kad kai kurie taip gerai fotkintų, kaip kad moka liet. klb klaidas taisyti
Ir beraštis gali nuostabiai fotkinti, vat.
skaityti piktai arba ne. vistiek gi žinot, kad aš klaidų taisymo baisiai nemyliu. brrrrrrr.
Skanaus šeštadienio
Mangute, o dieve pakėlei norą ėsti
Super, labai skaniai susižiūri
Super, labai skaniai susižiūri
Mangute, čiuožia į dešinę, ir man kitokio f norėtųsi bet jaučiu skanuuuumėlis
Užėjo noras pasirodyt, nieko ypatingo, tiesiog pora kadrų iš mūsų gyvenimo
"Kiškio egzekucija"
QUOTE(Yvette @ 2013 06 29, 09:54)
"Kiškio egzekucija"
QUOTE(kristalines @ 2013 06 29, 13:08)
Mangute, čiuožia į dešinę, ir man kitokio f norėtųsi bet jaučiu skanuuuumėlis
"Kiškio egzekucija"
"Kiškio egzekucija"
o kodėl kitokio f norisi? ir čiuožia vos mililetrą
tavo nuotraukoj tikrai f kitokio norisi, nes jei nebūtum pasakius, kad kiškučiui amen, nebučiau net įžiūrėjus kas ten
QUOTE(Mangute @ 2013 06 29, 13:16)
tavo nuotraukoj tikrai f kitokio norisi, nes jei nebūtum pasakius, kad kiškučiui amen, nebučiau net įžiūrėjus kas ten
bet tas milimetras matosi, gi nesunku patiesint.
O norisi, kad desertų daugiau matytųsi, ne tik pirmieji, ir šiaip, būčiau jei aš fotkinusi, tik viena ir šiek tiek iš viršaus, šalia kokių derančių žalumynų. Bet čia tik mano nuomonė, tau ir kažkam gali kitaip atrodyti
Žinok tie pliušių kamšalai nėr labai simpatiški ir fotogeniški, buvo ir su kitokiu f bet man visai nesižiūrėjo
QUOTE(kristalines @ 2013 06 29, 13:22)
bet tas milimetras matosi, gi nesunku patiesint.
O norisi, kad desertų daugiau matytųsi, ne tik pirmieji, ir šiaip, būčiau jei aš fotkinusi, tik viena ir šiek tiek iš viršaus, šalia kokių derančių žalumynų. Bet čia tik mano nuomonė, tau ir kažkam gali kitaip atrodyti
Žinok tie pliušių kamšalai nėr labai simpatiški ir fotogeniški, buvo ir su kitokiu f bet man visai nesižiūrėjo
aaaa... galvojau, kad ten dar ir kiškis yra, o ten tik kamšalai
QUOTE(Mangute @ 2013 06 29, 13:30)
Antrojoje yra kiškio uodega, kadro dešinėje
QUOTE(Mangute @ 2013 06 29, 12:16)
Su liniuote nematavau, patikėsiu, kad ~1 mm. Bet! Prastokas alibi Tokio tipo foto kiekvienas milimetras aukso vertės, precizija turėtų būti nuglaistyta iki nukvakimo, simetrija tobula, bet koks nukrypimas į šalį optiškai mažų mažiausia pasiketurgubina
Pagrindą keisčiau į visiškai neutralų. Nežinau, kas ten iš tiesų, maybe staltiesė, bet atrodo kaip popierinis rankšluostis...
O paragaut neatsisakyčiau
Papildyta:
QUOTE(Mangute @ 2013 06 29, 12:30)
Aš tai tuose draiskaluose įžiūriu labai nepatenkintą buvusio kiškio veidą!
Mangute, man tai trūksta kairės. Norisi, kad visi indukai tilptų į kadrą.
Kristalines, pirmoji kokia žavi. Gražus portretas tavo mažosios. Ir taip pat kaip Iks įžvelgiu nelaimingą kiškio veidą.
Kažkada, seniai, prieš kokius 3 metus, čia vyko žaidimas "Cinematic" tema. Bandžiau ir aš daryti tada. Šnipštas gavosi, žiopla buvau, nes dar nelabai supratau ko reikia, kad fotografija atrodytų kaip iš filmo.
2010
Šiandien šiame kadre įžvelgiau ištrauką. Lietinga.
Kristalines, pirmoji kokia žavi. Gražus portretas tavo mažosios. Ir taip pat kaip Iks įžvelgiu nelaimingą kiškio veidą.
Kažkada, seniai, prieš kokius 3 metus, čia vyko žaidimas "Cinematic" tema. Bandžiau ir aš daryti tada. Šnipštas gavosi, žiopla buvau, nes dar nelabai supratau ko reikia, kad fotografija atrodytų kaip iš filmo.
2010
QUOTE(Ka @ 2013 06 29, 13:56)
Būtent. Dar flickre norėjau pakomentuoti, kad žavu ir itin kinematografiška. Norėjau, bet patingėjau, nes visas lietaus žavumas už Tavojo kadro man ir pasibaigė - prie žemės priplojo, paskutines jėgas kaip kokteilį išgėrė
Sveikos,
Jau seniai norėjau pasigilinti į fotografijos meną Pagaliau prisiruošiau ir po kelių bandymų pavyko (tikiuos, kad pavyko ) atlikti 1 ND. Atiduodu jūsų vertinimui
Jau seniai norėjau pasigilinti į fotografijos meną Pagaliau prisiruošiau ir po kelių bandymų pavyko (tikiuos, kad pavyko ) atlikti 1 ND. Atiduodu jūsų vertinimui