Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Ačiū Dovi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 06 18, 20:51)

nu biiiiijau kaip smile.gif nu skalpuojam smile.gif

Mangute, patarciau nefotografuoti kai saule dar taip aukstai...O ka tas padidinimo stiklas reiskia? biggrin.gif Nu siaip idomu... Veliau keltos foto su violetinem gelem, tai ta su vazeles seseliu visai nieko 4u.gif nors per daug i kairi kampa nugrusta man ta vaza...gal kvadratas geriau ziuretus...jei yra desineje vietos daugiau yra. Taipogi griuna man vazele...

Dauguma matet flickr, bet idedu ir cia vakarykste foto...Turbut Vasaros jausmo konkursui tiks....
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 06 18, 23:26)
Mangute, patarciau nefotografuoti kai saule dar taip aukstai...O ka tas padidinimo stiklas reiskia? biggrin.gif  Nu siaip idomu... Veliau keltos foto su violetinem gelem, tai ta su vazeles seseliu visai nieko 4u.gif  nors per daug i kairi kampa nugrusta man ta vaza...gal kvadratas geriau ziuretus...jei yra desineje vietos daugiau yra. Taipogi griuna man vazele...

Dauguma matet flickr, bet idedu ir cia vakarykste foto...Turbut Vasaros jausmo konkursui tiks....

ne visada galiu fotografuoti kada noriu, tai tenkinuosi tuo kas yra tuo metu.
o lupa, tai šiaip sau biggrin.gif įdomiau biggrin.gif

dėl tos vazelės, tai norėjau šešėlį akcentuoti, pagal mano užmanymą vistiek pati vazelė per daug kampe, taip?

Sea girl, berniukas lyg apšviestas iš viršaus. kaip aš tau pavydžiu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mangute: 18 birželio 2013 - 22:37
QUOTE(Mangute @ 2013 06 18, 22:36)

dėl tos vazelės, tai norėjau šešėlį akcentuoti, pagal mano užmanymą vistiek pati vazelė per daug kampe, taip?
Sea girl, berniukas lyg apšviestas iš viršaus. kaip aš tau pavydžiu  wub.gif

Aha, per daug kampe.... Patarciau dar pazaisti ir pabandyk kvadrata gal...

Vakar vakare nereali sviesa buvo...pries audra...
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 06 18, 23:40)
Aha, per daug kampe.... Patarciau dar pazaisti ir pabandyk kvadrata gal...
Vakar vakare nereali sviesa buvo...pries audra...

jei darau kvadratą visas šešėlis netelpa g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 06 18, 22:48)
jei darau kvadratą visas šešėlis netelpa  g.gif

Reikia perfotografuoti jei netelpa mirksiukas.gif
Atsakyti
Iks, svarbiausia, kad herojei patiko biggrin.gif
Sontag jau, matau, gavai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 19 birželio 2013 - 07:10
Sveikos,
Anoj temoj buvau įkėlus JB portreto nuorodą, bet niekas nesureagavo unsure.gif
Laukiu nuomonių ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2013 06 19, 08:13)
Sveikos,
Anoj temoj buvau įkėlus JB portreto nuorodą, bet niekas nesureagavo unsure.gif
Laukiu nuomonių ax.gif

ypač pradedančios, išmokit surašyti po nuotrauką kodėl keliat būtent šitą, kas jums joje patinka, kas nesigavo ką norėtumėt pačios keisti kitą kartą, kokią taisyklę bandėt taikyti ir t.t.
Atsakyti
Džiaugiuosi, atsakyk, kodėl taip fotografavai? kokias klaidas pati matai? ką pakartojusi darytum kitaip?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 06 19, 08:46)
Džiaugiuosi, atsakyk, kodėl taip fotografavai? kokias klaidas pati matai? ką pakartojusi darytum kitaip?

Fotografavau žaidžančius mamą ir sūnų. Specialiai man jie nepozavo. Patiko artumas/emocijos. Nepatinka - kiek nukirptos vaiko kojos, ir kad kadre vaikas nežiūri į mamą ar į kadrą...
Atsakyti
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2013 06 19, 08:45)
Fotografavau žaidžančius mamą ir sūnų. Specialiai man jie nepozavo. Patiko artumas/emocijos. Nepatinka - kiek nukirptos vaiko kojos, ir kad kadre vaikas nežiūri į mamą ar į kadrą...

turi kitų kadrų?
Atsakyti