Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Iks @ 2013 06 26, 10:30)
Plačioji visuomenė nebus supažindinta?  ax.gif

nežinau..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 06 26, 10:26)
Egiptą giriu už neformalų požiūrį į ND, pastangos tikrai kelia simpatiją smile.gif Objektų perteklius akivaizdus, tokį kiekį elegantiškai suvaldyti išties labai sunku, kitąkart ir neįmanoma smile.gif Popieriniai keksiukų sijonėliai dar ir spalviškai iššoka iš konteksto. Spėju, gal daiktų gausa bandei maskuoti nelemtąją horizonto liniją, tačiau, mano nuomone, vis tiek neišvengta šiokio tokio važiavimo į dešinę. Patarčiau komponuoti taip, kad pagrindinis veikėjas/objektas būtų labai aiškiai išskirtas, nepasimestų raibame fone smile.gif

nors as linkus uzskaityt ND, nes tvarkingas, netgi ta daiktu gausa - tai spec uzmanymas, ne siaip sau bardakas ir daiktai ismetyti.

Egipta palik avietes, i II plana dek dubeneli su miltais ir kiausini. bus pats tas.
Atsakyti
Liepos menesi busiu Lietuvoje, jei kaunietes organizuotu susitikima, mielai prisijungciau. ne daznai gryztu, tad mielai pasinaudociau tokia isskirtine proga biggrin.gif
Atsakyti
Jei būčiau Kaunietė tikrai susitikčiau... tipo man gyvenime veiksmo dar maža biggrin.gif
Džiaugiuosi merginos, kad net vasaros metu forumas įnirtingai gyvas!
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2013 06 26, 14:28)
Jei būčiau Kaunietė tikrai susitikčiau... tipo man gyvenime veiksmo dar maža  biggrin.gif
Džiaugiuosi merginos, kad net vasaros metu forumas įnirtingai gyvas!

Prašom į Šiaulia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2013 06 26, 16:47)
Prašom į Šiaulia  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano paskutinės 4u.gif, laukiu pastabų smile.gif
user posted image
user posted image

http://www.flickr.co...s/92450332@N07/
Atsakyti
niu va mano nekarpytas variantas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 06 26, 22:26)

O horizontas nekrypsta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2013 06 26, 22:37)
O horizontas nekrypsta?  g.gif

nu pažiūrėjau nebent vos keli milimetrai į šoną krypsta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2013 06 26, 16:47)
Prašom į Šiaulia  biggrin.gif

O vat į Šiaulius mielai, kart nuo karto ten sukiojuosi... nežinau kodėl-nemoku paaiškinti, bet mielai ir gyventi ten persikraustyčiau... atgyju tame mieste!
Atsakyti
Rytinei kavai wub.gif
Atsakyti