Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(robobebras @ 2013 06 28, 15:22)
jai nesimato skirtumo tarp daigtu, reiskia reik akiniu.

Puikiai matau ir taip smile.gif Kur parašiau, kad skirtumo nesimato išvis?
Dėl akinių, pasikonsultuosiu, ačiū už rūpestį rolleyes.gif
QUOTE(Mangute @ 2013 06 28, 18:08)
kažin ši fotografija verta Jūsų dėmesio?  g.gif

Super, man smagiai žiūrisi smile.gif
Atsakyti
jei kas nors nori kritikos, pastabu, galit imesti nuotraukas.pakomentuociau.turiu dar siek tiek laiko, kol bandukai kepa orkaitej biggrin.gif
Atsakyti
Tyliai..., na tu rašei, kad beveik nesimato, o tai yra beveik tas pats smile.gif
Lunameja, skanaus Tau ir Tavo Šeimai clap_1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alsute: 28 birželio 2013 - 18:17
QUOTE(lunameja @ 2013 06 28, 19:16)
jei kas nors nori kritikos, pastabu, galit imesti nuotraukas.pakomentuociau.turiu dar siek tiek laiko, kol bandukai kepa orkaitej  biggrin.gif

http://www.flickr.co...s/91924982@N05/ perderiau kelias foto smile.gif
Atsakyti
Dekui, Alsute, tikiuosi bus gardu. tai sios dienos finiso tiesioji biggrin.gif ''dasibaigimas''.
Atsakyti
QUOTE(alsute @ 2013 06 28, 19:16)
Tyliai..., na tu rašei, kad beveik nesimato, o tai yra beveik tas pats  smile.gif

Beveik ir visiškai yra skirtingos sąvokos. Tačiau aš ne pedagogė, kad imčiau aiškinti kuo ir kaip gali skirtis žodžių reikšmės.

Gal pirmiau pateik savo namų darbų variantus, jeigu tiek puikiai jauti fotografiją. Labai norisi pamatyti smile.gif
Į mano komentarus galima nekreipti didelio dėmesio. Tačiau matyti per savo prizmę taipogi galiu. Išsakyti - taip pat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tyliai.. @ 2013 06 28, 18:56)
Į mano komentarus galima nekreipti didelio dėmesio. Tačiau matyti per savo prizmę taipogi galiu. Išsakyti - taip pat smile.gif

O man patiko, kad po diskusijos apie komentarus pradėjai komentuoti ir nebijoti to smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 28 birželio 2013 - 19:05
Tyliai.., luktelėsi dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 06 28, 16:16)

Papildyta:

oba. is kur tu cia tongue.gif
Papildyta:

savaitgalio tema: delnai-ziedai/pakabukai-kaklai

aš? Hm, praktiškai iš kanapių. Pagalvojau, kad tavęs labai pasiilgau. Bet tai negi ateisiu ir taip rašysiu, tai parašiau kažką. Beleką. O dabar va pasakiau. Gerai gavosi, viskas pagal planą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 06 28, 20:05)
O man patiko, kad po diskusijos apie komentarus pradėjai komentuoti ir nebijoti to smile.gif

Iks, aš nebijau, neturiu ko bijoti. Kartais galiu pritrūkti laiko išsamiam žodžių mūšiui. Kitą kartą, gal nematu prasmės tą mūšį pradėti.. smile.gif

QUOTE(alsute @ 2013 06 28, 20:08)
Tyliai.., luktelėsi dar  biggrin.gif

Kodėl? Komentuoti laiko tai yra?

P.S. Skaityti ne piktai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 06 28, 17:14)
Man tai rūpi, ar kursų vadovė įsigijo tokį daiKKKKtą kaip pašto ženkliukas mastau.gif  hihihi.gif

galiu asmeniškai įteikti, blin biggrin.gif
Atsakyti
dosa man foto patiko, mergaite zavi, jausminga nuotaika, spalvos grazios, man asmeniskai nesipjauna suknute, bet jai ekspertes sako , kad pjaunasi, tai ir man dar dauk ko mokintis reikia smile.gif, o tokio lauko pavydziu, noreciau fotosesija joje taip pat ismeginti kokia 4u.gif
Atsakyti