foto kiekvienas milimetras aukso vertės, precizija turėtų būti nuglaistyta iki nukvakimo, simetrija tobula, bet koks nukrypimas į šalį optiškai mažų mažiausia pasiketurgubina tongue.gif
Pagrindą keisčiau į visiškai neutralų. Nežinau, kas ten iš tiesų, maybe staltiesė, bet atrodo kaip popierinis rankšluostis...
O paragaut neatsisakyčiau smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Mangute @ 2013 06 29, 12:30)
aaaa... galvojau, kad ten dar ir kiškis yra, o ten tik kamšalai  biggrin.gif

Aš tai tuose draiskaluose įžiūriu labai nepatenkintą buvusio kiškio veidą! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 29 birželio 2013 - 13:15
Mangute, man tai trūksta kairės. Norisi, kad visi indukai tilptų į kadrą. smile.gif
Kristalines, pirmoji kokia žavi. Gražus portretas tavo mažosios. Ir taip pat kaip Iks įžvelgiu nelaimingą kiškio veidą. biggrin.gif

Kažkada, seniai, prieš kokius 3 metus, čia vyko žaidimas "Cinematic" tema. Bandžiau ir aš daryti tada. Šnipštas gavosi, žiopla buvau, nes dar nelabai supratau ko reikia, kad fotografija atrodytų kaip iš filmo. smile.gif
2010
user posted image

Šiandien šiame kadre įžvelgiau ištrauką. Lietinga.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 29 birželio 2013 - 14:07
QUOTE(Ka @ 2013 06 29, 13:56)
Šiandien šiame kadre įžvelgiau ištrauką. Lietinga.

Būtent. Dar flickre norėjau pakomentuoti, kad žavu ir itin kinematografiška. Norėjau, bet patingėjau, nes visas lietaus žavumas už Tavojo kadro man ir pasibaigė - prie žemės priplojo, paskutines jėgas kaip kokteilį išgėrė sleep.gif
Atsakyti
Sveikos,

Jau seniai norėjau pasigilinti į fotografijos meną ax.gif Pagaliau prisiruošiau ir po kelių bandymų pavyko (tikiuos, kad pavyko blush2.gif ) atlikti 1 ND. Atiduodu jūsų vertinimui cool.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti