Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Suprem @ 2013 06 22, 21:16)
Yra ir neblogų, nesuprantu to visiško peikimo, visada yra ko pasimokyti ir (ne)panaudoti sau  ax.gif

tikrai pritariu, man buvo visai įdomių kadrų cool.gif
Atsakyti
Savaitgalio žaidimui. Mano foto ax.gif Nenorėjau to gražiojo sterilaus varianto. Norėjosi grubiau, "ūkiškiau", šiek tiek kitaip. Reikėtų dar paieškot kampų, vietų, bet gyvenu bėgime, tad arba sugeneravus mintį reikia greit padaryt, arba kurį laiką paslėptą fotiką laikyt... unsure.gif Na, bet aš bent pribėgom, kad ir neišbaigtai... 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 06 22, 20:16)
Yra ir neblogų, nesuprantu to visiško peikimo, visada yra ko pasimokyti ir (ne)panaudoti sau  ax.gif

Sutinku, kad mokymosi proceso sąvoka ir šaltiniai neaprėpiami, daugiakampiai, daugiasluoksniai etc. Pasąmonė fiksuoja milijoną milijardą visokiausių patirčių, kurių, net ir pačių menkiausių, kartais ima ir prisireikia... Tik ačiū galiu jai (pasąmonei) pasakyti biggrin.gif O kukliai suręstas pasisakymas, mano galva, niekaip netaikė į privalomąsias tezes/nuosprendį ir - juolab - nenagrinėjo minėtos nuorodos išliekamojo, edukacinio ar pan. aspekto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 06 23, 12:02)

Vis norisi paklaust, ar ne filosofjia - arkliukas? mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=Tyliai..,2013 06 23, 11:46
[/quote]

schmoll.gif , neturiu jokių arkliukų, o jei kada ir turėjau... seniai visi nuvaryti (ir nušauti hihihi.gif).

teoriškai būtų įdomu uogas pakankinti, bet kad jos pačios neateina, o ieškot kojos neneša smile.gif
Atsakyti
wub.gif gražiausia metų pilnatis, o skyrelyje nesipykstam wub.gif

Vakarop eisim pas ūkininką braškių skinti. Teoriškai galėčiau savaitgalio žaidime sudalyvauti, bet praktiškai... Manau tik braškiavimo procesą mums patiems, prisiminimui įamžiniu ir tiek...
Atsakyti
* Mano kaktusas apsimetė paparčiu smile.gif, du žiedus Joninėms sukrovė. Anksčiau būčiau priskretusi su fotoaparatu, dabar apėjau aplink, supratau, kad su savo galimybėmis nieko ypatingo nepešiu ir palikau ramybėje (grožėtis ne pro vaizdo ieškiklį smile.gif).
** Uogos vis tik bais knietėjo, šaldytas išsitraukiau. Padariau kelis eksperimentinius kadrus. Bet kol kompe juodraštinį variantą studijavau, dukra nikoną nujojo unsure.gif Sekasi, kurgi ne irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 23 birželio 2013 - 21:05
Na ir aš pabandysiu įmesti savaitgalio uogas smile.gif spėjau tik kelis kadrus padaryti, kadangi mažoji vis bandė paragauti, o galiausiai iš žemuogiu liko košė

user posted image
Atsakyti
sveikos,

Kaip praleidot ilgąjį savaitgalį? smile.gif

Tiltas per Nemuną (link Tilžės). Nuotrauka daryta su telefonu.

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 06 24, 16:10)
Tiltas per Nemuną (link Tilžės). Nuotrauka daryta su telefonu.

Įdomus formatas. Tamsoka. Gal kontrasto norisi daugiau. Bet, kaip telefonu, visai neblogas vaizdas smile.gif

Aš į susibūrimus šventinius nemėgstu tampytis fotiko.. tai irgi, tik telefonu, jei ką pagaunu.. Neturiu, ką parodyti.
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2013 06 21, 23:45)

Labas rytas visoms 4u.gif

Kokia faina akimirka pagauta wub.gif Man patinka, įsižiūrėjau, tik rankučių JB užkliuvo, atrodo kaip su rankovėm smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sbo: 25 birželio 2013 - 07:40
labas rytas smile.gif

merginos, kurios dalyvavote Priešpriešose: gal galit pakartoti savo adresus man į AŽ (išskyrus Yvette), nes anoji AŽ kaupykla nudingo smile.gif

dar neišsiunčiau nieko, nes pašto ženklų nenusipirkau per tingėjimą, sorry, šią savaitę užsiimsiu smile.gif

ryto žiūriniai:

user posted image

Philippe Halsman
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 25 birželio 2013 - 08:08