Nežinau, kodėl užskaitomi šie paskutiniai ND. 2 ir 3 nuotraukos beveik nesiskiria, fokusas labai silpnai matomas. Už idėją - taip, bet užduoties išpildymą - ne. Juolab, kad nuo senai yra patariama nesirinkti stiklinių objektų, nuo kurių fokusas dažnai pabėga.
Jei jau yra 3 taip, sėkmės antrame ND.
Sveikos (-i)
Ogi apturėjau šventę - paėmiau į rankas galų gale fotoaparatą! Tikiuosi kitą kartą tiek dulkių neteks nupūsti...
Ogi apturėjau šventę - paėmiau į rankas galų gale fotoaparatą! Tikiuosi kitą kartą tiek dulkių neteks nupūsti...
QUOTE(dosa @ 2013 06 28, 12:22)
Sveikos (-i)
Simpatiška O jei labiau įsižiūrėt... tai suknutės spalva pjaunasi su aguonų spalva ir plaukų sruoga nekaip žiūrisi ant veiduko.
(aš ne ekspertė )
dosa, man patinka viskas spalvos sodrios ir suknele priderinta
na nezinau noretusi gal daugiau akiu
na nezinau noretusi gal daugiau akiu
QUOTE(dosa @ 2013 06 28, 11:22)
Sveikos (-i)
Aguonų lauko tai jau tikrai ne baltai pavydžiu O foto įspūdžio nepadarė, nuobodoka; atsiprašau . Suknelė ir man neįsipaišo tiek spalviškai (nors darbo monitorius gali ir už nosies vedžioti), tiek ir dėl to, kad kiek per mandra šiame kontekste.
dosa, ir man sukneles spalva cia netinka
Dėkoju, mielosios, už komentarus. Atsiprašinėti nereik Sakot spalviškai pjaunasi? Chm...man kažkaip lyg atrodo, kad dera ten viskas, nors mano akis greičiausiai atbukusi bus. Reiks vėl grįžti prie jb nuotraukų, per sunku man tą spalvinę gamą perprasti Sutinku, kad su paprastesne suknele būtų buvę kur kas gražiau.
QUOTE(Iks @ 2013 06 28, 13:30)
Aguonų lauko tai jau tikrai ne baltai pavydžiu O foto įspūdžio nepadarė, nuobodoka; atsiprašau . Suknelė ir man neįsipaišo tiek spalviškai (nors darbo monitorius gali ir už nosies vedžioti), tiek ir dėl to, kad kiek per mandra šiame kontekste.
jooooo aguonų laukas tikra fantastika, važiuojant link uošvių užmačiau aguonų, sakau grįžtant pasiskinsiu, bet kažkas buvo greitesnis už mane, nepaliko nei vienos
QUOTE(krispuka @ 2013 06 28, 09:00)
skirtumas tikrai yra, o jis butu ryskesnis, jai truputi dar istriziau daigtai butu sudelioti, gali del saves perdaryti arba jai nesurinksi taip, bet nuo manes TAIP
daiKKKKKKKtai
QUOTE(sayonara @ 2013 06 28, 13:17)
o jEEEEEEi - tai jau tiek to?
Dosa, pasivaikščiojau po Tavąjį flickr'ą. Labai patiko mergaitė su purvinais delnais Neaugink dulkių
QUOTE(Tyliai.. @ 2013 06 28, 11:16)
Nežinau, kodėl užskaitomi šie paskutiniai ND. 2 ir 3 nuotraukos beveik nesiskiria, fokusas labai silpnai matomas.
Vadovavausi prielaida, kad autorius/ė neturi itin mandros technikos galbūt. Žinau, kad technika ne rodiklis, kad esi pats savo fotolikimo kalvis , kad norint įmanoma viskas ir t.t. Bet patirties aidai ir lietus sužadino manyje altruizmą. Žiauriai vargau su tuo trečiuoju daiKtu, skirtumas buvo minimalus, jį padidinau tik antrąjį nuo trečiojo obj. per kilometrą atitraukusi. Aišku, pavargti verta, išmoti suktis iš padėties - irgi, godžiai ryti mokslo šaknis, kokios karčios jos bebūtų - tež, bet! savo TAIP neatsisakau, o Kectac lai apsisprendžia - pasiimti surinktus TAIP:
a) kaip trofėjų;
b)tik kaip suvenyrą ir eiti pamėginti dar kartą (aš turbūt eičiau vis tik kartot).
QUOTE(Tyliai.. @ 2013 06 28, 12:16)
Nežinau, kodėl užskaitomi šie paskutiniai ND. 2 ir 3 nuotraukos beveik nesiskiria, fokusas labai silpnai matomas. Už idėją - taip, bet užduoties išpildymą - ne. Juolab, kad nuo senai yra patariama nesirinkti stiklinių objektų, nuo kurių fokusas dažnai pabėga.
http://farm3.staticf...e7be26c69_b.jpg
http://farm8.staticf...d884eda51_b.jpg
jai nesimato skirtumo tarp daigtu, reiskia reik akiniu.