Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2013 06 27, 09:34)
Ryto skaitiniai: UWAGA: ne apie fotografiją. snobofobams neskaityti biggrin.gif Snobizmo intarpas

Ar gražu tokį ramų rytmetį žadinti žmones iš kolektyvinio sapno? blink.gif biggrin.gif
Ir gal aš niekaip negaliu apsispręsti, į kurią eilę stotis: fobų, filų ar fanų? beee.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 06 27, 11:09)

Aga, jau perskaityta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 06 27, 11:11)
Ir gal aš niekaip negaliu apsispręsti, į kurią eilę stotis: fobų, filų ar fanų? beee.gif  smile.gif

lotuliukas.gif

labai daug skaityt. as pass.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 06 27, 11:27)
lotuliukas.gif
labai daug skaityt. as pass.

O aš - didis.gif Ptičku vis tiek žalko (negyvai gyvo kurtinio). Su fotografija visai susiję, kaip kad fotografija susisieja su viskuo, su kuo tik netingi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 06 27, 11:46)
O aš -  didis.gif Ptičku vis tiek žalko (negyvai gyvo kurtinio). Su fotografija visai susiję, kaip kad fotografija susisieja su viskuo, su kuo tik netingi smile.gif

o, perskaitei..smile.gif įdomu, kiek dar perskaitys, bent jau pirmą pusę, ir susies su fotografija? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 06 27, 12:48)
o, perskaitei..smile.gif įdomu, kiek dar perskaitys, bent jau pirmą pusę, ir susies su fotografija? smile.gif

Skaičiau ir mintyse linksėjau galva. Kai kurios mintys tokios artimos. Och... smile.gif Ir man būna, kad gėdijuosi kai kurių savo kūrinių. ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 06 27, 12:06)
Skaičiau ir mintyse linksėjau galva. Kai kurios mintys tokios artimos. Och...  smile.gif Ir man būna, kad gėdijuosi kai kurių savo kūrinių.  ph34r.gif

visiems jų būna smile.gif
Atsakyti
Man tai būna, kad ne tik savų, bet... ir svetimų kūrinių gėdijuos (niekam netaikoma).
Beje, kiti aspektai ne mažiau įdomūs, kad ir to gyvenimo po gyvenimo, kūrinio adresato virsmai į bendraautorių, kūrėją ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 27 birželio 2013 - 13:10
QUOTE(Dincelis @ 2013 06 26, 23:41)
O vat į Šiaulius mielai, kart nuo karto ten sukiojuosi... nežinau kodėl-nemoku paaiškinti, bet mielai ir gyventi ten persikraustyčiau... atgyju tame mieste!

Duok kada žinią kai turėsi laisvą minutę, pasikavinsim rolleyes.gif

Nu skaitau ir aš, bais įdomu apie ką kalbat ax.gif
Atsakyti
Pulteli jau senai turiu, bet va viena karta prisiruosiau ji isbandyt, auto, nezinau kaip apkarpyti g.gif

user posted image
Atsakyti
krispuka, pabandyk 16:9 rodos ax.gif bet man ir taip patinka, nebent nukirpt tik ta ranka
ai tiesa pabandziau j/b man patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alsute: 27 birželio 2013 - 15:07
QUOTE(alsute @ 2013 06 27, 16:01)
krispuka, pabandyk 16:9 rodos  ax.gif bet man ir taip patinka, nebent nukirpt tik ta ranka
ai tiesa pabandziau j/b man patiko  mirksiukas.gif

man jb gavosi taip, ir nukirpus truputi rankos g.gif

user posted image

ar kazka keist spalvas g.gif
Atsakyti