na taip, bet nekelsiu tokiu kurie man nepatinka
QUOTE(alsute @ 2013 06 25, 17:03)
na taip, bet nekelsiu tokiu kurie man nepatinka
kurie nepatinka, nekelk. bet daryk taip,kad patiktu ir ikelk
QUOTE(Maggie @ 2013 06 25, 16:08)
Say nekalbi As tau fb private msg parasiau, pa'check'ink kai turesi laiko.
Papildyta:
Papildyta:
aha, mačiau, tingėjau šiandien, rytoj pakomentuosiu
Maggie, man labai patiko antroji, tokia minksta sviesa, svelnios spalvos man graziai susizaide su tavo ir leles rimtom minom. Deja bet nescios moters as irgi nemaciau, perskaicius aprasyma atidziai istyrinejau, viena ju lyg ir nescia Bet foto liuks, turi ta kas uzkabina ir privercia vis sugrizti
Alsute, daryk daryk ir kai turesi ta foto kuri pacia dziugintu dek cia
Alsute, daryk daryk ir kai turesi ta foto kuri pacia dziugintu dek cia
Ryto skaitiniai ir žiūriniai:
Interviu su Saul Leiter
Dar
Foto
daug kam nepatiks, bet patikti ir neprivalo. pabandykit stabtelėti, įsižiūrėti, paskaitinėti. ir ne tik apie jo fotografiją.
beje, gal kas susidomės. iki rugsėjo 1 d. Varšuvoje kabo Marko Rothko paroda (ne fotografija). Gal kas būsit ar specialiai nulėksit. Aš labai norėčiau, nežinau, kaip pavyks, bet o vdrug
Interviu su Saul Leiter
Dar
Foto
daug kam nepatiks, bet patikti ir neprivalo. pabandykit stabtelėti, įsižiūrėti, paskaitinėti. ir ne tik apie jo fotografiją.
beje, gal kas susidomės. iki rugsėjo 1 d. Varšuvoje kabo Marko Rothko paroda (ne fotografija). Gal kas būsit ar specialiai nulėksit. Aš labai norėčiau, nežinau, kaip pavyks, bet o vdrug
Labas rytas. Atnesu savo 3ND, fiziskai artejau prie daikto
QUOTE(Egipta @ 2013 06 26, 08:12)
daiKto
man tai jovalas fone.. būtų pakakę knygos.
bet šaunu, kad bandai naujas ND formas
Egipta, labai visko daug
oi su maziau perdaryt tai lengva, taip ir galvojau, kad dekoraciju nereikia suvalgyt o techniskai viskas gerai? Sviesa, fokusas?
Laba ryta
aciu uz skaitinius, labai patiko special guy.
Egipta, linkusi pritarti,kad daiktu tikrai per daug. Kazka pasilik,kazka ismesk,ir perdaryk. is technines puses neturiu prie ko prisikabinti p.s(labai isiziurejus, antroje foto fokusiukas pasokes i tas dvi avietes, o pirmojoj i visa kruva avieciu,bet del tiek as nesikabineciau)
aciu uz skaitinius, labai patiko special guy.
Egipta, linkusi pritarti,kad daiktu tikrai per daug. Kazka pasilik,kazka ismesk,ir perdaryk. is technines puses neturiu prie ko prisikabinti p.s(labai isiziurejus, antroje foto fokusiukas pasokes i tas dvi avietes, o pirmojoj i visa kruva avieciu,bet del tiek as nesikabineciau)
Egiptą giriu už neformalų požiūrį į ND, pastangos tikrai kelia simpatiją Objektų perteklius akivaizdus, tokį kiekį elegantiškai suvaldyti išties labai sunku, kitąkart ir neįmanoma Popieriniai keksiukų sijonėliai dar ir spalviškai iššoka iš konteksto. Spėju, gal daiktų gausa bandei maskuoti nelemtąją horizonto liniją, tačiau, mano nuomone, vis tiek neišvengta šiokio tokio važiavimo į dešinę. Patarčiau komponuoti taip, kad pagrindinis veikėjas/objektas būtų labai aiškiai išskirtas, nepasimestų raibame fone
QUOTE(sayonara @ 2013 06 25, 17:40)
aha, mačiau, tingėjau šiandien, rytoj pakomentuosiu
Plačioji visuomenė nebus supažindinta?