Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Labas vakaras smile.gif Pasinaudojau Jūsų patarimais ir perdariau savo pirmąjį namų darbą. Taigi dalinuosi savo darbo rezultatais smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Mano akiai antroj ir trecioj foto centrinis buteliukas vienodai fokuse.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Požiūris: 27 birželio 2013 - 22:24
na jau, skirtumai tarp visų foto puikiai matosi
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 06 27, 23:24)
na jau, skirtumai tarp visų foto puikiai matosi

Nu issididinau per tel. Skirtumai yra, bet man vistiek centras per daug fokuse. Bet as labai nesiginciju. Siandien visa tema perskaiciau ir kazkieno obuoliukai man labiau savo fokusuose buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Požiūris: 27 birželio 2013 - 22:32
Kectac, aš sakau taip wink.gif iš šviesa šoninė, ir fonas paruoštas wink.gif
Atsakyti
Požiūris, ND užskaitymus palikim tiem, kas jau pats atsiskaitė. Tavo ND nepamenu, sorry jei klystu.

Iš manęs nei taip nei ne, nors skirtumą tikrai matau. Tikrai matosi, kad stengtasi ir apgalvota. Tiek pagrindas, tiek daiktai, tarkim nuo vieno iki trijų.
Atsakyti
vizijos biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kectac @ 2013 06 27, 23:01)
Labas vakaras smile.gif Pasinaudojau Jūsų patarimais ir perdariau savo pirmąjį namų darbą. Taigi dalinuosi savo darbo rezultatais smile.gif

skirtumas tikrai yra, o jis butu ryskesnis, jai truputi dar istriziau daigtai butu sudelioti, gali del saves perdaryti arba jai nesurinksi taip, bet nuo manes TAIP smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Stikline @ 2013 06 28, 08:38)
vizijos  biggrin.gif

idomiai visai ziurisi, patinka 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mangute @ 2013 06 27, 22:28)
Krispuka, pritariui daugumai, mirgu margu.
Papildyta:
ir man reiktų kokį auto sukurpti ;/

butinai reikia, galiu kitus paskatinti, bet kai sau reikia sunkiai prisiverciu :)lauksim nuotraukytes su savo auto 4u.gif
Atsakyti
Kectac, TAIP smile.gif
Atsakyti
Kectac ar kitu niku,nepamenu.prisistatyk smile.gif
ND- TAIP
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 06 28, 07:38)
Požiūris, ND užskaitymus palikim tiem, kas jau pats atsiskaitė. Tavo ND nepamenu, sorry jei klystu.
Iš manęs nei taip nei ne, nors skirtumą tikrai matau. Tikrai matosi, kad stengtasi ir apgalvota. Tiek pagrindas, tiek daiktai, tarkim nuo vieno iki trijų.

Nors mano ND cia ir nera, bet visgi tiesos mano pastebejimuose yra ar ne? Kitu atveju, kodel nera TAIP is jusu(ekspertes). g.gif biggrin.gif

Gerai gerai, iseinu jau irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Požiūris: 28 birželio 2013 - 10:43
Poziuris, 3 nuotraukoje fokusas gal kiek stipresnis galetu buti, bet tikrai jis nenusokes, nei ant antro nei ant pirmo objektu. bet as linkus uzskaityti
Atsakyti