Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

na man patinka, nezinau, lauk kitu nuomoniu cool.gif
Atsakyti
aciu, na man j/b dar iki siol kosmosas
Atsakyti
Kiek man leidžia mano žinios, manau, JB geras 4u.gif Tik niekaip nenusprendžiu, kuri labiau patinka, JB ar spalvota smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2013 06 27, 15:50)
Pulteli jau senai turiu, bet va viena karta prisiruosiau ji isbandyt, auto, nezinau kaip apkarpyti g.gif

[img]http://farm8.staticflickr.com/7447/9151882896_bd1d66924b_z.jpg

perfotografuok, siūlau smile.gif pagalvok kas blogai pati ir garsiai tą parašyk.
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2013 06 27, 16:25)
perfotografuok, siūlau smile.gif pagalvok kas blogai pati ir garsiai tą parašyk.

kada dar pasidarysiu auto smile.gif) sunkiai prisiverciau per ilga laika, o klaidos net nezinau, ranka keisti reiketu kur pulteli laikau, bet nesuprantu, iskart paspaudziu ir fotkina, nera taimerio, nespeju ranka pakavot g.gif , gal dar fonas nezinau nera mirgu margu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2013 06 27, 15:31)
kada dar pasidarysiu auto smile.gif) sunkiai prisiverciau per ilga laika, o klaidos net nezinau, ranka keisti reiketu kur pulteli laikau, bet nesuprantu, iskart paspaudziu ir fotkina, nera taimerio, nespeju ranka pakavot  g.gif , gal dar fonas nezinau nera mirgu margu? g.gif

ziuriu zmoniu skoniai taip stipriai skiriasi.

Taip, marga ir net labai. matosi,kad fotografuodama negalvoji i prieky. jei butum pagalvojus, butu toks kadras neisejes.kuriame,ranku padetis absoluciai nepatogi, nukrista desiniosios rankos plastaka, plaukuciai -toks draikalas.
del aprangos, tai cia irgi labai issiskiria skoniai. absoluciai ne mano skonio.nenoriu izeist. bet..
Krispuka, pabandyk perdaryti. nebent jau sis kadras labai prie sirdies, tai tuomet nesusikalbesim.
JB variantas dazniausiai gelbsti jei nemokama derinti spalvu, arba per daug visokiu detaliu. tavo vietoj buciau nenaudojus margo uzvalkalo.rubai-skonio reikalas... tad.ir poza galejai apgalvoti.vat ir idomu isgirsti, kaip dirbi su busima ideja/kadru, kaip vyksta pasiruosimas tavyje?jei nera ant pultelio laikmacio, naudok ant fotoaparato.nereiks galvoti kaip paslepti pulteli.kai kuriais atvejais galima ir kojas pasitelkti vietoj ranku, naudojant pulteli biggrin.gif
tad nustebink.ateik su nauju auto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2013 06 23, 10:23)
Savaitgalio žaidimui. Mano foto  ax.gif  Nenorėjau to gražiojo sterilaus varianto. Norėjosi grubiau, "ūkiškiau", šiek tiek kitaip. Reikėtų dar paieškot kampų, vietų, bet gyvenu bėgime, tad arba sugeneravus mintį reikia greit padaryt, arba kurį laiką paslėptą fotiką laikyt...  unsure.gif Na, bet aš bent pribėgom, kad ir neišbaigtai...  4u.gif

O seselyje is sauksto pikc karkvabalis lipa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2013 06 27, 16:08)
O seselyje is sauksto pikc karkvabalis lipa biggrin.gif

Ale rimtai gerai tas šešėlis susidėliojo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2013 06 27, 18:52)
Ale rimtai gerai tas šešėlis susidėliojo  thumbup.gif

Tokie, kaip as(bepradedantys pradet) nepastebi techniniu subtilybiu, man iskart vabalas i akis krito biggrin.gif
Atsakyti
Krispuka, sutikčiau su Kristalines ir Lunameja, kad antras dublis būtų ne pro šalį smile.gif Nuo margumo ne tik akys raibsta ir išsilaksto į visas 4 puses, jis ir spalviškai neapgalvotas, be sąsajų (turėtų arba idealiai derėti, arba pritrėkšti žiūrovą tokiu įžūliu kontrastu, kad iš nuostabos anas netektų amo ir prieš savo valią būtų įtikintas, kad taip reikia biggrin.gif). Apskritai susidaro įspūdis, kad kadras kažkoks atsitiktinis, netyčiukas, iš kurio nėra ko labai ir norėti. Man regis, JB mažai ką pagelbės, jam paprasčiausia nėra čia ką labai ištraukti, nes nufotografuota be vadinamojo svorio centro, na, toks labiau techninis pultelio kaip daikto išbandymas.
Atsakyti
Supratau merginos, na su antru pabandymu, kitu kadru, gal patobulesiu g.gif 4u.gif
Atsakyti
Krispuka, pritariui daugumai, mirgu margu.
Papildyta:
ir man reiktų kokį auto sukurpti ;/
Atsakyti