Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(robobebras @ 2013 06 28, 14:22)

Matosi tikrai puikiai skirtumas tarp daiKKKKKbiggrin.gif
Iš manęs dar vienas TAIP smile.gif Nors jau ir nereikia. Man patiko - lakoniškai, tvarkingai, teisingai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 28 birželio 2013 - 14:45
QUOTE(Tyliai.. @ 2013 06 28, 12:30)
Simpatiška 4u.gif  O jei labiau įsižiūrėt... tai suknutės spalva pjaunasi su  aguonų spalva ir plaukų sruoga nekaip žiūrisi ant veiduko.
(aš ne ekspertė 4u.gif )

tikrai taip. bet nuotrauka silta. butu dar geresne jei formatas butu horizontalus ir 3daliu taisykle. daug grazaus II plano apimtum, bokeh nice butu. gal turi dar kadru is sios fs?
Papildyta:
QUOTE(dosa @ 2013 06 28, 14:00)
Dėkoju, mielosios, už komentarus. Atsiprašinėti nereik smile.gif Sakot spalviškai pjaunasi? Chm...man kažkaip lyg atrodo, kad dera ten viskas, nors mano akis greičiausiai atbukusi bus. Reiks vėl grįžti prie jb nuotraukų, per sunku man tą spalvinę gamą perprasti  biggrin.gif Sutinku, kad su paprastesne suknele būtų buvę kur kas gražiau.

ne. reikia ne prie jb grizhti (jis pas tave pakankamai neblogas, kiek pamenu), o su spalvom mokytis. t'sakant junkis. as irgi nemoku su spalvom. nu bet kiek galima jb naudot, kai tikrai spalvos tiek kartu geriau butu mano fotkese.
Papildyta:
QUOTE(Požiūris @ 2013 06 27, 23:26)
Nu issididinau per tel. Skirtumai yra, bet man vistiek centras per daug fokuse. Bet as labai nesiginciju. Siandien visa tema perskaiciau ir kazkieno obuoliukai man labiau savo fokusuose buvo.

per tel nepamatysi skirtumo. o jis yra. nors ir nezymus, nes pakankamai didelis atstumas tarp daiktu.

turime nauja berniuka..? - nedrasiai paklause maggie biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(robobebras @ 2013 06 28, 15:22)

oba. is kur tu cia tongue.gif

Papildyta:

savaitgalio tema: delnai-ziedai/pakabukai-kaklai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maggie: 28 birželio 2013 - 15:17
Popietei smile.gif
Maggie, rodos taip biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alsute: 28 birželio 2013 - 15:43
mars i lietuviu kalbos kursus biggrin.gif
p.s prisideciau ir as biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2013 06 28, 11:42)
Nors mano ND cia ir nera, bet visgi tiesos mano pastebejimuose yra ar ne? Kitu atveju, kodel nera TAIP is jusu(ekspertes).  g.gif  biggrin.gif

tavo pastebėjimuose tiesos, deja, nebuvo. Galima prie kitų dalykų prikibti, bet tai, ką paminėjai tu, t.y. kad tarp antros ir trečios foto nėra skirtumo - netiesa. Skirtumas yra.

O aš neužskaičiau tik todėl, kad nesikišu į nd užskaitinėjimą. Kartą išsiskyrė nuomonės dėl estetikos, tad daugiau ir nebesikišu.
Ir šiaip, užskaičiau pakankamai ND, gali kas kitas užskaitinėti dabar smile.gif Aš į nusipelnytą poilsį išėjau.

