Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2013 06 28, 20:01)
galiu asmeniškai įteikti, blin biggrin.gif

Gerai jau gerai bebe.gif, tyliu, nespaudžiu, nekvėpuoju į nugarą smile.gif

Užsiroviau ant Robert Doisneau, negaliu atsirauti. Kai kurie darbai, aišku, žinomi, kai kurie - malonūs mano penktadienio atradimai

user posted image

user posted image

Robobebrai, biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 28 birželio 2013 - 20:47
QUOTE(krispuka @ 2013 06 28, 21:18)
dosa  man foto patiko, mergaite zavi, jausminga nuotaika, spalvos grazios, man asmeniskai nesipjauna suknute, bet jai ekspertes sako , kad pjaunasi, tai ir man dar dauk ko mokintis reikia smile.gif, o tokio lauko pavydziu, noreciau fotosesija joje taip pat ismeginti kokia 4u.gif

"dauk", kaip ir "daigtas", rašosi su G. Jai klystu, nepykit hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2013 06 28, 21:43)
"dauk", kaip ir "daigtas", rašosi su G. Jai klystu, nepykit  hihihi.gif

OMG, pasirodo, čia lietuvių kalbos pamokos dar vyksta lotuliukas.gif jėgiška, ne tik fotkes skaityt, bet ir rašyt išmoksim laugh.gif
Atsakyti

Daug - su g - nuo zodzio dauguma turbut, daiktas su k smile.gif Tuoj reikts tema pervardinti biggrin.gif
Dosa - suknutes ir aguonu spalva kertasi, sutinku ir as su dauguma. Bet spalvos man patinka , kad tokios siltos.

Kectac - ligu toks nicas - nd duodu pliusa jei bereik, skirtumas matosi kuo puikiausiai. Nd tvarkingi, gal norec kitokio fono, bet man ir esamas nemaiso.

Mangute - apziurejau ir flickr viska, ir cia ikelta foto - man maiso ta servetele, nuvagia demesi kaip ir cukrine(turbut). Spalviskai labai liuks viskas susigroja - tiesiog miela labai. Man patiko.
Atsakyti

Jai - kam? tai moteriai smile.gif o Jei - tai jau jungtukas smile.gif
Atsakyti
nematau problemų, jeigu kas nors nauja sužino ne tik apie fotografiją biggrin.gif

Iks, mua biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū už visus įvertinimus ir pamokymus! Geri patarimai dar niekam nepamaišė smile.gif Dabar labai "niežti" rankas pradėti 2ND.

QUOTE(Iks @ 2013 06 28, 15:17)
Vadovavausi prielaida, kad autorius/ė neturi itin mandros technikos galbūt.

Na aš savo 7 metų senuko nelaikau mandra technika, ir kartais tikrai techniškai jis nedaro to, ko aš jo prašau (nors gali buti ir mano klaidos). Bet šiuo metu mokaus su tuo ką turiu ir tikiuosiu artimiausioje ateityje pagerės mano situacija technikos srityje smile.gif

QUOTE(lunameja @ 2013 06 28, 11:02)
Kectac ar kitu niku,nepamenu.prisistatyk  smile.gif
ND- TAIP

Nikas toks pats kokiu prisijungiau i SM forumą, per mažai dar rodžiaus, kad atsimint smile.gif

QUOTE(Maggie @ 2013 06 28, 16:16)
turime nauja berniuka..? - nedrasiai paklause maggie  biggrin.gif

Na taip, Kestas būsiu vardu biggrin.gif Prisijungsiu prie besimokančiųjų gretų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kectac @ 2013 06 28, 22:13)
Nikas toks pats kokiu prisijungiau i SM forumą, per mažai dar rodžiaus, kad atsimint smile.gif

Kadangi asmens byla plona, tai pasivarginau atsiversti smile.gif Liuks, šuolis po pirmojo ND bandymo atsakantis. Niežti akis(dgs.) pamatyti 2 ND biggrin.gif
Atsakyti
Miraval, ateinu padekoti uz saldu priziuka, kuri jau gavau pries keleta dienu thumbup.gif Aciuuu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 06 28, 22:38)
Jai - kam? tai moteriai smile.gif o Jei - tai jau jungtukas smile.gif

Gal per daug prilanksčiau aš čia. Norėjau retoriškai, bet tebūnie moteriai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2013 06 29, 00:34)
Gal per daug prilanksčiau aš čia. Norėjau retoriškai, bet tebūnie moteriai smile.gif

tai niekis smile.gif kadangi čia visi "kandžiojasi" dėl rašybos klaidų, tai sakau ir aš krimstelsiu, o dar vaikinui biggrin.gif
Atsakyti
Tyliai.., dėl asmeninių problemų notworthy.gif
Atsakyti