Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

na taip, bet nekelsiu tokiu kurie man nepatinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(alsute @ 2013 06 25, 17:03)
na taip, bet nekelsiu tokiu kurie man nepatinka  g.gif

kurie nepatinka, nekelk. bet daryk taip,kad patiktu ir ikelk 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lunameja: 25 birželio 2013 - 17:05
QUOTE(Maggie @ 2013 06 25, 16:08)
Say nekalbi smile.gif As tau fb private msg parasiau, pa'check'ink kai turesi laiko.
Papildyta:

aha, mačiau, tingėjau šiandien, rytoj pakomentuosiu smile.gif
Atsakyti
Maggie, man labai patiko antroji, tokia minksta sviesa, svelnios spalvos man graziai susizaide su tavo ir leles rimtom minom. Deja bet nescios moters as irgi nemaciau, perskaicius aprasyma atidziai istyrinejau, viena ju lyg ir nescia biggrin.gif Bet foto liuks, turi ta kas uzkabina ir privercia vis sugrizti smile.gif

Alsute, daryk daryk ir kai turesi ta foto kuri pacia dziugintu dek cia wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DoVi: 25 birželio 2013 - 23:24
Ryto skaitiniai ir žiūriniai:

Interviu su Saul Leiter

Dar

Foto

user posted image

daug kam nepatiks, bet patikti ir neprivalo. pabandykit stabtelėti, įsižiūrėti, paskaitinėti. ir ne tik apie jo fotografiją.

beje, gal kas susidomės. iki rugsėjo 1 d. Varšuvoje kabo Marko Rothko paroda (ne fotografija). Gal kas būsit ar specialiai nulėksit. Aš labai norėčiau, nežinau, kaip pavyks, bet o vdrug smile.gif
Atsakyti
Labas rytas. Atnesu savo 3ND, fiziskai artejau prie daikto

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egipta: 26 birželio 2013 - 08:15
QUOTE(Egipta @ 2013 06 26, 08:12)
Labas rytas. Atnesu savo 3ND, fiziskai artejau prie daigto

daiKto

man tai jovalas fone..sad.gif būtų pakakę knygos.
bet šaunu, kad bandai naujas ND formas smile.gif
Atsakyti
Egipta, labai visko daug smile.gif
Atsakyti
oi su maziau perdaryt tai lengva, taip ir galvojau, kad dekoraciju nereikia suvalgyt biggrin.gif o techniskai viskas gerai? Sviesa, fokusas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egipta: 26 birželio 2013 - 09:01
Laba ryta

aciu uz skaitinius, labai patiko smile.gif special guy.

Egipta, linkusi pritarti,kad daiktu tikrai per daug. Kazka pasilik,kazka ismesk,ir perdaryk. is technines puses neturiu prie ko prisikabinti p.s(labai isiziurejus, antroje foto fokusiukas pasokes i tas dvi avietes, o pirmojoj i visa kruva avieciu,bet del tiek as nesikabineciau)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lunameja: 26 birželio 2013 - 09:03
Egiptą giriu už neformalų požiūrį į ND, pastangos tikrai kelia simpatiją smile.gif Objektų perteklius akivaizdus, tokį kiekį elegantiškai suvaldyti išties labai sunku, kitąkart ir neįmanoma smile.gif Popieriniai keksiukų sijonėliai dar ir spalviškai iššoka iš konteksto. Spėju, gal daiktų gausa bandei maskuoti nelemtąją horizonto liniją, tačiau, mano nuomone, vis tiek neišvengta šiokio tokio važiavimo į dešinę. Patarčiau komponuoti taip, kad pagrindinis veikėjas/objektas būtų labai aiškiai išskirtas, nepasimestų raibame fone smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 26 birželio 2013 - 09:28
QUOTE(sayonara @ 2013 06 25, 17:40)
aha, mačiau, tingėjau šiandien, rytoj pakomentuosiu smile.gif

Plačioji visuomenė nebus supažindinta? ax.gif

Atsakyti