Aš jau bijau šioje temoje pasisakyti lotuliukas.gif na rodos tikslingai diskusijų ieškau biggrin.gif visada užkliūnu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 28 birželio 2013 - 16:25
kažin ši fotografija verta Jūsų dėmesio? g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 06 28, 16:24)
Ir šiaip, užskaičiau pakankamai ND, gali kas kitas užskaitinėti dabar  smile.gif  Aš į nusipelnytą poilsį išėjau.
Aš jau bijau šioje temoje pasisakyti  lotuliukas.gif  na rodos tikslingai diskusijų ieškau  biggrin.gif  visada užkliūnu

Tik dėl antrojo punkto į nusipelnytą poilsį, šiukštu, nesugalvok išeiti! smile.gif Čia fizikos dėsniai - asmenybės magnetizmas ir vsio takoje irnesakyk.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rarity @ 2013 06 28, 14:43)
Matosi tikrai puikiai skirtumas tarp daiKKKKKbiggrin.gif

QUOTE(lunameja @ 2013 06 28, 16:02)
mars i lietuviu kalbos kursus  biggrin.gif p.s prisideciau ir as  biggrin.gif

Man tai rūpi, ar kursų vadovė įsigijo tokį daiKKKKtą kaip pašto ženkliukas mastau.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 28 birželio 2013 - 17:09
Mangute, skonio reikalas. pirmas planas labiau patinka, nei antras.nes pastarajam parinkai objektus neatsakingai.kazkaip mazai sasajos matau tarp pirmo antro plano.kaip suprantu noreta pavaizduoti ale knygos skaitymas su arbata/kava?? bet tarkim, net nesimato ar ten kava ar arbata, puodelis-ofisinio stiliaus, mano nuomone, nedera su glezna rausva sakele. prie puodelio dar vienas indelis, kas ten,cukrus... kur jis?nesimato, ar to reikejo? gal cukraus gabaliukai butu dailiau?man dar siek tiek svyra i kaire viskas.sviesa yra. tarkim, man labiau patinka originalumas, nei pasikartojacios mintys.
As, vis delto, noreciau tave pamtyti labiau pazengusiam lygyje, neuzsistovek ties stiebeliais, puodeliais ir gelytemis smile.gif gerai,kad bandai darai, bet to kartais irgi neuztenka.
Atsakyti
QUOTE(lunameja @ 2013 06 28, 18:41)
Mangute, skonio reikalas. pirmas planas labiau patinka, nei antras.nes pastarajam parinkai objektus neatsakingai.kazkaip mazai sasajos matau tarp pirmo antro plano.kaip suprantu noreta pavaizduoti ale knygos skaitymas su arbata/kava?? bet tarkim, net nesimato ar ten kava ar arbata, puodelis-ofisinio stiliaus, mano nuomone, nedera su glezna rausva sakele. prie puodelio dar vienas indelis, kas ten,cukrus... kur jis?nesimato, ar to reikejo? gal cukraus gabaliukai butu dailiau?man dar siek tiek svyra i kaire viskas.sviesa yra. tarkim, man labiau patinka originalumas, nei pasikartojacios mintys.
As, vis delto, noreciau tave pamtyti labiau pazengusiam lygyje, neuzsistovek ties stiebeliais, puodeliais ir gelytemis  smile.gif gerai,kad bandai darai, bet to kartais irgi neuztenka.

ačiū! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 06 28, 17:08)
kažin ši fotografija verta Jūsų dėmesio?  g.gif

Man ND primena... Komponavimas toks... truputį namudinis, veikėjų ryškiai per daug, subtilumo per mažai, kaip ir organikos, istorijos... Tokiam kadre, įsivaizduoju, per daiktus turėtum pamatyti tai, ko nesimato.
Lunamejos komentarui galiu tik pritarti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 28 birželio 2013 - 17:52
Mangute, pritariu Lunamejai, servetėlė man nelabai čia tinka, galėtų gal būti kitoks pagrindas ax.gif
Aš jei fotkinčiau tokius daiktus, tai pasirinkčiau lauką ar smėlį 4u.gif o spalvų tai pavydžiu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alsute: 28 birželio 2013 - 17:55
Ačiū Iks ir Alsute wink.gif
Atsakyti