Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(R.i.R. @ 2013 06 21, 17:17)

bigsmile.gif dėkui! Man ir tokie užfiksuoti šeimos kadrai mieliausi!!!

QUOTE(Mangute @ 2013 06 24, 16:10)

Tiltas per Nemuną (link Tilžės). Nuotrauka daryta su telefonu.

http://farm3.staticf...85cd78205_c.jpg

Tu kažkur ten gal gyveni? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2013 06 25, 09:43)
bigsmile.gif dėkui! Man ir tokie užfiksuoti šeimos kadrai mieliausi!!!
Tu kažkur ten gal gyveni?  mirksiukas.gif

netoli smile.gif mes ten žvejoti važiuojam smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mangute: 25 birželio 2013 - 08:52
Ryto žiūriniai labai pakėlė nuotaiką, kuri kaip to viršutinio katino iš įdėto pvz. biggrin.gif
Kažkaip sugebėjau iki šiol nežinoti, kaip atrodė Nabokovas doh.gif ; taigi dar ir apsišviečiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 25 birželio 2013 - 09:45
QUOTE(sbo @ 2013 06 25, 07:40)
Labas rytas visoms 4u.gif

Kokia faina akimirka pagauta  wub.gif  Man patinka, įsižiūrėjau, tik rankučių JB užkliuvo, atrodo kaip su rankovėm  smile.gif

aciu smile.gif nu ten istikruju tai taqip rankytes nudege biggrin.gif nuo alkuniu rudos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 06 25, 08:03)

ryto žiūriniai:

Aš matiau šitas nuotraukas Dali muziejuje
brunette.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo.: 25 birželio 2013 - 11:53
QUOTE(Abo. @ 2013 06 25, 11:53)
Aš matiau šitas  nuotraukas Dali muziejuje
brunette.gif

aš irgi. ir dar matiau Dali tapybą Dali muziejuje brunette.gif brunette.gif brunette.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 06 24, 16:10)
Tiltas per Nemuną (link Tilžės). Nuotrauka daryta su telefonu.

o. seksi geriau su telefu tongue.gif maniau cia su fotiku.
jeu paliktum daug dauiau virshaus - butu nuostabu.

mano du nauji kadrai. mokiausi statines fotografijos.

The drawing scene
user posted image

Trumpas aprasymas idomumo delei, kaip interpretuoju savo nuotrauka ir ar teisingu keliu einu, ivertinkit ir pasisakykit, ypac jei klystu smile.gif
Turejau tikslia minti ir ideja ir nezinau ar ispildziau uzduoti, kuri buvo labai vertinga is tiesu. Perskaiciau labai daug (ziurint i tai, kad as tingine kas liecia skaitinius..) info apie kompozicija, apie statika fotografijuose. Stengiausi suziuret detales, kad butu sterilu, kas mano suvokime NE minimalistishkai, bet tvarkingai, nes detaliu yra, bet jos "teisingai sudetos", neblashko. Statishka (statini..?) portreta suprantu kaip frozen figure, nejudanti objekta, sustingusi - vienam tinklalapyje buvo parasyta - "isivaizduokite, kad vyksta leliu teatras, kad Jus/modelis esate marionete, mimas; statishka fotografija - tai sustingusi fotografija, kurioje yra harmonija ir tolygios linijos, susipinancios tarpusavuje detales". Todel si nuotrauka - tai scena is "Titanic'o", kai Jack piese nuoga Rose As esu modelis, kuris pozuoja dailininkui. Dar akcentavau detaliu santuruma ir panasuma. Vienintelis "pagyvinimas" - svarkelio blizguciai, bet nemanau, kad blasko. Apdirbimas nukentejo siek tiek, nes buvo gan tamsu, nezinau ar labai trukdo, bet vietomis eina "gabalais" kas mane erzina.

user posted image

Antras dublis:

Nezinau velgi ar ispildziau uzduoti, specialiai i kadra talpinau paveikslus, galbut del to kyla chaosas, bet suzaidziau tuom, kad jie tokiu paciu formatu (tolygios linijos), spec talpinau i kvadrata ir centravau (paskaicius suzinojau, kad statine fotografija, daznai centruojama - ar tikrai?), paemiau lele idomumui, foto istorijai, norejau pavaizduoti kazkaip idomiau, tai pagalvojau, kad lele susigroja su II plano kaire (jeigu tai matosi - nescioji moteris paveiksle), tikiuosi ziurovui tai aisku, o ne tik as matau, nes zinau, kas pas mane kabo ant sienu smile.gif Galbut galejau nusiimti auskarus ir pakabuka (kuris sueina i leles galva), bet man stipriai netrukdo. Statinei fotografijai noretusi tamsesniu spalvu, dramatishkesniu gal, daugiau seseliu, paslapties, bet sitoje foto minkshta sviesa ir gan siltos spalvos - tiko labiau, jb isvis nesiziurejo.

Pabandykit ir jus, visai smagu, nors nelengva thumbup.gif
Atsakyti
say, kodel nauja anketa susikurei? g.gif
Atsakyti
QUOTE(alsute @ 2013 06 25, 12:29)
say, kodel nauja anketa susikurei?  g.gif

o kas?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 06 25, 13:31)

lotuliukas.gif
Atsakyti
Maggie, kiek man zinoma, tai taip, statikoje daznai centruojama.
Atsakyti
QUOTE(alsute @ 2013 06 25, 13:29)
say, kodel nauja anketa susikurei?  g.gif

Kaip sekasi su ND?
Atsakyti