Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Nežinau, kodėl užskaitomi šie paskutiniai ND. 2 ir 3 nuotraukos beveik nesiskiria, fokusas labai silpnai matomas. Už idėją - taip, bet užduoties išpildymą - ne. Juolab, kad nuo senai yra patariama nesirinkti stiklinių objektų, nuo kurių fokusas dažnai pabėga.

Jei jau yra 3 taip, sėkmės antrame ND.
Atsakyti
Sveikos (-i)
Ogi apturėjau šventę - paėmiau į rankas galų gale fotoaparatą! Tikiuosi kitą kartą tiek dulkių neteks nupūsti... biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2013 06 28, 12:22)
Sveikos (-i)
Ogi apturėjau šventę - paėmiau į rankas galų gale fotoaparatą! Tikiuosi kitą kartą tiek dulkių neteks nupūsti...  biggrin.gif

Simpatiška 4u.gif O jei labiau įsižiūrėt... tai suknutės spalva pjaunasi su aguonų spalva ir plaukų sruoga nekaip žiūrisi ant veiduko.
(aš ne ekspertė 4u.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tyliai..: 28 birželio 2013 - 11:31
dosa, man patinka viskas wub.gif spalvos sodrios ir suknele priderinta thumbup.gif
na nezinau noretusi gal daugiau akiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2013 06 28, 11:22)
Sveikos (-i)
Ogi apturėjau šventę - paėmiau į rankas galų gale fotoaparatą! Tikiuosi kitą kartą tiek dulkių neteks nupūsti...  biggrin.gif

Aguonų lauko tai jau tikrai ne baltai pavydžiu biggrin.gif O foto įspūdžio nepadarė, nuobodoka; atsiprašau ax.gif . Suknelė ir man neįsipaišo tiek spalviškai (nors darbo monitorius gali ir už nosies vedžioti), tiek ir dėl to, kad kiek per mandra šiame kontekste.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 28 birželio 2013 - 12:59
dosa, ir man sukneles spalva cia netinka smile.gif
Atsakyti
Dėkoju, mielosios, už komentarus. Atsiprašinėti nereik smile.gif Sakot spalviškai pjaunasi? Chm...man kažkaip lyg atrodo, kad dera ten viskas, nors mano akis greičiausiai atbukusi bus. Reiks vėl grįžti prie jb nuotraukų, per sunku man tą spalvinę gamą perprasti biggrin.gif Sutinku, kad su paprastesne suknele būtų buvę kur kas gražiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 28 birželio 2013 - 13:28
QUOTE(Iks @ 2013 06 28, 13:30)
Aguonų lauko tai jau tikrai ne baltai pavydžiu biggrin.gif O foto įspūdžio nepadarė, nuobodoka; atsiprašau ax.gif . Suknelė ir man neįsipaišo tiek spalviškai (nors darbo monitorius gali ir už nosies vedžioti), tiek ir dėl to, kad kiek per mandra šiame kontekste.

jooooo aguonų laukas tikra fantastika, važiuojant link uošvių užmačiau aguonų, sakau grįžtant pasiskinsiu, bet kažkas buvo greitesnis už mane, nepaliko nei vienos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2013 06 28, 09:00)
skirtumas tikrai yra, o jis butu ryskesnis, jai truputi dar istriziau daigtai butu sudelioti, gali del saves perdaryti arba jai nesurinksi taip, bet nuo manes TAIP smile.gif

daiKKKKKKKtai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 06 28, 13:17)
daiKKKKKKKtai biggrin.gif

o jEEEEEEi - tai jau tiek to? brunette.gif biggrin.gif biggrin.gif

Dosa, pasivaikščiojau po Tavąjį flickr'ą. Labai patiko mergaitė su purvinais delnais smile.gif Neaugink dulkių cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 28 birželio 2013 - 13:59
QUOTE(Tyliai.. @ 2013 06 28, 11:16)
Nežinau, kodėl užskaitomi šie paskutiniai ND. 2 ir 3 nuotraukos beveik nesiskiria, fokusas labai silpnai matomas.

Vadovavausi prielaida, kad autorius/ė neturi itin mandros technikos galbūt. Žinau, kad technika ne rodiklis, kad esi pats savo fotolikimo kalvis smile.gif , kad norint įmanoma viskas ir t.t. Bet patirties aidai ir lietus hihihi.gif sužadino manyje altruizmą. Žiauriai vargau su tuo trečiuoju daiKtu, skirtumas buvo minimalus, jį padidinau tik antrąjį nuo trečiojo obj. per kilometrą atitraukusi. Aišku, pavargti verta, išmoti suktis iš padėties - irgi, godžiai ryti mokslo šaknis, kokios karčios jos bebūtų - tež, bet! savo TAIP neatsisakau, o Kectac lai apsisprendžia - pasiimti surinktus TAIP:
a) kaip trofėjų;
b)tik kaip suvenyrą ir eiti pamėginti dar kartą (aš turbūt eičiau vis tik kartot).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 28 birželio 2013 - 14:21
QUOTE(Tyliai.. @ 2013 06 28, 12:16)
Nežinau, kodėl užskaitomi šie paskutiniai ND. 2 ir 3 nuotraukos beveik nesiskiria, fokusas labai silpnai matomas. Už idėją - taip, bet užduoties išpildymą - ne. Juolab, kad nuo senai yra patariama nesirinkti stiklinių objektų, nuo kurių fokusas dažnai pabėga.

Jei jau yra 3 taip, sėkmės antrame ND.

http://farm3.staticf...e7be26c69_b.jpg
http://farm8.staticf...d884eda51_b.jpg

jai nesimato skirtumo tarp daigtu, reiskia reik akiniu.
Atsakyti