Ačiū Dovi
QUOTE(Mangute @ 2013 06 18, 20:51)
Mangute, patarciau nefotografuoti kai saule dar taip aukstai...O ka tas padidinimo stiklas reiskia? Nu siaip idomu... Veliau keltos foto su violetinem gelem, tai ta su vazeles seseliu visai nieko nors per daug i kairi kampa nugrusta man ta vaza...gal kvadratas geriau ziuretus...jei yra desineje vietos daugiau yra. Taipogi griuna man vazele...
Dauguma matet flickr, bet idedu ir cia vakarykste foto...Turbut Vasaros jausmo konkursui tiks....
QUOTE(Sea Girl @ 2013 06 18, 23:26)
Mangute, patarciau nefotografuoti kai saule dar taip aukstai...O ka tas padidinimo stiklas reiskia? Nu siaip idomu... Veliau keltos foto su violetinem gelem, tai ta su vazeles seseliu visai nieko nors per daug i kairi kampa nugrusta man ta vaza...gal kvadratas geriau ziuretus...jei yra desineje vietos daugiau yra. Taipogi griuna man vazele...
Dauguma matet flickr, bet idedu ir cia vakarykste foto...Turbut Vasaros jausmo konkursui tiks....
ne visada galiu fotografuoti kada noriu, tai tenkinuosi tuo kas yra tuo metu.
o lupa, tai šiaip sau įdomiau
dėl tos vazelės, tai norėjau šešėlį akcentuoti, pagal mano užmanymą vistiek pati vazelė per daug kampe, taip?
Sea girl, berniukas lyg apšviestas iš viršaus. kaip aš tau pavydžiu
QUOTE(Mangute @ 2013 06 18, 22:36)
dėl tos vazelės, tai norėjau šešėlį akcentuoti, pagal mano užmanymą vistiek pati vazelė per daug kampe, taip?
Sea girl, berniukas lyg apšviestas iš viršaus. kaip aš tau pavydžiu
Aha, per daug kampe.... Patarciau dar pazaisti ir pabandyk kvadrata gal...
Vakar vakare nereali sviesa buvo...pries audra...
QUOTE(Sea Girl @ 2013 06 18, 23:40)
Aha, per daug kampe.... Patarciau dar pazaisti ir pabandyk kvadrata gal...
jei darau kvadratą visas šešėlis netelpa
QUOTE(Mangute @ 2013 06 18, 22:48)
jei darau kvadratą visas šešėlis netelpa
Reikia perfotografuoti jei netelpa
Sveikos,
Anoj temoj buvau įkėlus JB portreto nuorodą, bet niekas nesureagavo
Laukiu nuomonių
Laukiu nuomonių
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2013 06 19, 08:13)
Sveikos,
Laukiu nuomonių
Laukiu nuomonių
ypač pradedančios, išmokit surašyti po nuotrauką kodėl keliat būtent šitą, kas jums joje patinka, kas nesigavo ką norėtumėt pačios keisti kitą kartą, kokią taisyklę bandėt taikyti ir t.t.
QUOTE(sayonara @ 2013 06 19, 08:46)
Džiaugiuosi, atsakyk, kodėl taip fotografavai? kokias klaidas pati matai? ką pakartojusi darytum kitaip?
Fotografavau žaidžančius mamą ir sūnų. Specialiai man jie nepozavo. Patiko artumas/emocijos. Nepatinka - kiek nukirptos vaiko kojos, ir kad kadre vaikas nežiūri į mamą ar į kadrą...
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2013 06 19, 08:45)
Fotografavau žaidžančius mamą ir sūnų. Specialiai man jie nepozavo. Patiko artumas/emocijos. Nepatinka - kiek nukirptos vaiko kojos, ir kad kadre vaikas nežiūri į mamą ar į kadrą...
turi kitų kadrų?