Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(alsute @ 2013 06 27, 06:38)

aaa... Tu čia rimtai?
Atsakyti
cia susije su fotografija, reikia perskaityti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(alsute @ 2013 06 27, 07:34)
cia susije su fotografija, reikia perskaityti  blink.gif

nu pabandysiu paskaityti, nes kol kas tik permečiau akimis. patys vaizdai tai Pilies gatvės paveikslams tinkami, atvirukams va kai kurie tiktų, bet ne grožėtis. Na, bent jau man.
Atsakyti
Rytinė diskusija kažką baisiai primena hihihi.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
paskaičiau, alsute. nekeičiu nuomonės. gal pradedančiajam fotografuoti ar domėtis fotografijos ryšiais su kitais menais, kompozicija ar šviesa ir daro įspūdį tokie vaizdai ir tai, kas ten trumpai parašyta, bet aš asmeniškai iš to nieko naujo ar naudingo nepasisėmiau. o ir tapyba, kuri ten sudėta, ne to lygio, iš kurio galima kažko pasimokyti. čia MANO nuomonė, galima nesutikti..
Papildyta:
QUOTE(Iks @ 2013 06 27, 07:54)
Rytinė diskusija kažką baisiai primena hihihi.gif  irnesakyk.gif

detalizuokite, prašau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 06 27, 08:07)
Papildyta:
detalizuokite, prašau smile.gif

Per jonines kiek panaši buvo dėl alsutės žiūrinių.
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 06 27, 08:16)
Per jonines kiek panaši buvo dėl alsutės žiūrinių.

na, čia stiprūs skonių ir supratimų skirtumai. mano galva, tai visiškas kičas, kitiems atrodo visiškas menas. kitiems mano vakarykščiai žiūriniai atrodė visiškas briedas. galima apie tai padiskutuoti..smile.gif
Atsakyti
bet juk netrukdo tokios nuorodos. Atras savų žiūrovų ir jos. Kaip ir praeita nuoroda savų žiūrovų atrado
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 27 birželio 2013 - 08:26
QUOTE(Yvette @ 2013 06 27, 08:25)
bet juk netrukdo tokios nuorodos. Atras savų žiūrovų ir jos. Kaip ir praeita nuoroda savų žiūrovų atrado

Žinoma. Čia gi vieša tema, kiekvienas gali tiek dėti, kas jam gražu ar prasminga, tiek išsakyti savo nuomonę apie tai. Mano dedamas nuorodas irgi ne kartą sukritikuodavo, kad briedai, nesąmonės, žiauru, baisu, iškrypėliška. Kiekvienam gi savo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 06 27, 08:28)
Žinoma. Čia gi vieša tema, kiekvienas gali tiek dėti, kas jam gražu ar prasminga, tiek išsakyti savo nuomonę apie tai. Mano dedamas nuorodas irgi ne kartą sukritikuodavo, kad briedai, nesąmonės, žiauru, baisu, iškrypėliška. Kiekvienam gi savo smile.gif

Sutinku. Manding, nieks ir nesiekia (snobiško?) temos grynaveisliškumo. Ar siekia kas? - prisipažinkite gražiuoju! biggrin.gif Tebūnie nuorodų įvairovė, man asm. ji tikrai nemaišo, saulės anei mėnulio neužstoja. Publika marga, skonio receptoriai skirtingi. Man net žavu, kai išsivysto/ar net užverda diskusija; nuomones, nebūtinai sutampančias su tavo paties, skaityti tikrai įdomu.
Beje, tas pats kičas sumanaus kičininko rankose gali ir labai žaviai sublizgėti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 27 birželio 2013 - 09:10
Ryto skaitiniai: UWAGA: ne apie fotografiją. snobofobams neskaityti biggrin.gif Snobizmo intarpas
Atsakyti
Galbūt bus įdomu, moters kūnas po gimdymo, tuo išgarsėjusi amerikiečių fotografė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mangute: 27 birželio 2013 - 10:10