Egipta,esmė suprasta. Tik vos netinkamas kampas paimtas ir atrodo,kad čiuožia. Kodėl fone negalėjai panaudoti įrankių, medžiagų iš ko daromas šis meškiukas? Ar čia Tavo rankų darbo? Duodu Taip, bet sekančiam ND atkreipk dėmesį, pasidėk fotoaparatą ant lygaus paviršiaus (jei neturi štatyvo). Sėkmės
QUOTE(Afrė @ 2013 06 21, 09:45)
Egipta,esmė suprasta. Tik vos netinkamas kampas paimtas ir atrodo,kad čiuožia. Kodėl fone negalėjai panaudoti įrankių, medžiagų iš ko daromas šis meškiukas? Ar čia Tavo rankų darbo? Duodu Taip, bet sekančiam ND atkreipk dėmesį, pasidėk fotoaparatą ant lygaus paviršiaus (jei neturi štatyvo). Sėkmės
Aciu uz Taip . Nu bet kiek kadru prigadinau su tuo horizontu Vis kreivas ir kreivas. Statyva irgi bandziau naudot, bet tiek is jo ir naudos buvo, nes reikejo degtuku dezute po viena koja pakist, kad atrodytu tiesu Siti kadrai fotografuoti pasidejus fotika ant lygaus pavirsiaus, nes mazas islaikymas, tai rankose nelaikiau, kad neisilietu vaizdas. Meskucio pati negaminau.
QUOTE(alsute @ 2013 06 21, 10:04)
Skaniai susižiūrėjo prie rytinių trešnių
Egipta, man regis, pirmoji foto pjaunasi su šia 2ND užduoties sąlyga: "Fotografuojame pasirinktą objektą nekeisdami atstumo, (...)". O Tu kaip manai?
Suprem -
sėdžiu balkone, geriu kavą ir ateina paštininkė... oho kokia staigmena
kava tūkstantį kartu skanesnė su tokiu albumu... be galo AČIŪ!!!
Amade -
Amade -
Sveikos merginos Retai pasisakau, bet visada aktyviai skaitau
Eziuko braskes linkusi neuzskaityti, nes tarp 2 ir 3 foto beveik nesimato skirtumo
Eziuko braskes linkusi neuzskaityti, nes tarp 2 ir 3 foto beveik nesimato skirtumo
Sveikos, o as norejau pagirti eziuka, po pirmo ND sios braskes daaaug skanesnes
Amande, fainas vaikis, tik taaaip noretusi ta puodeli siek tiek pastumti Bet po agurku su pomidorais gerai ziurisi
Suprem, bijau nusisneket, bet rodos padeges vaikutis.. Man jis per sviesus tokiam tamsiam fone
Amande, fainas vaikis, tik taaaip noretusi ta puodeli siek tiek pastumti Bet po agurku su pomidorais gerai ziurisi
Suprem, bijau nusisneket, bet rodos padeges vaikutis.. Man jis per sviesus tokiam tamsiam fone
QUOTE(Miraval @ 2013 06 21, 11:12)
Suprem -
Man pasirodė visai į temą ir įdomu panagrinėti Ačiū ir tau už palinkėjimą
QUOTE(DoVi @ 2013 06 21, 12:01)
Nu nebuvo padegęs, ten toks kontrastas didelis, saulė turbūt per stipri buvo Bet man tiko ir patiko
QUOTE(Suprem @ 2013 06 21, 14:35)
Man pasirodė visai į temą ir įdomu panagrinėti Ačiū ir tau už palinkėjimą
Nu nebuvo padegęs, ten toks kontrastas didelis, saulė turbūt per stipri buvo Bet man tiko ir patiko
Na taip, su tokia sviesa sunku labai..
Antra karta grizau dar paziureti, na idomu tikrai panagrineti. Tik sviesos man silpnesnes noretus..
Reik patarimo, ka darau ne taip, kad horizontas buna kreivas? Net su centimetru matavau, tikrai kreivas Fotografuoju fotika pasidejus ant lygaus pagrindo. Jau sapnuosiu ta meski turbut